MuratYILDIZ
Üye

Multi pazarcıların gözler pıt pıt
Benim de pıt... 860M ekran kartıyla ağlayacak oyunMulti pazarcıların gözler pıt pıt
Ah kardeşim adına çok üzüldüm. Malesef coğrafya kaderdir diyorum.Benim de pıt... 860M ekran kartıyla ağlayacak oyun
bence çok kötü olmuş. ko bile 1gb değil. oyun elit kesime göre ayarlanmış sanki. bakalım hayırlısı. benim i7 16gb kafam rahat ama diğer oyuncuların %90 ı bunu karşılamaz.Bana göre bu sistem gereksinimleri çok fazla. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bro KO zaten 1GB olamaz. 2002 yılında ortaya çıkmış bir oyun. Grafik anlamında hiçbir şey sunmuyor zatenbence çok kötü olmuş. ko bile 1gb değil. oyun elit kesime göre ayarlanmış sanki. bakalım hayırlısı. benim i7 16gb kafam rahat ama diğer oyuncuların %90 ı bunu karşılamaz.
+1Sistem gereksinimleri şaşırtmadı olması gerektiği gibi gözüküyor ve normal geldi bana.
Smite Online var Steamde, Türkiyede fazla tutmamıştı türkce destek geç geldi diye ama onlarda mesala cok iyi görüntü kalitesine sahip ve 20GB civarı bir oyun aynı sekilde sistem gereksinimleri istiyor.
Sorun şu genel bir kitleyi hedeflemeli. Bu sistem özellikleri GTA 5 ile kafa kafaya neredeyse. Benim de yetiyor ama ortalama üstü bilgisayarlarında çalıştırması gerekli. Çoğu insanın bu devirde bu özellikli pc alacak durumu olmayabilir. Türkiye gerçeği var ortadaSistem gereksinimleri şaşırtmadı olması gerektiği gibi gözüküyor ve normal geldi bana.
Smite Online var Steamde, Türkiyede fazla tutmamıştı türkce destek geç geldi diye ama onlarda mesala cok iyi görüntü kalitesine sahip ve 20GB civarı bir oyun aynı sekilde sistem gereksinimleri istiyor.
Tamamda kardo önemli olan cok oyuncu olması ve genel bir kitleye göre cıkarılması lazım herkesın durumu olmayabılır.Sistem gereksinimleri çok harika oldu. Hileciler zaten kötü pc den oynuyor
neyse hilesiz temiz oyun oynayacağımız için mutluyum. Knightdeki Chaos etkiliği desen FT etkinliği desen JR etkinliği desen REZALET!!!
Evet hedef çok oyuncu olması fakat önerilen sistemin değerlerini oyun motoru unreal engine, paylaşılan sistem gereksinimlerini istiyor. Bu sistem gereksinimlerini yönetim bilerek isteyerek yaptığı birşey değil. Günümüz teknoloji çağında ise bana göre sistem gereksinimleri oldukça normal.Tamamda kardo önemli olan cok oyuncu olması ve genel bir kitleye göre cıkarılması lazım herkesın durumu olmayabılır.