Roguenin Mantıksız Defans Yüksekliği

murbal

Üye
Rogue konusunda rogue oynayamayan herkes rogueden şikayetçi. Atağına hiç bir lafım yok. İtemi varsa tek bile atabilir. Rogue oyun içinde suikasti diye geçiyor. Bir suikastçide zaten atak yüksek olur ve verdiği hasar baş döndürebilir. Ancak burada öyle bir tasarlanmış ki defansı warrior tadında. İtemsiz görev elite leri ile boşta bir roguenin 400 defansı var ve 350 defans aldığında defansı 750 eliyor. +7 imperial set giydirdiğinizde 1k dan fazla defansı oluyor. Ben bp oynuyorum 2770 atağım ve 910 defansım var. 1k defansı olan Rogue ye defans kırma attığımda defansı 700 e düşüyor ve ben 1200 civari vuruyorum. Bu çok saçma. Hem atağı yüksek hem skill yönünden güçlü hemde defansını warrior tadında yaparsanız oyunda oyuncu bulamayacak noktaya gelirsiniz. Sahi hangi mantıkla roguenin defansı warrior tadında yapıldı? Bugün int vermediği halde manası bp den fazla. Daha önce hiç bir oyunda priest in önünde durup dispel basan Rogue görmedim. O kadar saçmaki durum Rogue bile farkında. Çok zor olmamalı bir yetkilinin solo bir karakter açıp oyunu 2 saat oynayıp bir fikire varması. Buyrun bir solo karakter açık oynayın ve yayında izleyelim. Çok merak ediyorum yüz ifadenizi. Karşılacağınız saçmalıklardan dolayı vereceğiz tepkiyi. Buyrun deneyin aynı defans değerine sahip warrior ve Rogue ye atak yapın Rogue daha az hasar yiyor. Neden ? Defans yönü yüksek warrior değil mi ? Ne zaman farkına varmayı düşünüyorsunuz bu problemlerin ? Ne zaman karakter dengesini oluşturacaksınız ? Ne zaman item dengesi gelecek? Ne zaman karakterler arası ayrım yapmayı bırakacaksınız ? Arkadaş oyun sizin oyununuz ama kendi oyununuza kötülük yapıyorsunuz. Lütfen artık bir şeylerin bilincine varın. Yazık günah bizlere emek veriyoruz zaman harcıyoruz. Ben demiyorum bp herkesi kessin number one olsun. Ben diyorum ki denge gelsin roguenin defansı warrior tadında olmasın. Teşekkürler iyi eğlenceler.

N3v3N

Üye
Nasıl yani aynı defli olunca rogue warriora gore daha mı az hasar yiyor?

Malum oyunda warrior da tp skilini açınca %25 def pasifi geliyor. Kalkan takarsan %50 oluyor. Bizde bu pasif 72 lvl defans skilinde açılıyor. Tp skili seviyesindeki pasif %10 defans veriyor :D Herhalde rogue ile warrior arasındaki defans farkı çok olmasın diye yapılmış.

Gencer93

Yeni Üye
Oyunda full 8 ve full takılı rogue atagı 3300 3400 seviyerlerinde aynı denk itemli warrior apsi frenzy basarsa o ataklara geliyor birde -400 defim gitmesi cabası oyunda üvey evlat muamelesi görüyor warriorlar bir zindan giriyorsun özellikle easy darknesscaven hem bütün joblardan az vurup en cok manan senin gidiyor illa str priest veya okcu mu olmalıyız rahat yapabilmek için zindanları ben frenzy bastıgım da def-400 gidiyorsa onun ben avantajını yaşamalıyım ama malesef öyle bir dünya yok

murbal

Üye
Nasıl yani aynı defli olunca rogue warriora gore daha mı az hasar yiyor?

Malum oyunda warrior da tp skilini açınca %25 def pasifi geliyor. Kalkan takarsan %50 oluyor. Bizde bu pasif 72 lvl defans skilinde açılıyor. Tp skili seviyesindeki pasif %10 defans veriyor :D Herhalde rogue ile warrior arasındaki defans farkı çok olmasın diye yapılmış.
Evet denendi Rogue daha az hasar yiyor.

murbal

Üye
Oyunda full 8 ve full takılı rogue atagı 3300 3400 seviyerlerinde aynı denk itemli warrior apsi frenzy basarsa o ataklara geliyor birde -400 defim gitmesi cabası oyunda üvey evlat muamelesi görüyor warriorlar bir zindan giriyorsun özellikle easy darknesscaven hem bütün joblardan az vurup en cok manan senin gidiyor illa str priest veya okcu mu olmalıyız rahat yapabilmek için zindanları ben frenzy bastıgım da def-400 gidiyorsa onun ben avantajını yaşamalıyım ama malesef öyle bir dünya yok
Full itemli rogue ile warrior arasında atak farklı uçurumken defans farkı yok denecek kadar az. Atak farkı elbette olabilir sonuçta suikastçi karakter ancak defans farkı warrior tadında olmamalı. Battle priest kadar kırılgan olmamalı ama tankta olmasın. Arası bulunmamış maalesef.

Lady

Üye
Bir int priest olarak yorumlamak gerekirse ortalama bir bp nin ve rogue nin defansına baktığımızda bence burada roguenin defansı çok değil de, warriorların defansı azmış gibi geliyor bana. Eğer bir denge getirilecekse warriorların defansı artırılmalıdır.
Çünkü warrior dediğimiz karakter en muhtaç ve pahalı karakterlerden birisi ve arkasında destekçisi olmadan çoğu zaman gariban duruma düşüyor.

Myra

Üye
Rogue nin defans ı yüksek değil öyle olsaydı kimse ranger takı setini alıp takmazdı.

murbal

Üye
Bir int priest olarak yorumlamak gerekirse ortalama bir bp nin ve rogue nin defansına baktığımızda bence burada roguenin defansı çok değil de, warriorların defansı azmış gibi geliyor bana. Eğer bir denge getirilecekse warriorların defansı artırılmalıdır.
Çünkü warrior dediğimiz karakter en muhtaç ve pahalı karakterlerden birisi ve arkasında destekçisi olmadan çoğu zaman gariban duruma düşüyor.
Ortalama bir bp de defans yok ki. Defans olmadığı gibi atakta yok. Bugün defans olması için priest plate giyinip knight set takıyoruz ve buna rağmen defans 350 ac ve defans kağıdıyla 900.

osmangaziforum

Üye
niye rogue nin defansını düşürmek istiyorsun . senin karekterin defansı düşmeli bence :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt