Öneri ROW ahalisine şahsi sitemim

MadBeasT

Üye
Forumda her job için ağlanıyor.

Birileri okçular çok güçlü okçular nerflensin diyor.
Birileri mageler çok güçlü mageler nerflensin diyor.
Birileri wariorlar çok güçlü wariorlar nerflensin diyor.
Birirleri Asaslar çok güçlü asaslar nerflensin diyor.

Ben bu kadar ağlak insanı bir arada görmedim.

Güçlü kavramı kıyas belirten bir kavram olduğuna göre hepsi aynı anda nasıl güçlü olabiliyor?

Neyse beyler siz ne derseniz o olacak sonuçta müşteri sizsiniz. Sadece şunu söylemek istiyorum bu pazar ve trade sistemiyle bu oyun bir arpa boyu yol kat edecek gibi durmuyor. P2W olmayacak dediler. Parayı basan itemi çekiyor. Oyunda bu pazar sistemi varken nasıl P2W olmayabilir ki? Asıl buna odaklanmalısınız.

ByEdel

Üye
Forumda her job için ağlanıyor.

Birileri okçular çok güçlü okçular nerflensin diyor.
Birileri mageler çok güçlü mageler nerflensin diyor.
Birileri wariorlar çok güçlü wariorlar nerflensin diyor.
Birirleri Asaslar çok güçlü asaslar nerflensin diyor.

Ben bu kadar ağlak insanı bir arada görmedim.

Güçlü kavramı kıyas belirten bir kavram olduğuna göre hepsi aynı anda nasıl güçlü olabiliyor?

Neyse beyler siz ne derseniz o olacak sonuçta müşteri sizsiniz. Sadece şunu söylemek istiyorum bu pazar ve trade sistemiyle bu oyun bir arpa boyu yol kat edecek gibi durmuyor. P2W olmayacak dediler. Parayı basan itemi çekiyor. Oyunda bu pazar sistemi varken nasıl P2W olmayabilir ki? Asıl buna odaklanmalısınız.
pay to win ne demek biliyomusun kanka?

ByEdel

Üye
Eğer nft skin'leri üzerinden bu açtığın konuda dert yansaydın hak verebilirdim ama şuan pay to win konusunda haksızsın malesef

unchained

Üye
Pay to win oldugunu nasil inkar edebiliyorsunuz yahu.Yine de malum oyunla aralarinda cok fark var orasi ayri

MadBeasT

Üye
pazara düşen itemi grind atarak elde edebiliyosan bu pay to win sınıflandırmasına girmiyor.

hocam pay to win oyun içerisinde hiçbir şekilde elde edemeyeceğin materyalleri karakterine koymaya denir.
Pay to Win parayla öne geçebilme durumuna denir. Mesela daha önce MOBA oyunu oynamış olsaydın milyonlarla dolar para versen bile kimsenin %0,00000001 bile önüne geçilmediğini bilirdin. Mesela bugün +10 upgrade açık mı bilmiyorum farz edelim açık bir gün açılacak sonuçta. Adam parayı basıp en sağlam itemi alabilir. Full +10 set, silah, +5 takı set. Bunu engelleyecek hiç bir sistem yok.

unchained

Üye
Benim 1 yilda yaptigim karakteri adam 1 gecede siteden satin alip aynisini hatta dahasini yapabiliyorsa oyun benim icin yeteri kadar pay to windir.Gercek tanimini bilemem.Ama hatalari duzeltip gerekli duzenlemeler yapildiginda oyun suan keyifle oynanabilir.P2w konusu malum oyun kadar degil dedigim gibi bence

ByEdel

Üye
Benim 1 yilda yaptigim karakteri adam 1 gecede siteden satin alip aynisini hatta dahasini yapabiliyorsa oyun benim icin yeteri kadar pay to windir.Gercek tanimini bilemem.Ama hatalari duzeltip gerekli duzenlemeler yapildiginda oyun suan keyifle oynanabilir.P2w konusu malum oyun kadar degil dedigim gibi bence
hocam bu dediğiniz durumu yaşamamak için mario oynayabilirsiniz.

derler677

Üye
Valla krdes bunun herkes farkinda ztn adamlar markette bekdar para yatirraan yatir diger oyuncudan bi farkin olmicak daha ne yapsin adamlar mesela bn ,+6 chtin bastim dediki 300 tl alirim senden gittim sattim adama bunu yapan oyunn icindeki oyuncular mmo oyunlarinda olan bsy bubyonetimle alaksi yok

unchained

Üye
Valla krdes bunun herkes farkinda ztn adamlar markette bekdar para yatirraan yatir diger oyuncudan bi farkin olmicak daha ne yapsin adamlar mesela bn ,+6 chtin bastim dediki 300 tl alirim senden gittim sattim adama bunu yapan oyunn icindeki oyuncular mmo oyunlarinda olan bsy bubyonetimle alaksi yok
Bugün yönetim olarak bayilik verdigi sitelerden item satışını kaldırtsa bile oyuncular kendi arasında muhakkak yapar zaten.Ona lafım yok.Ama an itibari ile pay to win mi evet pay to win

Marceline

Üye
bir öğrenmişler oyun içerisinde elde edemeyeceğin şeyi parayla elde etmek p2w cümlesini servis edip dururlar. Siz bu tarz pazar sistemlerinde geçinedurun :D

Theploutos

Üye
+1 mino cıkarıp satınca mutlu olan insanlar dostum satma biriktir +bas seninde olsun kullanmıcaksan satarsın örnek ben mage olarak okcu itemine +7 +8 e bassam napıcam onu tabikide satıcam kendime uygun itemi alıcam bu düzen böyle yürür bu pay to win değildir takas sistemidir ve bu tarz oyunlarda olması gereken birşey o zaman bi mobu keserken mage kesiyosa mage okcu kesiyosa okcu warior kesiyosa warior priest kesiyorsa priest itemi atsın sadece single player yada çevrimdısı bir oyun oynamıyoruz her oyuncu maksimum düzeyde iletişim halinde olup ticaret yaparak insanlar karakterlerini güclendiriyor bunun icin emek ve para harcıyorlar mmorpg oyunlarında emek harcamak her zaman daha önemli ya sen emek harcacıcaksın yada pazarda bunun icin emek harcamıs insanlarla ticaret yapıcaksın pay to win olması icin pustaki itemlerin sana aşırı bi avantaj saglaması lazım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt