Sistem Gereksinimleri Hakkındaki Düşünceleriniz

OsmanGazi

Üye
Bana göre bu sistem gereksinimleri çok fazla. Siz ne düşünüyorsunuz?
bence çok kötü olmuş. ko bile 1gb değil. oyun elit kesime göre ayarlanmış sanki. bakalım hayırlısı. benim i7 16gb kafam rahat ama diğer oyuncuların %90 ı bunu karşılamaz.

shady19071907

Üye
bence çok kötü olmuş. ko bile 1gb değil. oyun elit kesime göre ayarlanmış sanki. bakalım hayırlısı. benim i7 16gb kafam rahat ama diğer oyuncuların %90 ı bunu karşılamaz.
Bro KO zaten 1GB olamaz. 2002 yılında ortaya çıkmış bir oyun. Grafik anlamında hiçbir şey sunmuyor zaten :)

Uçan Zürafa

Üye
Bu kadar grafik için bu kadar sistem gereksinimi o kadar da yüksek değil bence. High ayar yerine low ayar kullanılarak oynanabileceğine inanıyorum.

Genco

Üye
Sistem gereksinimleri şaşırtmadı olması gerektiği gibi gözüküyor ve normal geldi bana.

Smite Online var Steamde, Türkiyede fazla tutmamıştı türkce destek geç geldi diye ama onlarda mesala cok iyi görüntü kalitesine sahip ve 20GB civarı bir oyun aynı sekilde sistem gereksinimleri istiyor.

MuratYILDIZ

Üye
Sistem gereksinimleri şaşırtmadı olması gerektiği gibi gözüküyor ve normal geldi bana.

Smite Online var Steamde, Türkiyede fazla tutmamıştı türkce destek geç geldi diye ama onlarda mesala cok iyi görüntü kalitesine sahip ve 20GB civarı bir oyun aynı sekilde sistem gereksinimleri istiyor.
+1

2020 yılında yapılan oyundan bahsediyoruz arkadaşlar
Ne yani grafikleri san andreas gibi mi olsaydı :D

LeKe

Üye
Bu sistem gereksimi,örnek verilmiştir dendi ''dc'' Burhan bey sürekli oyun optima edilip düzeltilecekmiş.Boş yere kendinizi üzmeyin...

shady19071907

Üye

Sorun şu genel bir kitleyi hedeflemeli. Bu sistem özellikleri GTA 5 ile kafa kafaya neredeyse. Benim de yetiyor ama ortalama üstü bilgisayarlarında çalıştırması gerekli. Çoğu insanın bu devirde bu özellikli pc alacak durumu olmayabilir. Türkiye gerçeği var ortada

LunasCar

Üye
Zaten neredeyse oyun motoru unreal enginenin, minimumu bu şekilde yani istenilen değerlerin bu şekilde olması oldukça normal

Son düzenleme:

GamingDeaF

Üye
Sistem gereksinimleri çok harika oldu. Hileciler zaten kötü pc den oynuyor :) kötü pcden sanal işletim sistemi kurarak çoklu knight açıyorlar pazar yapıyorlar..
neyse hilesiz temiz oyun oynayacağımız için mutluyum. Knightdeki Chaos etkiliği desen FT etkinliği desen JR etkinliği desen REZALET!!!

ertunc22

Üye
Sistem gereksinimleri çok harika oldu. Hileciler zaten kötü pc den oynuyor :)
neyse hilesiz temiz oyun oynayacağımız için mutluyum. Knightdeki Chaos etkiliği desen FT etkinliği desen JR etkinliği desen REZALET!!!
Tamamda kardo önemli olan cok oyuncu olması ve genel bir kitleye göre cıkarılması lazım herkesın durumu olmayabılır.

LunasCar

Üye
Tamamda kardo önemli olan cok oyuncu olması ve genel bir kitleye göre cıkarılması lazım herkesın durumu olmayabılır.
Evet hedef çok oyuncu olması fakat önerilen sistemin değerlerini oyun motoru unreal engine, paylaşılan sistem gereksinimlerini istiyor. Bu sistem gereksinimlerini yönetim bilerek isteyerek yaptığı birşey değil. Günümüz teknoloji çağında ise bana göre sistem gereksinimleri oldukça normal.

Sis

Üye
Malum kitlenin çok üstünde olduğu doğrudur fakat şöyle bir konu başlığını tartışmaya açmaktayım ;
Malum kitle çok fazla yan bilgisayar ile oyunu ticarethaneye çevirdiği için ve bu bot bilgisayarların oyuna giremeyeceğini gördüğümüz için rahatlamalıyız.

anil

Üye
Arkadaşlar yapacak bir şey yok bu konuda. Unreal Engine 4 kullanılıyor ve en harika.optimizasyonu dahi yapsanız, bu grafik motoru belli minimum gereksinimlere sahiptir.

Herkes ister bir telefon alayım, PC alayım on sene kullanayım, her oyunu açsın vs. ama bu mümkün değil maalesef. Konu teknoloji olunca güncel kalmaktan başka çarem kalmıyor. Umarım oyun çıkınca herkesin bir şekilde deneme şansı olur.

Federal

Üye
Arkadaşlar oyun çıkışı 2021 yılı olacak yani oyun 2021 doğumlu olacak sistem gereksinimlerini ona göre kıyaslamanız lazım Gta 5 2013 te çıkmıştı ve bugüne kadar güncellemelerle geldi. Bugün büyük şirketlerin çıkartıkları oyunlar bile ilk yıllarında optimizasyon sorunu çekiyorlar kullanıcı deneyimleriyle düzeltiliyor. Oyun test aşamasında bence bu tür yorumlar için çok erken ayrıca optimizasyon sıkıntısı olduğu zaman donanım özelliğinin bi anlamı kalmıyor sistem iyi olsa bile sorunlar çıkıyor

Libitina

Üye
İntel için yüksek fakat AMD işlemciler için çok rahat bana göre. Ryzen serisi 3.5mhz+ işlemciler çok rahat çalıştırır. RX 580 ekran kartı da şuan piyasanın f/p ürünü arkadaşlar.

Oyun dediğiniz bilgisayarı en çok çalıştıran program. Yeni çıkacak bir oyun için bence ideal olmuş.

Siyah34

Üye
Oyun ilk açıldı için ne kadar gerektiği tahmin yürüterek yapıyorlar ve alfa da oldu için en yüksek alıp yapıyolar. Daha düşük yazabilirler Di lakin ozaman girmese 18 GB boşa indirmiş olacaklar Di bunun için yüksek yazdılar tahminimce

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt