Row Paramı ? oyunmu ?

Vioneeraa

Üye
Yoo 1000lik mana potu 2 gun gidiyor senin gibi 15 saat oyunda olmadigim ici idare ediyor beni ayrica slottan cikan manalarda yeteri kadar surduruyor.
Aglayacaksan pecete marketlerde ucuzladi bro

Tanerrr

Üye
sadece kötü oldugunu kabul edemiyorsun. Ben mağazadan pot almayı bırakalı çok oldu çünkü günlük m kazancım 30 m e yakın.
Sadece kötüsün başka bir şey değil he birde yaygaracı ama o ayrı mesele tabi

Satmak oyunu bırakıyorsan oyun parası neden umurunda ? Haa doğru ya sen TL ye çevirmek istiyorsun pardon buda neden oyuncuların ve oyunun umurunda olsun ?
Sen once konuyu kavra snra yaz buraya. Magazadan pot almadigina gore pazar kuranlardan aliyorsun. Potcudan alacagni hic sanmiyorm. O pazardaki insanlar o potu magazadan 10 tl karsiligi aliyor yani sen magazadan almiyorm demen ne alaka mantiksiz mantiksiz yazmissin buraya. Benim demek istedigim bu oyunun pottan kazandigi parayi hic bir oyun kazanmadi kazanacagini da dusunmuyorm. Ama hala cogu sey eksik yani demek istedigim verilen paralarin emeklerin karsiliksiz kalmasi can skici. Gozunu ac yazarken de 2 kez dusun derim ha ayni fikirdeysen keyfin bilir

bradypodidae

Üye
Sen once konuyu kavra snra yaz buraya. Magazadan pot almadigina gore pazar kuranlardan aliyorsun. Potcudan alacagni hic sanmiyorm. O pazardaki insanlar o potu magazadan 10 tl karsiligi aliyor yani sen magazadan almiyorm demen ne alaka mantiksiz mantiksiz yazmissin buraya. Benim demek istedigim bu oyunun pottan kazandigi parayi hic bir oyun kazanmadi kazanacagini da dusunmuyorm. Ama hala cogu sey eksik yani demek istedigim verilen paralarin emeklerin karsiliksiz kalmasi can skici. Gozunu ac yazarken de 2 kez dusun derim ha ayni fikirdeysen keyfin bilir
tanercim anlama sorunu yaşıyorsun ve üstüne bir de sanki insanlar anlamıyormuş gibi saldırıyorsun.
Arkadaşın oyundan kastığı para ile pazar kuran insanlardan alması demek adam F2P oynuyor demektir. pazardaki satan adamın mağazadan çekmiş olması bunu değiştirmez. Zira pazarda satan adam ya oyuna ayıracak vakti yoktur kasmak için ve bu şekilde itemini yapmaya çalışıyordur ya da başka kar amacı güdüyordur. Ama eğer ki bir oyuncu oyundan kazandığı ile potunu alabiliyorsa (ister npc den ister pazarda başka bir oyuncudan) o zaman bu demektir ki F2P...
Sanırım sen hala F2P ile P2W arasındaki farkı tam idrak edememişsin. F2P oyunlarda herşey beleş, hiçbirşeye beş kuruş ödemeden herşeye sahip olacaksın diye birşey yok. zaten öyle bir oyun yok. en kötü skin satar oyun ama yine de birşeyler parayla satılır f2p oyunda bile.
bu oyunda da tek verdiğin pot parası, kaldı ki o da daha önceki mesajımda dediğim gibi eğer günde 2-3 saat pk atan bir oyuncuysan seni epey götürür 1000 lik pot. yani böyle saçma konular için zırlamayı kesin de oyunda daha önemli eksiklikler var, onlar gündeme gelsin.

anil1991anil

Üye
Premium'um var ama 2 haftadır oyuna girmiyorum. Oyunda doğru düzgün etkinlik yok. İtem düşüreyim kendimi güçlendireyim diyorum, saatlerce her türlü yaratık kesiyorum, bir dünya pot harcıyorum, 1 ya da 2 tane 2m'lik item düşüyor. Zindan giriyorum hiç keyif vermiyor, çok sıkıcı ve bir item düşmesi mucize. Para kasma yolları çok kısıtlı, çeşitsiz ve zor. Hiç bir heyecanı ve zevki yok. Düşürdüğüm eşyayı pazara koysam beklediğim vakte değmiyor. Pazara eşya koyup oynamaya da devam edemiyorum. Grafikler güzel deniyor ama bence alakası yok, yüksek çözünürlüklü kaplama ve göz ağrıtan efekt ışıklarından başka bir şey göremiyorum. Ne gölge, ne yansıma, ne vuruş hissiyatı, ne fizik, ne etraftaki objelerle toprakla, suyla etkileşim... Karakter boşlukta yürüyor gibi.... Masaüstünde Rise Online kısayolu duruyor ama bir gün ona çift tıklamak içimden gelmiyor.

Marakesh2

Üye
Tamam işte oyunu oynamaya devam eden herkes artık dv de zaten biribirinizi yiyip durun orda.
bu oyun bitmez sizde seve seve oynamaya devam edersiniz. birbirinizi yiyip durun dediğin yer bu oyunun ana teması zaten. siz dua edin farmı kaldırmasınlar ne gülerim. çünkü herşey biter rise da pk bitmez bitiremeyeceksiniz ve öle yada böle bu oyunu oynayacaksınız yalandan fıtı fıtı yapmayın

Marakesh2

Üye
Milyon milyon dolar yatırım yapacak adamlar, bir sürü yatırımcı ayarlancak, forumda geleceksin her türlü efeliği yapacaksın, mana bedava olacak premium oyun içi parayla alınacak vs vs. ben yönetimin yerinde olsam pus itemlerin trade edilmesini bile kaldırırım parası olmayan oynamasın kardeşim. ayda 200 lira veremeyecekse kişi bilgisayarını da açmasın ki bilgisayarıda 3060 lıdır kesin nasıl oluyorsa garip bir durum. oyun başladığından beri klan başkanlığı yapıyorum. tek gördüğüm şu bütün herkes gold biriktiriyor ve satıyor kimsenin item yapma gibi bi derdi yok neden +8 basic itemlerle yardırıyoruz diyolar. bunlar bile erken erişimin durumu oyun yarın tam olarak devreye girdiğinde sheller imperialler çıktığında napacak çok merak ediyorum. bu tarz oyunu oynuyorsan elini cebinede atacaksın, yeri geldiğinde cebine parada koyacaksın.

Westkhan

Üye
insanın sorgulayacağı şeylerin yeri burası bu forum değil Rise Online oyun forumundamıyız -evet- Oyun altyapısına sahip bir kişinin sorgulayacağı öneri ve istekleri ile kaç forum başlığı örtüşüyor? yönetim buna rağmen admin seviyesinde yardım vermeye yardımcı olmaya çalışması çabalamasını görmezden gelip "eleştri" adı altında ne oyunla nede oyuncuyla bağdaşmayan şeylerle tepki vermesi gayet normal.

OYUN OYUN eğlenmek dinlenmek bulunduğumuz şu zor şartlardan bir nebze uzaklaşabilmek için vakit geçirmeye çalışıyoruz. Oyuncu altyapısı olan bir insan Rise Online'nin ne kadar ileriye gideceğini az çok kestirebilir. Herkeşe iyi eğlenceler
Hocam ne diyorsun sen?

Justice

Yönetici
Game Designer
oyunun başında upgrade normaldi şimdi basit itemler +4 e geçmiyor belliki günlük ayarlarıyla oynanıyor piyasaya göre ayar veriliyor bu apaçık ortada kimse bunu yemez

Merhaba, upgrade sistemi ve oranları değişmedi, değişmeyecek. Talihsiz bir gün geçirmiş olabilirsiniz. Lütfen yalnızca feda edebilecek eşyalarınızı yükseltmeyi deneyiniz. Bol şanslar!

CasuaLHunteR

Üye
Solo iken saatlik 3 m group iken 3 4 saate 50 m kasabiliyorum. Yapabiliyorsam ve yapamıyorsanız zırlamak yerine neyi yanlış yaptığınızı bulun. Bizim de kötü günlerimiz geçiyor 8 saat sonunda sadece pot harcamış olarak günü sonlandırıyoruz ama o gün kötü geçti diye buraya gelip zırlamıyoruz ertesi gün devam edip günü kurtarıyoruz.
Ben 2 65 lwl çarımı dizdim umarım siz hiç bir zaman dizemez ve oyunu bırakıp gidersiniz çünkü yarardan çok zararınız var anlaşılan şimdi ağlamaya devam hadi

Klausnicky

Üye
Solo iken saatlik 3 m group iken 3 4 saate 50 m kasabiliyorum. Yapabiliyorsam ve yapamıyorsanız zırlamak yerine neyi yanlış yaptığınızı bulun. Bizim de kötü günlerimiz geçiyor 8 saat sonunda sadece pot harcamış olarak günü sonlandırıyoruz ama o gün kötü geçti diye buraya gelip zırlamıyoruz ertesi gün devam edip günü kurtarıyoruz.
Ben 2 65 lwl çarımı dizdim umarım siz hiç bir zaman dizemez ve oyunu bırakıp gidersiniz çünkü yarardan çok zararınız var anlaşılan şimdi ağlamaya devam hadi

Şu olayı da anlamıyorum bir işte çalışmayıp, sadece oyun oynayan kitlenin böyle konuşmasını. Kimsenin bu kadar oyun oynamaya vakti olmayabiliyor. Saatlik 3m diyorsun gerçekten hiç inandırıcı gelmiyor, şu an hiç bir slottan saatte bu kadar kasamazsın.

CasuaLHunteR

Üye
Vaktin yoksa mmo gibi uzun saatler harcayarak bir şeyler elde edebileceğin bir maceraya başlama bence. Ama önce şuna cevap vereyim benim yaşantım maddi durumum seni zerre ilgilendirmemekle beraber kapasiten fazlasına yetmediği için bu şekilde çemkirmen oldukça normal ama sen yine de burnunu her şeye sokma bozarlar bir daha bir araya da getiremezler.

Diğer merak ettiğin ama beceremediğin kısma değinecek olursak ; Stalker da saatte 1 adet ile 3 adet arası +7 spike atarsa bu senin benim bu forumda dile getiremeyeceğim ama sokak jargonunda kaba et olarka tabir edilen o organa dönmeni sağlayabilir.

diğer bir örnek black mumy slotu yine saatte 1 ila 4 adet arası şansına bağlı atabiliyor ki bu stalker slotundan daha karlı olabiliyor .

Ben boşta kaldığımda bu ve benzeri slotları deneyip oyunda ki ekonomi mi geliştirmeye çalışıyorum sana tavsiyem bilginin olmadığı yerde fikrinde olmasın kendini küçük duruma düşürmekten kurtarabilirsin.

Klausnicky

Üye
Vaktin yoksa mmo gibi uzun saatler harcayarak bir şeyler elde edebileceğin bir maceraya başlama bence. Ama önce şuna cevap vereyim benim yaşantım maddi durumum seni zerre ilgilendirmemekle beraber kapasiten fazlasına yetmediği için bu şekilde çemkirmen oldukça normal ama sen yine de burnunu her şeye sokma bozarlar bir daha bir araya da getiremezler.

Diğer merak ettiğin ama beceremediğin kısma değinecek olursak ; Stalker da saatte 1 adet ile 3 adet arası +7 spike atarsa bu senin benim bu forumda dile getiremeyeceğim ama sokak jargonunda kaba et olarka tabir edilen o organa dönmeni sağlayabilir.

diğer bir örnek black mumy slotu yine saatte 1 ila 4 adet arası şansına bağlı atabiliyor ki bu stalker slotundan daha karlı olabiliyor .

Ben boşta kaldığımda bu ve benzeri slotları deneyip oyunda ki ekonomi mi geliştirmeye çalışıyorum sana tavsiyem bilginin olmadığı yerde fikrinde olmasın kendini küçük duruma düşürmekten kurtarabilirsin.

Oyunu sırf gold kasıp siteye satmak için oynuyorsan, inan bana bu oyun da senin için değil. O yüzden dışarı çıkıp gerçek bir iş arayabilirsin. Extra bir şey yazmaya değmezsin.

CasuaLHunteR

Üye
Oyunu sırf gold kasıp siteye satmak için oynuyorsan, inan bana bu oyun da senin için değil. O yüzden dışarı çıkıp gerçek bir iş arayabilirsin. Extra bir şey yazmaya değmezsin.
Sanırım bu iş pipi boyutlarımızı ( sahip olduğumuz itemler ) karşılaştırmaya kadar gidecek . Tanımadan çok fazla yargılıyorsun , oyunu öğrenmek ve bir şeyler yapabilmek için çok fazla çaba gösteriyorum ve daha 1 tl bile kazanmış değilim ama muhtemelen sahip olduklarımı tl ye çevirsem senin sahip olduğun accounttan 2 tane dizebileceğime eminim neden bilmiyorum ama öyle sezinledim. Oturduğun yerden afkurmayı bırak ve kendine gel iyi oyunlar

th3camper

Üye
Siz öncelikle oyun destek sisteminden iletilen sorunu Discort'a yönlendirme huyunuzdan vaz geçin. Oyunun resmi destek sisteminden iletilmiş bir sorunu "Discort'tan yazarsanız inceleriz" demek hangi oyun kuralında var? Üstelik, discort denen şeye yönlendirdik nasılsa diye açılan ticket'i "Tamamlandı" diye işaretlemek hangi mantığın ürünüdür? Beni, güvenilirliğine inanmadığım bir uygulamayı kullanmaya mecbur kılmak kimin fikridir? Burada sorun bildiren bir çok oyuncuyu oyun içi destek sistemine yönlendirirken, destek sisteminden sorun bildiren bir oyuncuyu, oyun dışı bir programı/uygulamayı kullanmaya mecbur etmek çelişki değil midir? (Yapmayacağım ama) Hadi diyelim discord denen şeyden sorunu ilettik, oradan da beni twitter, instagram. twitch vb. gibi başa bir yere yönlendirmeyeceğinizin garantisi var mıdır, varsa nedir?

Söylediğiniz şeylerle yaptığınız şeyler tutarlı olursa ancak o zaman oyuncuların güvenini ve sabrını kazanabilirsiniz. Benim bugüne kadarki eleştirilerimin %90'ı bu tür tavır, anlayış, üslupla ilgilidir. Ve ne yazık ki, iyiye doğru bir ilerleme görmüyorum.
bu konuda sana katılmıyorum reis. Ben mesela bir mevzuda video kaydı aldım ve 10gb civarı bir video kaydı onu göstermek için en kestirme yolu seçmem benimde onlarında işine gelir. He onlar sana 10gb video yu yükle dese senin x bir yere yüklemen 1-2 günü bulabilir bu da süre bakımından ilerleyişi yavaşlatır. Bence zaman kazanmak için böyle şeyler yapılması normal.

Tıvtıl

Üye
Öncelikle Merhaba,

Arkadaşlar bir çoğunuz sanırım Oyun ve Yazılım Geliştirme kısmında uzmansınız bu nedenle bu kadar rahat söyleyebildiğinizi düşünüyorum. Tam olarak bana iletirseniz CV şeklinde DM üzerinden yardım istediğimiz konularda size yazabiliriz.

Bunun dışında ; Ekibimiz 3-4 kişiden ibaret değil, Market, Oyun içi geliştirme, Teknik, Destek ekibi gibi bir çok departman ve kişi barındırıyoruz bünyemizde. Herkes kendi uzmanlığı olduğu alanda hizmet veriyor ve hazır olanları oyuna entegre ediyor.

Ben kendim yıllardır proje içerisindeyim daha henüz oyunculara tanıtılmadan önce bile ilk hedef oyuncuları da mutlaka dinleyelim, mantıklı isteklerine kulak asalım buna göre ilerleyelim ki şu an bu şekilde yürütmekteyiz %90 işleyişi.
Oyun ve Yazılım geliştirme alanında uzman olup olmamakla konunun ilgisi yok buraya yazan insanlar gündelik hayatlarında sizin uzman olmadıgınız şeylerde uzman olabilecekleri gibi siz de kendi alanınızda uzman olabilirsiniz. Profesyonelliğe uymayan bir cevap olmuş. Araba tamircisine abi şurası neden böyle diye sorma hakkınız oldugu gibi oyuncuların da size şikayetlerini dile getirme hakları var. Yazılım geliştirmek günümüzde normal bir işten farksız o yüzden abartmaya gerek yok. Oyunu oynayan insanın doktor, bankacı, bakkal olması şikayetleri rahatca dile getiremeyeceği anlamına gelmiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt