JormundgardTR
Üye

Bence gülüp devam edin, fazla göze batmayın
Oyun içerisinde yetkili isimler GM diye kısaltma yaptığımız kişiler dolaşıyorlar mı hiç merakımdan soruyorum. Bu olay için demiyorum genel anlamda.Merhaba,
Yaşanılan olayı oyun içerisinden görsellerle birlikte destek talebi oluşturarak iletebilirsiniz.
Yetkili ekip sürekli olarak kontrolleri sağlıyor. Destek bileti açarak oradan durumu takip edebilirsiniz.Oyun içerisinde yetkili isimler GM diye kısaltma yaptığımız kişiler dolaşıyorlar mı hiç merakımdan soruyorum. Bu olay için demiyorum genel anlamda.
Kardeşim günaydın yeni uyanmışız sanırımSadece bunu görerek demiyorum ama aynı şeyleri dejavu gibi yaşayacakmışız gibi geliyor artık bana![]()
Zamanımı çoğu basit şeyler düzelince harcamaya karar verdim zaten ama bir kahveye hayır diyemem yine deKardeşim günaydın yeni uyanmışız sanırımKahve ister misin
![]()
![]()
Zamanımı çoğu basit şeyler düzelince harcamaya karar verdim zaten ama bir kahveye hayır diyemem yine de![]()
arsız şekilde bir de gülücük atmaları, sanki işlem yapılmayacağını bildikleri hissiyatını verdi banaBu npt yapan arkadaşa işlem yapılmıyacaksa ve bu durum normal karşılanıyor ise eğer bizde yapalım.
Umarım hayal kırıklığına uğratmazlar bizi. Sadece adil bir oyun bekliyor insanlar, bu konular çok önemli. İvedi ve şeffaf şekilde yaptıkları işlemleri oyunculara göstermeleri gerektiğini düşünüyorum.arsız şekilde bir de gülücük atmaları, sanki işlem yapılmayacağını bildikleri hissiyatını verdi bana![]()