Dostum keşke dediğin gibi olsa. Sabahtan beri malum sitede pazar geziyorum ve ne itemleri kaç bin tllere koymuşlar inanamazsın. Yöneticilerin de bu siteyi yakından takip ettiğini ancak müdahale etmediğini düşünüyorum. Her oyuncunun kulağına kadar gelen bu muhabbet elbet yönetiminde kulağına gitmiştir. Görünen o ki şimdilik karakter satışından, item satışından, hesap satışından yönetimin bir şikayeti yok.5 10 bin lira ? oyundaki itemlerin tl karşılığı filan yok bu oyuncuların yüklediği bir değer sadece, oyun içerisinde kaç coine alıyorsan o
Ya bıkmadınız mı şu mantıktan bunu istiyorsanız o oyun zaten mevcut. Yeniliklere, farklılıklara geçmek lazım artık ne tl merakı varmış arkadaş sosyal yaşamınız, iş yaşamınız yok mu? (sana yazmadım dostum bu arada bu zihniyette olanlara diyorum.)teşekkür ederim yorumun için. yani bu oyunu ticarete çeviren yöneticiler değil oyuncular. yani bunun önüne geçmeye çalışmak bence saçma. senin de dediğin gibi aç yayınlara bak bir sürü site reklamı ve gb satımı yapılıyor. ki zaten bunlar olmazsa pk atan insanlar kesecek farmcı bulamaz oyunda. oyunun kitlesi belli. farm atıp gb satan kitle, gb çekip charını dizip farmer kesen kitle, ve farm ile kendini toparlamaya çalışan kitle. sen bu item alış-verişinin önüne geçersen elinde sadece farm atıp char dizen kitle kalır ki o da çok az bir yüzdeliğe sahip bence.