Ruh bağı (soulbound) sistem değişikliği

bedomazo

Üye
gayet guzel keske sinirsiz olsa bu halde bile pazarcilar turemis kimse silah takmaya oynamiyor herkes satma pesinde kullanma ihtiyaci olmayanlarin oyundaki silahla isleri olmamali bence bu anca kullanmak isteyen kullanicilarla arada bir engel

FıstıkçıŞahap

Üye
Bu sistemin böyle olacağı zaten oyun açılmadan söylendi. Adamlar etkinlik yapıyor gereksiz diyorlar, adamlar z blocked muhabbetini getiriyor gereksiz diyorlar, adamlar TL ile yüksek itemlerin alım satımı olmasın, olacaksa da bu şekilde olsun diyor, engellemeye çalışıyor, gereksiz diyorlar. Valla forumdaki konuların %90'ı ağlayanlarla dolu. Beğenmiyorsanız gidin malum oyunu oynayın arkadaşlar, ne kadar zor olabilir?

Sanki o oyunda herhangi bir sistem değiştirebiliyormuşsunuz gibi, burada yapılan her şeye bir bahaneniz var.

mkurtuluss

Üye
Yine boş konu iste +7 yada +8 satılamayan item almak icin 3 kere düşünmen lazım. Bu da sonradan oyuna gelen adam ben para basar alırım oynar satarım dediğinde orda duruyor çünkü item yok bulsa bile giydiği an 1 yıl satamıyor. Bu da p2w bir ince engellemiş oluyor

Deasis

Üye
5 10 bin lira ? oyundaki itemlerin tl karşılığı filan yok bu oyuncuların yüklediği bir değer sadece, oyun içerisinde kaç coine alıyorsan o
Dostum keşke dediğin gibi olsa. Sabahtan beri malum sitede pazar geziyorum ve ne itemleri kaç bin tllere koymuşlar inanamazsın. Yöneticilerin de bu siteyi yakından takip ettiğini ancak müdahale etmediğini düşünüyorum. Her oyuncunun kulağına kadar gelen bu muhabbet elbet yönetiminde kulağına gitmiştir. Görünen o ki şimdilik karakter satışından, item satışından, hesap satışından yönetimin bir şikayeti yok.

Delucia

Üye
Bu oyunun en önemli başardığı sistem soulbound sistemi. bunun sayesinde ortalık item kaynamıyor. Bu olay sayesinde piyasada para çok az dönüyor ve millet oyundan soğumuyor dostum bu bir tepki oyunu makroya karşı item satışına karşı satarsın satmasına ama 1 yıl beklersin bound açılır öyle satarsın . Tepki oyunu bu öbürü ile bir olursa zaten knighy daki gibi bir avuç adam kalır

mmemati17

Üye
teşekkür ederim yorumun için. yani bu oyunu ticarete çeviren yöneticiler değil oyuncular. yani bunun önüne geçmeye çalışmak bence saçma. senin de dediğin gibi aç yayınlara bak bir sürü site reklamı ve gb satımı yapılıyor. ki zaten bunlar olmazsa pk atan insanlar kesecek farmcı bulamaz oyunda. oyunun kitlesi belli. farm atıp gb satan kitle, gb çekip charını dizip farmer kesen kitle, ve farm ile kendini toparlamaya çalışan kitle. sen bu item alış-verişinin önüne geçersen elinde sadece farm atıp char dizen kitle kalır ki o da çok az bir yüzdeliğe sahip bence.
Ya bıkmadınız mı şu mantıktan bunu istiyorsanız o oyun zaten mevcut. Yeniliklere, farklılıklara geçmek lazım artık ne tl merakı varmış arkadaş sosyal yaşamınız, iş yaşamınız yok mu? (sana yazmadım dostum bu arada bu zihniyette olanlara diyorum.)

Alkoer

Üye
Şimdi tam cevap yazarken konu kilitlenir sanırsam yine. Arkadaşlar oyunu oyun için oynayın bi zahmet. Birçok oyunda olduğu gibi row da da reel para ile ticaret yapmak yasaktır. Soulbond olayı bu ticarete karşı bir mekaniktir. Ben sizin aksinize reel para dönmemesi için çok daha sert önlemler istiyorum. Yönetim şuana kadar başarısız bence. Malum oyunda 450k ya item alan var. 450k bu oyuna yatıran adam piyasayı alt üst eder. Bence sert müdahale lazım oyunun bu yönüne

Silversierra

Üye
Oyun zevk için vakit geçirmek için oynanır para kaldırmak için değil. metin 2de türediler KO'da zirve yaptılar şimdi istedikleri gibi para kazanamayacaklar diye... neyse :)
From forum değil ağlama duvarı.

Bright Lord

Üye
404 Ticaret Online Not Found.

Hatırlatma:

Itemin bir değeri yok.
Paranın pek bir değeri yok.

Kafa dengi clana girin , görevlerle charınızı/iteminizi kasın pk da karanbolde kesemiyceğiniz adam yok ki buda yeni oyuncuları kaçırmayı engelleyen bir sistem.Eski oyuncuyuda hayalet kasabadan kurtaran bir sistem.

Günümüzde öyle para odaklı ego online yapımlara yer yok , sırf exp yüzünden bile direk kaç kişi oyunu bıraktı , 2 katına çıkardılar şimdi geri dönüyor o kişiler hafiften.

Kimsenin eski tarz mmo saçmalıklarına vakti yok , girip takılıp çıkıyor , zaten hoşuna gittiği için premium kostüm vs. de alıyor.Günün sonunda win/win.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt