Sen once konuyu kavra snra yaz buraya. Magazadan pot almadigina gore pazar kuranlardan aliyorsun. Potcudan alacagni hic sanmiyorm. O pazardaki insanlar o potu magazadan 10 tl karsiligi aliyor yani sen magazadan almiyorm demen ne alaka mantiksiz mantiksiz yazmissin buraya. Benim demek istedigim bu oyunun pottan kazandigi parayi hic bir oyun kazanmadi kazanacagini da dusunmuyorm. Ama hala cogu sey eksik yani demek istedigim verilen paralarin emeklerin karsiliksiz kalmasi can skici. Gozunu ac yazarken de 2 kez dusun derim ha ayni fikirdeysen keyfin bilirsadece kötü oldugunu kabul edemiyorsun. Ben mağazadan pot almayı bırakalı çok oldu çünkü günlük m kazancım 30 m e yakın.
Sadece kötüsün başka bir şey değil he birde yaygaracı ama o ayrı mesele tabi
Satmak oyunu bırakıyorsan oyun parası neden umurunda ? Haa doğru ya sen TL ye çevirmek istiyorsun pardon buda neden oyuncuların ve oyunun umurunda olsun ?
tanercim anlama sorunu yaşıyorsun ve üstüne bir de sanki insanlar anlamıyormuş gibi saldırıyorsun.Sen once konuyu kavra snra yaz buraya. Magazadan pot almadigina gore pazar kuranlardan aliyorsun. Potcudan alacagni hic sanmiyorm. O pazardaki insanlar o potu magazadan 10 tl karsiligi aliyor yani sen magazadan almiyorm demen ne alaka mantiksiz mantiksiz yazmissin buraya. Benim demek istedigim bu oyunun pottan kazandigi parayi hic bir oyun kazanmadi kazanacagini da dusunmuyorm. Ama hala cogu sey eksik yani demek istedigim verilen paralarin emeklerin karsiliksiz kalmasi can skici. Gozunu ac yazarken de 2 kez dusun derim ha ayni fikirdeysen keyfin bilir
bu oyun bitmez sizde seve seve oynamaya devam edersiniz. birbirinizi yiyip durun dediğin yer bu oyunun ana teması zaten. siz dua edin farmı kaldırmasınlar ne gülerim. çünkü herşey biter rise da pk bitmez bitiremeyeceksiniz ve öle yada böle bu oyunu oynayacaksınız yalandan fıtı fıtı yapmayınTamam işte oyunu oynamaya devam eden herkes artık dv de zaten biribirinizi yiyip durun orda.
Hocam ne diyorsun sen?insanın sorgulayacağı şeylerin yeri burası bu forum değil Rise Online oyun forumundamıyız -evet- Oyun altyapısına sahip bir kişinin sorgulayacağı öneri ve istekleri ile kaç forum başlığı örtüşüyor? yönetim buna rağmen admin seviyesinde yardım vermeye yardımcı olmaya çalışması çabalamasını görmezden gelip "eleştri" adı altında ne oyunla nede oyuncuyla bağdaşmayan şeylerle tepki vermesi gayet normal.
OYUN OYUN eğlenmek dinlenmek bulunduğumuz şu zor şartlardan bir nebze uzaklaşabilmek için vakit geçirmeye çalışıyoruz. Oyuncu altyapısı olan bir insan Rise Online'nin ne kadar ileriye gideceğini az çok kestirebilir. Herkeşe iyi eğlenceler
oyunun başında upgrade normaldi şimdi basit itemler +4 e geçmiyor belliki günlük ayarlarıyla oynanıyor piyasaya göre ayar veriliyor bu apaçık ortada kimse bunu yemez
Solo iken saatlik 3 m group iken 3 4 saate 50 m kasabiliyorum. Yapabiliyorsam ve yapamıyorsanız zırlamak yerine neyi yanlış yaptığınızı bulun. Bizim de kötü günlerimiz geçiyor 8 saat sonunda sadece pot harcamış olarak günü sonlandırıyoruz ama o gün kötü geçti diye buraya gelip zırlamıyoruz ertesi gün devam edip günü kurtarıyoruz.
Ben 2 65 lwl çarımı dizdim umarım siz hiç bir zaman dizemez ve oyunu bırakıp gidersiniz çünkü yarardan çok zararınız var anlaşılan şimdi ağlamaya devam hadi
Vaktin yoksa mmo gibi uzun saatler harcayarak bir şeyler elde edebileceğin bir maceraya başlama bence. Ama önce şuna cevap vereyim benim yaşantım maddi durumum seni zerre ilgilendirmemekle beraber kapasiten fazlasına yetmediği için bu şekilde çemkirmen oldukça normal ama sen yine de burnunu her şeye sokma bozarlar bir daha bir araya da getiremezler.
Diğer merak ettiğin ama beceremediğin kısma değinecek olursak ; Stalker da saatte 1 adet ile 3 adet arası +7 spike atarsa bu senin benim bu forumda dile getiremeyeceğim ama sokak jargonunda kaba et olarka tabir edilen o organa dönmeni sağlayabilir.
diğer bir örnek black mumy slotu yine saatte 1 ila 4 adet arası şansına bağlı atabiliyor ki bu stalker slotundan daha karlı olabiliyor .
Ben boşta kaldığımda bu ve benzeri slotları deneyip oyunda ki ekonomi mi geliştirmeye çalışıyorum sana tavsiyem bilginin olmadığı yerde fikrinde olmasın kendini küçük duruma düşürmekten kurtarabilirsin.
Sanırım bu iş pipi boyutlarımızı ( sahip olduğumuz itemler ) karşılaştırmaya kadar gidecek . Tanımadan çok fazla yargılıyorsun , oyunu öğrenmek ve bir şeyler yapabilmek için çok fazla çaba gösteriyorum ve daha 1 tl bile kazanmış değilim ama muhtemelen sahip olduklarımı tl ye çevirsem senin sahip olduğun accounttan 2 tane dizebileceğime eminim neden bilmiyorum ama öyle sezinledim. Oturduğun yerden afkurmayı bırak ve kendine gel iyi oyunlarOyunu sırf gold kasıp siteye satmak için oynuyorsan, inan bana bu oyun da senin için değil. O yüzden dışarı çıkıp gerçek bir iş arayabilirsin. Extra bir şey yazmaya değmezsin.
bu konuda sana katılmıyorum reis. Ben mesela bir mevzuda video kaydı aldım ve 10gb civarı bir video kaydı onu göstermek için en kestirme yolu seçmem benimde onlarında işine gelir. He onlar sana 10gb video yu yükle dese senin x bir yere yüklemen 1-2 günü bulabilir bu da süre bakımından ilerleyişi yavaşlatır. Bence zaman kazanmak için böyle şeyler yapılması normal.Siz öncelikle oyun destek sisteminden iletilen sorunu Discort'a yönlendirme huyunuzdan vaz geçin. Oyunun resmi destek sisteminden iletilmiş bir sorunu "Discort'tan yazarsanız inceleriz" demek hangi oyun kuralında var? Üstelik, discort denen şeye yönlendirdik nasılsa diye açılan ticket'i "Tamamlandı" diye işaretlemek hangi mantığın ürünüdür? Beni, güvenilirliğine inanmadığım bir uygulamayı kullanmaya mecbur kılmak kimin fikridir? Burada sorun bildiren bir çok oyuncuyu oyun içi destek sistemine yönlendirirken, destek sisteminden sorun bildiren bir oyuncuyu, oyun dışı bir programı/uygulamayı kullanmaya mecbur etmek çelişki değil midir? (Yapmayacağım ama) Hadi diyelim discord denen şeyden sorunu ilettik, oradan da beni twitter, instagram. twitch vb. gibi başa bir yere yönlendirmeyeceğinizin garantisi var mıdır, varsa nedir?
Söylediğiniz şeylerle yaptığınız şeyler tutarlı olursa ancak o zaman oyuncuların güvenini ve sabrını kazanabilirsiniz. Benim bugüne kadarki eleştirilerimin %90'ı bu tür tavır, anlayış, üslupla ilgilidir. Ve ne yazık ki, iyiye doğru bir ilerleme görmüyorum.
Oyun ve Yazılım geliştirme alanında uzman olup olmamakla konunun ilgisi yok buraya yazan insanlar gündelik hayatlarında sizin uzman olmadıgınız şeylerde uzman olabilecekleri gibi siz de kendi alanınızda uzman olabilirsiniz. Profesyonelliğe uymayan bir cevap olmuş. Araba tamircisine abi şurası neden böyle diye sorma hakkınız oldugu gibi oyuncuların da size şikayetlerini dile getirme hakları var. Yazılım geliştirmek günümüzde normal bir işten farksız o yüzden abartmaya gerek yok. Oyunu oynayan insanın doktor, bankacı, bakkal olması şikayetleri rahatca dile getiremeyeceği anlamına gelmiyor.Öncelikle Merhaba,
Arkadaşlar bir çoğunuz sanırım Oyun ve Yazılım Geliştirme kısmında uzmansınız bu nedenle bu kadar rahat söyleyebildiğinizi düşünüyorum. Tam olarak bana iletirseniz CV şeklinde DM üzerinden yardım istediğimiz konularda size yazabiliriz.
Bunun dışında ; Ekibimiz 3-4 kişiden ibaret değil, Market, Oyun içi geliştirme, Teknik, Destek ekibi gibi bir çok departman ve kişi barındırıyoruz bünyemizde. Herkes kendi uzmanlığı olduğu alanda hizmet veriyor ve hazır olanları oyuna entegre ediyor.
Ben kendim yıllardır proje içerisindeyim daha henüz oyunculara tanıtılmadan önce bile ilk hedef oyuncuları da mutlaka dinleyelim, mantıklı isteklerine kulak asalım buna göre ilerleyelim ki şu an bu şekilde yürütmekteyiz %90 işleyişi.