İstek [Şikayet] Taksi Clan "NUKE"

01dead

Üye
Bu clandaki arkadaşlar 2 party getirerek slota çöktüler, 65 leveller filan, devamında ise durum bu. 4kişi slot dönerek diğer 4 kişiyi para karşılığı kasmakta. SSleride eklemek isterdim ama küfür miktarı çok fazla olduğundan geri durdum açıkçası.

SOOOOOOOOOON

Üye
Bu taxi olayına bir çözüm gelmeli . Bireysel oyuncular partilerde yer bulamadığı için kasmakta zorlanıyor.

ProXLaH

Üye
Keşke sadece orada olsa adam Orclarda random partyde party başkanı olmuş gelen adamlardan düşen itemleri vs bana vereceksiniz yoksa sizi partye almam diye tehdit ediyor :D Charlar kendi charları değil, ekip vs değil baya rastgele toplanmış bir partyde bile adam bunu yapıyor 500k nın bile peşine düşmüşler düşünün siz gerisini :D

ReSpecT

Üye
Öncelikle herkese selamlar, Taksi olduğumuz iddia edilmiş. Oyun yönetiminden partideki arkadaşların clana ne zaman girdiğini kontrol etmesini istiyoruz. Ayrıca 10k oyunculu oyunda 24 tane shootsayer slotu var ve bu slotlar kimsenin değildir. Güçlü olan kazanamayacaksa neden MMO oynuyoruz ? ki oyuna yeni başlayan arkadaşımızı 50 lwl yapıp cz geçeceğimizi söylememize rağmen ''giderseniz topsunuz'' gibi kelimeler kullanıp kendi clanındaki arkadaşları çıkıp gidince böyle ezik bir davranışla taksi yaptığımızı iddia eden arkadaş gerçekten bizi sadece eğlendirdi. Herkese iyi oyunlar. ( büyük sözler söyleyip, altından kalkamayıp böyle bir konuyla insanları meşgul eden arkadaş adına ben sizlerden özür diliyorum)

ImHardman59

Üye
1.Oyundaki slotlar kimseye ait değildir. Dilerseniz kendi partinizi kurarak ks atabilirsiniz 10 Yıllık Arkadaşlarımız oyun yöneticileri bu konu hakkında bir farklı düşüncesi varsa clandaki arkadaşların clana giriş tarihlerine bakabilirler NUKE clanı 12 yıldır aynı ekiple oynamaktadır.
2.Sana gelirsek farmer arkadaşsın sanırım ama exp 3 kişi kasılmaz soolthsayer party toplarsın öyle kasarsın video görüldüğü gibi 3 kişi var ve sende holygarez devilcry kullanıyor 6 saat bir hesap kımıldar ve bişeyler yazar hiç bir tepki olmadı Rise Online Yöneticlerine 1 video gönderdim HolyGarez le ilgili dosyalarını oyundayken kontrol edilip bakılmasını rica ediyorum Rise Online Yöneticilerini iyi Çalışmalar.

CaesaR

Üye
Taksi yasak değil kardeşim gücün yetiyorsa adamlardan slotu alırsın herkes senin gibi müsait olamıyor nasıl exp kasacak.

GençAtsız

Üye
Bu tarz şeylerin olması hoş degil o adam o kadar güçlüyse gitsin cz de tutsun slotu tutabiliyorsa oyunun taxi olayına acil müdahale etmesi lazım yoksa buranında malum oyundan farkı kalmaz ..

Gensuke

Üye
taksi,ks vb. şeyler pek hoş olmasa bile yasak değil açmayın artık şu konuları

KAYBERENN

Üye
taksi gibi durumlar hoş değil yada hoş ayrı mesele ama zamanı olmayan adamlar zamanı parasıyla bu şekilde satın alıyor o yüzden ne olumsuz ne olumlu düşüncem death lorda kadar taksi var mesela işte bir gün güçlü olup karşıysak ta güç uygulamak lazım oyunun yaptırımı olacağını sanmıyorum ve neden olsun ki zaten

wultrox

Üye
hardman nikini gördüğüm gibi kapadım. geçende birinin payını vermemişler. Ko daki işlemlere buradada devam ediyor anlaşılan :)

psikolog

Üye
adam arkadaşımı yada yan hesabımı kasıyorum da diyebilir potu harcayan adam hiçbirşey demiyorsa hiçbir yaptırımı da olmaz bunun kasamazmı arkadaşını. şey de olabilir anlaşmışlardır sırayla birbirlerini kasıyor da olabilirler kim ne diyebilir ki bu duruma. bunu zorlaştırma yolu slotların respawn süresini çok kısaltmaktan ve yaratıkları daha agresifleştirmekten geçer sadece. mesela yılların neverwinterinde yaratıklar agroyu çeken bi skil kullanılmazsa en eziğe dalardı önce böyle birşey olsa o slottaki yaratıklar önce oturmuş düşük lvlli itemli adamlara dalardı

Witch_King

Üye
Keşke sadece orada olsa adam Orclarda random partyde party başkanı olmuş gelen adamlardan düşen itemleri vs bana vereceksiniz yoksa sizi partye almam diye tehdit ediyor :D Charlar kendi charları değil, ekip vs değil baya rastgele toplanmış bir partyde bile adam bunu yapıyor 500k nın bile peşine düşmüşler düşünün siz gerisini :D
Bu bahsettiğini yaşadım bu hafta. Partyde yer var mı diye sordum. Alırım ama üstünü fullersen anca dedi bana. Şok geçirdim valla. Ne hallere düşmüş insanlar. Toplum olarak yerlerdeyiz biz. Bir bok olmaz bu ülkeden de bu insanlardan da.

balcovali366

Üye
taxi yapmak neden yasak olsun ki? sen siteden gb çekip item alıyorsun insanların önüne geçiyorsun. çektiğin gbyle taxiye girip lv alıyorsun insanlardan daha hızlı kasarak önlerine geçiyorsun aynı hesap. nasıl önüne geçebilirsin ki? mmorpg dediğin şey bu zaten.

ImHardman59

Üye
hardman nikini gördüğüm gibi kapadım. geçende birinin payını vermemişler. Ko daki işlemlere buradada devam ediyor anlaşılan :)
ahhhh be bitmediniz valla 3 5 günlük adamlar iftira atıyosun ptile şikayetini beni Rise Online Yöneticilirine Bildir burda sallayıp durma 3 5 günlük player seni ağlamaya devam edebilirisn geç şimdi boş bi duvara ağlamaya devam et :)

ozimozi

Üye
şu olaya son noktayı koyalım artık taxi ks gibi şeyler suç değil işin içinde küfğr hakaret varsa ticket açın yöneticiler ilgilenecektir . Açmayın artık şöyle konular . Taxi olayına bende karşıyım ama malesef suç değil o yüzden kabullenelim artık bunu . Ben denk gelirse ks atıyorum küfür ederlerse ticket açıyorum sizde öyle yapın slotlar kimsenin malı değil

wultrox

Üye
ahhhh be bitmediniz valla 3 5 günlük adamlar iftira atıyosun ptile şikayetini beni Rise Online Yöneticilirine Bildir burda sallayıp durma 3 5 günlük player seni ağlamaya devam edebilirisn geç şimdi boş bi duvara ağlamaya devam et :)
Ben ağlarım ama sen HIRSIZSIN :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt