Sabah çıtır npt'si

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JormundgardTR

Üye
Klasik eski taktik 1 mage charı çekiyor diğerleri 1-2 adım yürütüp kesiyor kordinat farklı olsun diye, sabah saatlerinde kimsenin olmayacağı düşünülmüş

Ekli dosyalar

• npt.jpeg
    npt.jpeg
    60.9 KB · Görüntüleme: 373
  • npt2.jpeg
    npt2.jpeg
    26.8 KB · Görüntüleme: 379

Deasis

Üye
O nplerin normal yollarla yapılmadığı zaten belliydi. Herkes çakal zannediyor kendisini :)

XANDER

Üye
Beyin bedava arkadaşlar kur ile bi alakası yok lütfen bol bol kullanın zararını görmezsiniz :D

JormundgardTR

Üye
ne hikmetse karşısı da bi kill zor almış kral helal olsun biraz daha kendinize göre bi rakip bulsaydınız keşke

Deasis

Üye
Konuyla benim alakam olmamasına rağmen arkadaşlar tutuşmuş bir vaziyette özelden bana açıklama yapıyor, beynini kullan falan gibi tavsiyeler veriyorlar :) Sadece geçerken gördüğüm bir konuya yorum yazıp geçmiştim ancak bu kadar tutuşmalarının altında bir şey olduğunu düşünüp ekstradan ben de ticket attım ve attırdım :) Arkadaşlar 8'er kişiden 2 parti aynı koordinatta buluşup birbirlerine nova vurarak vs atıyorlarmış açıklamaları bu şekilde siz de bilin :) npt falan yok yani. Yersen. :)

Marceline

Üye
Merhaba,

Yaşanılan olayı oyun içerisinden görsellerle birlikte destek talebi oluşturarak iletebilirsiniz.
Oyun içerisinde yetkili isimler GM diye kısaltma yaptığımız kişiler dolaşıyorlar mı hiç merakımdan soruyorum. Bu olay için demiyorum genel anlamda.

Paris

Üye
Oyun içerisinde yetkili isimler GM diye kısaltma yaptığımız kişiler dolaşıyorlar mı hiç merakımdan soruyorum. Bu olay için demiyorum genel anlamda.
Yetkili ekip sürekli olarak kontrolleri sağlıyor. Destek bileti açarak oradan durumu takip edebilirsiniz.

LosTurcos

Üye
Biz nası milletiz ya heryere hile hurda 3kağıt götürmeyi seviyoruz

masterkol1

Üye
Bu npt yapan arkadaşa işlem yapılmıyacaksa ve bu durum normal karşılanıyor ise eğer bizde yapalım.

masterkol1

Üye
arsız şekilde bir de gülücük atmaları, sanki işlem yapılmayacağını bildikleri hissiyatını verdi bana:)
Umarım hayal kırıklığına uğratmazlar bizi. Sadece adil bir oyun bekliyor insanlar, bu konular çok önemli. İvedi ve şeffaf şekilde yaptıkları işlemleri oyunculara göstermeleri gerektiğini düşünüyorum.

DeLLeChiaie

Üye
Sürekli aktif bir oyuncu olarak yazmak istedim kesilen proteanları bizde bir çok kez kestik npt olmayabilir. Sanılmasın siegleri savunduğum sevmem bile sabah akşam bos kovalıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt