talevillage6
Üye

evet her ikisi de ayarları kısmama rağmen korkunç ısındı bilgisayarimdan olmamak için çıktım oyundano derece he
değerli yorumun için teşekkür ederim
evet her ikisi de ayarları kısmama rağmen korkunç ısındı bilgisayarimdan olmamak için çıktım oyundano derece he
ohoh bune yanıyorsun fuat abiBende sistemi mi yazayım bari. Yetkililer tarafından görülür, optimizasyon için belki bir yararı olur.
PC: Dell Inspiron 15 7567
i7 7700HQ 2.8GHZ
16GB Ram
1TB HDD + 256GB SSD
GTX1050Tİ / 4GB
üzgünüm inşallah düzelir de oynarsın 30k lık pc var yayın açıyorum sistem dünki güncellemeden sonra işlemci sorunu vermeye başladı hayırlısıevet her ikisi de ayarları kısmama rağmen korkunç ısındı bilgisayarimdan olmamak için çıktım oyundan
Oyuna başlamadım o yüzden. Dorionu dolaştım sadece. İnsan gördükçe coşuyor. Sağlam bir optime çalışması gelmeden giremem. Dışarıdan bir göz olarak takip ediyorum süreci maalesef.ohoh bune yanıyorsun fuat abi
Ben denemek için girdimde bu oyun pcyi yakarmakul bir optimizasyon gelmediği sürece oyunu oynamıcağım.
r5 3600 işlemci, amd radeon hd6570 4gb ekran kartım var.
senin durum daha kötüymüşi7 10.nesil ve rtx 2070 ti ile kasmaktan oynanmıyor üstad![]()
İ7 5820k Extreme İşlemciSen o sistemle nerede 100 fps görüyorsun çok merak ettim.
Sistemim i7 10875
RTX 2070 8 gb
32 GB ram
970 evo M2 ssd
Ben Maradona ultura ayarlarda 60 fps zor görüyorum.
Kanka dorion da pazarların arasını dolaşırken aldığım fps 60 diğer türlü 120 140 arası alıyorum zatenİ7 5820k Extreme İşlemci
MSI Gaming 7 Anakart
32 GB DDR4 Hyperx Predator Ram
R7 270 256Bit Ekran Kartı
1 TB Samsung Pro 970 SSD
2 TB Samsung Pro 980 SSD
500 GB Kingston Hyperx SSD
1 TB HDD
Sistemim bu Overclock yok. 70 80 fps epic Full ayarlarda görüyorum bi ekran kartı upgrade yapsam belki yükselir fps im . sen nasıl 60 görüyorsun enteresan kankacım.
ekran kartınız nedir ?merhaba
ram 6 gb
işlemci i5 3210 cpu
oyuna girmemde sıkıntı olurmu
Kusura bakmayın sistem gereksinimleri benim için çok fazla olduğu için oynayamıyorum. Minimum gereksinimleri karşılamadım. Biraz espirili bir dille yaklaşmak istedim.senin adına üzüldüm
güzel olmuş beğendim eleştiri böyle güzel oluncaKusura bakmayın sistem gereksinimleri benim için çok fazla olduğu için oynayamıyorum. Minimum gereksinimleri karşılamadım. Biraz espirili bir dille yaklaşmak istedim.
inşallah bende öyle düşünüyorumÇok yakında orta seviye kullanıcılar için optimize edilecektir. mutlaka oyun.
güzel de daha güzel olabilir çok knighta bağlı kalınmasa daha iyi ola biliroyun zaten çok güzel şuan, ekibin şuan üzerinde çalışması asıl gereken işlem optimizasyon olmalı
benim kanaldan takip edebilirsin twitch rafet calikOyuna başlamadım o yüzden. Dorionu dolaştım sadece. İnsan gördükçe coşuyor. Sağlam bir optime çalışması gelmeden giremem. Dışarıdan bir göz olarak takip ediyorum süreci maalesef.![]()
iyi yapmışsınevet her ikisi de ayarları kısmama rağmen korkunç ısındı bilgisayarimdan olmamak için çıktım oyundan