Ruh bağı neden direk kalkmıyor ne faydası var zorluktan başka?

bRT E

Üye
Bu olay en başında olsaydı evet haklısın ama şu anda bu şekilde ilerlemeyecek.
+ basmak çok zor olduğu için çoğu insan elindekini satıp üzerine para verip hazır olarak item alacak.
Düşünsene piyasada şu anda 2-3 adet +7 war scythe var.
Bir anda piyasaya 20 adet war scythe girdi herkes birbirine ks atmaya başladı.
12 GB olan item 8-9 GB ye düştü ve gitgide düşmeye devam edecek.
İnsanlar az gb ile item düzmeye başlayacak bu sefer hemen herkes eşit şartlarda olacak bu da pvp server mantığına ulaştırmış olacak.
Bu da kimsenin istemeyeceği birşey..

Dediğin şey anlık olarak hareket sağlar ama ilerki vadede piyasayı sıkıntıya düşürür,piyasayı kitler

Üzerine gb yakım politikası başladı
1000 lik pot satımları, market itemlerinin oyun içinde satımıyla , skill book ve kostümlere özellik basımı bunlar zaten piyasadaki parayı silmek ve GB yi değerli kılmak için yapılıyordu.

Doğal olarak oyuna birden sayısız adet +7 itemin girmesi bu dengeyi bozacağı için yapamıyorlar.
Ruhbağının en başta olmaması gerekiyordu.
Bu sıkıntıların farkına vardılar ama çok geç oldu.
Çözüm olarak şu dakikadan sonra basılan itemleri düzenlediler ancak olan yine eski tayfaya yani bizlere oldu.
Üzerine itemlere ve karakterlere yapılan nerfler tuzu biberi oldu.
Yaylardaki ve stafflardaki damage düzenlemesi gibi..
Bu mağduriyeti çözmeleri gerekiyor.

Burtto

Üye
Ruhbağının en başta olmaması gerekiyordu.
Bu sıkıntıların farkına vardılar ama çok geç oldu.
Çözüm olarak şu dakikadan sonra basılan itemleri düzenlediler ancak olan yine eski tayfaya yani bizlere oldu.
Üzerine itemlere ve karakterlere yapılan nerfler tuzu biberi oldu.
Yaylardaki ve stafflardaki damage düzenlemesi gibi..
Bu mağduriyeti çözmeleri gerekiyor.
art niyet var bence sende oyuna karşı

nycriss

Üye
Ruh bağı kalkmadan oyun mümkün değil düzene girmez. İnsanlar İtem almak istemiyor "belli başlı kişiler hariç" bağlı olabilecek seviyeye upgrade etmek istemiyor, satamayacak kolay kolay çünkü. Haliyle bu durum itemin +1 piyasasını etkiliyor. Bu da oyunu direk çıkmaza sokuyor. Ne düşünüp de böyle bir sistem yaptılar anlayamadım bir türlü.

NOCHE

Üye
Şuan kesinlikle bir kitleye haksızlık yapılıyor güncelleme ile kaldırdığın ruh bağını eskilerden de kaldırman gerekiyor bunun başka bir açıklaması olmamalı itemlerimizi satıp üstüne birşeyler koymak istiyoruz yapamıyoruz ya çıkarıp upgrade yapacağız yada 1 yıl bekleyeceğiz

HeaveN

Üye
Ruh bağı bu saatden sonra kalkmaz kalkmaması lazım çünkü ona göre bağsız item aldık ve herkes öyle yaptı.

Şimdi Ruh bağı kalkarsa yine ortalık karışcak artık çok geç bu şekilde devam etceksiniz belki Ruh bağı açmak için birşey eklicekler.

Bwonsamdi

Üye
Ruh bağının amacı gerçek para ile item alışverişini kısıtlamaktır ruh bağı kalkarsa nasıl kim nft basmaya para verir bence kalkmasın itemi upgrade yapınca çözülüyor benim bildiğim. Hem oyun 3 5 parası olan adamın eline geçmesin diyorsunuz hemde ruh bağı kalksın diyerek belirli kişilerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Madem ruh bağı istemiyordunuz itemi almasaydınız ve kullanmadaydınız

EtikeT

Üye
Ruh bağı kadar saçma sapan bir sistem neden entegre edilmiş onu bile beta başından beri anlamış değilim. Ruh bağının tamamen kalkması gerekiyor.

Balerion

Üye
Ruh bağı kalksa herkes +7, +8 itemini satar ve koşa koşa malum oyunun yeni serverine gider. Bi düşünün bakalım bu kadar güvensizlikten sonra kim durur. Herkes "ulan şu bağdan bir kurtulayim daha da ne bi kuruş harcarım ne de oyuna girerim satar çıkarim" diyor.

Burtto

Üye
Ruh bağı kalksa herkes +7, +8 itemini satar ve koşa koşa malum oyunun yeni serverine gider. Bi düşünün bakalım bu kadar güvensizlikten sonra kim durur. Herkes "ulan şu bağdan bir kurtulayim daha da ne bi kuruş harcarım ne de oyuna girerim satar çıkarim" diyor.
ne alakası var kardeşim satıp gitmek isteyen nft ye çevirir yine satar

Burtto

Üye
mesele +7 lerin kalkıp üstümüzdekilerin kalkmaması filan değil ruh bağı denen şeyin olmaması lazım bende +8 mino var bunu satıp üstüne gold koyup +8 war scty almak istiyorum ama yapamıyorum niye yapamıyimki böyle birşeyi itemle filan açılabilir ilerde diyolar oda yanlış neden uğraşmam gerekki bunu yapmak için yanlış yol inş düzeltirlerde bizde yönetimde kurtulur bu ruh bağı belasından :D

Balerion

Üye
ne alakası var kardeşim satıp gitmek isteyen nft ye çevirir yine satar
Hocam o zaman öyle demeyeyim de yonetim boyle olmaskndan korkuyor diyeyim. Çunkü bir düşündüğunüzde, elinde itemi bağlı olanlar açamayacak ama yeni başlayanlara item eline yapışmayacak bunun başka mantiği olabilir mi? Yeni gelenler kormasin bu oyun üstünüze yapişmayacak derken öte yandan mevcut oyuncular siz de hicbir yere gidemezsiniz sizin itemler elinize yapışık diyor. Ayrıca çarı satsa nft parasına degmeyecek bir sürü oyuncu var. 1 gblik fp set, 5 gblik silah, 5 gblik takılar... satamadıgi bir tek silah o da 5 gb. Buna nft parası verilir mi. Ayrıca soulboundu açarlarsa öldüm fiyatına itemleri satacak çok okçu var. Bunların yarisı başka bir job ile geri başlamayacak. Yönetim oyuncu kaybindan gerçekten korkuyor, ama oyuncu tutmayı neden güzellikle değil de kırbaç zoruyla yapmaya çalışiyor anlamadım onu

edit: sehven sonradan basılan itemler de yapişacak yazmışim, düzelttim

Son düzenleme:

Crushbane

Üye
Bence de ruh bağı eski silahlardan da kaldırılmalı. Yönetim sanırım gerçekten milletin itemleri satıp kaçacağını falan zannediyor. Gidecek olan zaten gitti, bundan sonra da gidecekler olacak ama oyuna yeni başlayanlar da olacak. Korkmanın çekinmenin anlamı yok kıyamet kopmayacak sonuçta.

IBoRiS

Üye
ya direk komple kalkmalı gerçekten başta iyi düşünce gibi geldi hepimize ama olmadı işte bu oyuna en iyisi komple kalksın ruhbagı diye birşey olmasın yönetiminde kafası şişmesin oyuncularında çok büyük kısmı kurtulsun bu sorundan

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt