silah rangeleri

Hedvein

Üye
Benim bir yetenek çalışması talebim vardı ancak ilk aşamada yeterince vakit olmadığından yapılamadı. Her açtığınız yetenek 3 farklı varyasyonda açılacak ve siz her yetenekte birini seçerek farklı yapılar ortaya koyacaktınız. Böylece 100'den fazla oyun tarzına sahip yapılar ortaya çıkabilecekti. Bakalım, ileride bu yönde bir çalışma talebi olursa memnuniyetle çalışıp sunabilirim. Daha farklı veya mevcut konsepte yakın çalışmalar da yapılabilir. Yeter ki vakit olsun ve bu yönde çalışma istensin.

Yani yeteneklerle ilgili pek bir çalışma yapmadım. Rogue sınıfındaki "stepback, savage, arrow shower, stunning bolt, assasination, who is next" gibi bazı sınıflardaki bazı yetenekler konusunda basit bir çalışma yapmıştım. Bazıları da istenilen şekilde yapılamadı ama ileride daha iyi olacaktır diye ümit ediyorum.
Dragon Age, Path of Exile gibi ''huge'' bir skill ağacı manasına gelir ki bu benim en sevdiğim olaydır. Sayısız MMORPG tecrübemden yola çıkarak diyorum yayınlarınızda da sizin dile getirdiğiniz çoğu oyunu anlatır anlatmaz hatırlıyorum. En son DC soru-cevaptaki Torchlight ve Identify Scroll benzetmeleri göz doldurdu. :)

Sercio

Üye
Bu silah menzilleriyle ilgili sorun şöyle bir şey sanırım hançerde kullansan mızrakta kullansan R atak yaptığında karakter aynı mesafeye kadar sokuluyor hedefin yanına. Yoksa kaçma kovalama durumlarında silah menzillerinin çalıştığı gayet hissediliyor.

abuzer

Üye
Bu silah menzilleriyle ilgili sorun şöyle bir şey sanırım hançerde kullansan mızrakta kullansan R atak yaptığında karakter aynı mesafeye kadar sokuluyor hedefin yanına. Yoksa kaçma kovalama durumlarında silah menzillerinin çalıştığı gayet hissediliyor.
Hocam sadece skill ile deneme yaptık. yani r hariç. skill vurduğumuz mesafe mino war scyte ve asas aynı. Bir adım geriye gidince vuramıyoruz. Asas da vuramıyor. Ama npcde bulunan yeşil itemlerde öyle değil,onlar çalışıyor. Mino, war scyhte kesin çalışmıyor. asas ile aynı mesafeden vuruyorlar.

KhanConqueroR

Üye
Biz bildirmekten bıktık açtığımız konuların haddi hesabı yok hala bikdirin diyorlar çıldırıcam

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt