Rogue konusunda rogue oynayamayan herkes rogueden şikayetçi. Atağına hiç bir lafım yok. İtemi varsa tek bile atabilir. Rogue oyun içinde suikasti diye geçiyor. Bir suikastçide zaten atak yüksek olur ve verdiği hasar baş döndürebilir. Ancak burada öyle bir tasarlanmış ki defansı warrior tadında. İtemsiz görev elite leri ile boşta bir roguenin 400 defansı var ve 350 defans aldığında defansı 750 eliyor. +7 imperial set giydirdiğinizde 1k dan fazla defansı oluyor. Ben bp oynuyorum 2770 atağım ve 910 defansım var. 1k defansı olan Rogue ye defans kırma attığımda defansı 700 e düşüyor ve ben 1200 civari vuruyorum. Bu çok saçma. Hem atağı yüksek hem skill yönünden güçlü hemde defansını warrior tadında yaparsanız oyunda oyuncu bulamayacak noktaya gelirsiniz. Sahi hangi mantıkla roguenin defansı warrior tadında yapıldı? Bugün int vermediği halde manası bp den fazla. Daha önce hiç bir oyunda priest in önünde durup dispel basan Rogue görmedim. O kadar saçmaki durum Rogue bile farkında. Çok zor olmamalı bir yetkilinin solo bir karakter açıp oyunu 2 saat oynayıp bir fikire varması. Buyrun bir solo karakter açık oynayın ve yayında izleyelim. Çok merak ediyorum yüz ifadenizi. Karşılacağınız saçmalıklardan dolayı vereceğiz tepkiyi. Buyrun deneyin aynı defans değerine sahip warrior ve Rogue ye atak yapın Rogue daha az hasar yiyor. Neden ? Defans yönü yüksek warrior değil mi ? Ne zaman farkına varmayı düşünüyorsunuz bu problemlerin ? Ne zaman karakter dengesini oluşturacaksınız ? Ne zaman item dengesi gelecek? Ne zaman karakterler arası ayrım yapmayı bırakacaksınız ? Arkadaş oyun sizin oyununuz ama kendi oyununuza kötülük yapıyorsunuz. Lütfen artık bir şeylerin bilincine varın. Yazık günah bizlere emek veriyoruz zaman harcıyoruz. Ben demiyorum bp herkesi kessin number one olsun. Ben diyorum ki denge gelsin roguenin defansı warrior tadında olmasın. Teşekkürler iyi eğlenceler.