Burtto
Üye

yoo ben rise den memnunum ruh bağı saçmalığı hariçBende en azından düzebilcek bir kafa varmış bak sende o da yok
Dediğim gibi sen başka platformlara yönel
yoo ben rise den memnunum ruh bağı saçmalığı hariçBende en azından düzebilcek bir kafa varmış bak sende o da yok
Dediğim gibi sen başka platformlara yönel
Ruhbağının en başta olmaması gerekiyordu.Bu olay en başında olsaydı evet haklısın ama şu anda bu şekilde ilerlemeyecek.
+ basmak çok zor olduğu için çoğu insan elindekini satıp üzerine para verip hazır olarak item alacak.
Düşünsene piyasada şu anda 2-3 adet +7 war scythe var.
Bir anda piyasaya 20 adet war scythe girdi herkes birbirine ks atmaya başladı.
12 GB olan item 8-9 GB ye düştü ve gitgide düşmeye devam edecek.
İnsanlar az gb ile item düzmeye başlayacak bu sefer hemen herkes eşit şartlarda olacak bu da pvp server mantığına ulaştırmış olacak.
Bu da kimsenin istemeyeceği birşey..
Dediğin şey anlık olarak hareket sağlar ama ilerki vadede piyasayı sıkıntıya düşürür,piyasayı kitler
Üzerine gb yakım politikası başladı
1000 lik pot satımları, market itemlerinin oyun içinde satımıyla , skill book ve kostümlere özellik basımı bunlar zaten piyasadaki parayı silmek ve GB yi değerli kılmak için yapılıyordu.
Doğal olarak oyuna birden sayısız adet +7 itemin girmesi bu dengeyi bozacağı için yapamıyorlar.
art niyet var bence sende oyuna karşıRuhbağının en başta olmaması gerekiyordu.
Bu sıkıntıların farkına vardılar ama çok geç oldu.
Çözüm olarak şu dakikadan sonra basılan itemleri düzenlediler ancak olan yine eski tayfaya yani bizlere oldu.
Üzerine itemlere ve karakterlere yapılan nerfler tuzu biberi oldu.
Yaylardaki ve stafflardaki damage düzenlemesi gibi..
Bu mağduriyeti çözmeleri gerekiyor.
ne alakası var kardeşim satıp gitmek isteyen nft ye çevirir yine satarRuh bağı kalksa herkes +7, +8 itemini satar ve koşa koşa malum oyunun yeni serverine gider. Bi düşünün bakalım bu kadar güvensizlikten sonra kim durur. Herkes "ulan şu bağdan bir kurtulayim daha da ne bi kuruş harcarım ne de oyuna girerim satar çıkarim" diyor.
Hocam o zaman öyle demeyeyim de yonetim boyle olmaskndan korkuyor diyeyim. Çunkü bir düşündüğunüzde, elinde itemi bağlı olanlar açamayacak ama yeni başlayanlara item eline yapışmayacak bunun başka mantiği olabilir mi? Yeni gelenler kormasin bu oyun üstünüze yapişmayacak derken öte yandan mevcut oyuncular siz de hicbir yere gidemezsiniz sizin itemler elinize yapışık diyor. Ayrıca çarı satsa nft parasına degmeyecek bir sürü oyuncu var. 1 gblik fp set, 5 gblik silah, 5 gblik takılar... satamadıgi bir tek silah o da 5 gb. Buna nft parası verilir mi. Ayrıca soulboundu açarlarsa öldüm fiyatına itemleri satacak çok okçu var. Bunların yarisı başka bir job ile geri başlamayacak. Yönetim oyuncu kaybindan gerçekten korkuyor, ama oyuncu tutmayı neden güzellikle değil de kırbaç zoruyla yapmaya çalışiyor anlamadım onune alakası var kardeşim satıp gitmek isteyen nft ye çevirir yine satar
Ruh bağ her itemde olsa +1 den yani drop olan her item kişiye bağlansa yine başka olur.
Tabi pazar yavaş Döner