İstek sistem gereksinimleri gereksiz fazla

rafet41

Üye
R 5 3600 x
Sapphire 5700 xt
thermalmake 4000 mghz 16 gb ram
500 ssd
b450 anakart
vs vs bir sürü şey var ultrada akıcı oynuyorum ama ani fps düşüklükleri oluyor çok sık kendimi alt delete yapmak zorunda kalıyorum bir anda kitleniyor oyun düşük ayara alıyorum yine aynı
ve dün 02.05 de gelen güncellemeden sonra yayın açıyordum twitch de yüksek ayarlarda hiç sorun yokken şimdi en dibe çekiyorum işlemci sıçıyor diye bildirim geliyor donuyor yayın kayıt denedim kayıttada aynı işlemciye ters gelen birşeyler oldu anlamadım güncelleme sorunlu galiba

rafet41

Üye
Fpsde falan sıkıntı yok kasma da yok bende ama yinede fazla geldi bu kadar sınırları zorlaması
bendede yok ama geneli düşünüyorum daha sağlam görselli oyunlar oynadım daha düşük sistemlerle
değerli yorumun için teşekkür ederim

rafet41

Üye
benim sistem özellikleri imzadaki şekilde. Ayarları sonuna kadar açıyorum. Cpu %20 yi geçmiyor. Chrome bile %30 u zorluyor. Ama gpu Zayıf kaldığı için biraz %50 %60 ları görüyorum GPU da. Yazılımsal olabilir Driver güncellemelerini kontrol etmeni tavsiye ederim. Birde oyun alphada olduğu için optimizasyon sorunu var bariz belli çalışıyorlar üzerinde.

rafet41

Üye
O zaman o tarz bir oyun oynayabilirsiniz. Maraton diye bir yer neresi oyunda bilemedim. Ancak bu detayların güzelliği yüzünden başladım oyuna. Narun Towerda mısır objeleri, Doriondaki heykellerin ve sanatın gizelliğine kapıldım. Siz gidip o tarz oyun oynayabilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt