Bu clandaki arkadaşlar 2 party getirerek slota çöktüler, 65 leveller filan, devamında ise durum bu. 4kişi slot dönerek diğer 4 kişiyi para karşılığı kasmakta. SSleride eklemek isterdim ama küfür miktarı çok fazla olduğundan geri durdum açıkçası.
Bu bahsettiğini yaşadım bu hafta. Partyde yer var mı diye sordum. Alırım ama üstünü fullersen anca dedi bana. Şok geçirdim valla. Ne hallere düşmüş insanlar. Toplum olarak yerlerdeyiz biz. Bir bok olmaz bu ülkeden de bu insanlardan da.Keşke sadece orada olsa adam Orclarda random partyde party başkanı olmuş gelen adamlardan düşen itemleri vs bana vereceksiniz yoksa sizi partye almam diye tehdit ediyorCharlar kendi charları değil, ekip vs değil baya rastgele toplanmış bir partyde bile adam bunu yapıyor 500k nın bile peşine düşmüşler düşünün siz gerisini
![]()
ahhhh be bitmediniz valla 3 5 günlük adamlar iftira atıyosun ptile şikayetini beni Rise Online Yöneticilirine Bildir burda sallayıp durma 3 5 günlük player seni ağlamaya devam edebilirisn geç şimdi boş bi duvara ağlamaya devam ethardman nikini gördüğüm gibi kapadım. geçende birinin payını vermemişler. Ko daki işlemlere buradada devam ediyor anlaşılan![]()
Ben ağlarım ama sen HIRSIZSINahhhh be bitmediniz valla 3 5 günlük adamlar iftira atıyosun ptile şikayetini beni Rise Online Yöneticilirine Bildir burda sallayıp durma 3 5 günlük player seni ağlamaya devam edebilirisn geç şimdi boş bi duvara ağlamaya devam et![]()
kanıtla kanıtlamazsan seni banlatırım çocuk adam iftiradan 1gün veriyorum resim bekliyorum.Ben ağlarım ama sen HIRSIZSIN![]()