Oyun ayarlarından çözünürlük 100 ün üstünde mi diye bakar mısın?
Optimizasyon problemi var evet. Ama arkadaşa katılıyorum. Ben de Rx570 8 gb kullanıyorum yanında r5 3500x ve 2x8 3200 mhz ramlere sahibim. Epic ayarlarda 90 fps üzerine çıkabiliyorum. Lakin optimizasyon problemi olduğundan dolayı makineyi de fazla yormamak adına orta-yüksek ayarlarda oynuyorum.Dxdiag dosyanızı atar mısınız? bende Rx570 8gb var epicte 90 fps alıyorum. 3090 nasıl 90 fps aşamıyor anlamadım
Merhaba
Asus Rog Strix 3090 OC kullanıyorum fakat 90 FPS'i aşamıyoruz.
Bu kart için iyileştirmeniz olacak mıdır, kartın tadını bu oyunda alamıyorum
2K Ayarlar.
Epic
16 GB RAM
Ryz 9 5900x
x570 Anakart
MP600 1 TB M.2 Gen4 SSD var.
ben bu videodaki ayarlarda oynuyorum hiç bir sorun yaşamıyorum sizde isterseniz bu paylaşıma bir goz atın
ben bu videodaki ayarlarda oynuyorum hiç bir sorun yaşamıyorum sizde isterseniz bu paylaşıma bir goz atın
rica ederim sevindim sorunun çözüldüğüne iyi oyunlarHer şey full 200 FPS gördüm şimdi
Epic + 2K
Çok teşekkür ederim.
Sistemin hakkı çıkmış ortaya nazar değmesin güzel makina iyi eğlenceler iyi forumlarHer şey full 200 FPS gördüm şimdi
Epic + 2K
Çok teşekkür ederim.
Aiatemin hakkı çıkmış ortaya nazar değmesin güzel makina iyi eğlenceler iyi forumlarHer şey full 200 FPS gördüm şimdi
Epic + 2K
Çok teşekkür ederim.
nasıl oluyo o dostum benim i5 10500 işlemci nvdia gtx 1660 süper 6 gb ekran kartı 130 150 arası fps alıyom kalabalık yerlerde en az 80 90 a düşüyoMerhaba
Asus Rog Strix 3090 OC kullanıyorum fakat 90 FPS'i aşamıyoruz.
Bu kart için iyileştirmeniz olacak mıdır, kartın tadını bu oyunda alamıyorum
2K Ayarlar.
Epic
16 GB RAM
Ryz 9 5900x
x570 Anakart
MP600 1 TB M.2 Gen4 SSD var.
Üstadım örnek bir ayar paylaşır mısın? Ciddi anlamda bilgilerini bizim faydan için paylaşmanı rica ediyorumEkran kartını VRAM üzerinden ele alan ve bilgisiz bomboş bir çar. Bir oyun GPU %100 kullanmıyorsa asıl sorun vardır. Ekran kartı tam anlamında çalışması ise eskitmez. Bu GPU'ları plastik objelerden falan yapmıyorlar, yüksek ısılara dayanıyor ve soğutmaları var. Lütfen bilmiyorsanız, bilgili gözüken bu kanallara kanmayın. Bir oyun yeni çıkınca, fırsatçı YouTube ve Twitch yayıncısı dediğimiz tiplerde ortaya çıkar. Bunlar asla kitle elde edemezler, çünkü sundukları içerik hakkında bilgileri sıfırdır. Oyunda ağır bir optimizasyon sorunu var. UE zatne kendisi bir CPU düşmanı motor. Bu sorunları çözemeyen çok tecrübeli oyun firmaları biliyorum. Umarım çözerler.
Bu arada grafikleri yükseltip tüm yükü GPU verin. Sistem ısınmasın diye ortaya çekmek GPU olayı azaltıp yükün büyük bir çoğunluğunu CPU'ya verecektir. CPU kullanımını azaltın, GPU tüketimini değil. Bilgisiz cahillerin yorumları ile hatalar yapmayın.