Alkoer
Üye

Sayın yönetici şu modern çağda kod yazamasakta sizin anlatmak istediğinizi çok iyi biliyoruz.Öncelikle Merhaba,
Arkadaşlar bir çoğunuz sanırım Oyun ve Yazılım Geliştirme kısmında uzmansınız bu nedenle bu kadar rahat söyleyebildiğinizi düşünüyorum. Tam olarak bana iletirseniz CV şeklinde DM üzerinden yardım istediğimiz konularda size yazabiliriz.
Bunun dışında ; Ekibimiz 3-4 kişiden ibaret değil, Market, Oyun içi geliştirme, Teknik, Destek ekibi gibi bir çok departman ve kişi barındırıyoruz bünyemizde. Herkes kendi uzmanlığı olduğu alanda hizmet veriyor ve hazır olanları oyuna entegre ediyor.
Ben kendim yıllardır proje içerisindeyim daha henüz oyunculara tanıtılmadan önce bile ilk hedef oyuncuları da mutlaka dinleyelim, mantıklı isteklerine kulak asalım buna göre ilerleyelim ki şu an bu şekilde yürütmekteyiz %90 işleyişi.
2005-2006 gibi wow oynarken canlı destekten yazılımcı insanlarla oyundaki sorunu görüşmüşlüğüm de var ticket/mesaj yoluyla iletişime geçtiğimde. Her oyuncu yapabilir bunu sıkıntı yok.
Sizin RoW un şuanki gidişatında yaptığınız yanlış şey reklam kampanyanız oluyor. Herkez oyun mekaniği ile ilgili geliştirme beklerken mağaza öğesi eklenmesi çok kötü bir reklam. Mağaza ile ilgilenen birim dünyanın en iyi yazılımcılarından da oluşsa oyuncu farklı düşünür.
bkz. Blizzcon 2018. Dünyanın en büyük firmalarından biri nasıl yanlış reklam yaparak yuhlanma rekoru kırıyor.