SevimliPanda
Üye

oyunun zaten oyuncularına kazandıran bir sistemi var neden fazlasında gözümüzkardeşim bırakında oyunda ticaret olsun yoksa 1 yıl sonuna dayanmaz biter oyun
oyunun zaten oyuncularına kazandıran bir sistemi var neden fazlasında gözümüzkardeşim bırakında oyunda ticaret olsun yoksa 1 yıl sonuna dayanmaz biter oyun
Wow, Eso, BDO, Lotro, Swtor daha da sayarım, hepsi de çok büyük çaplı oyunlarYanlış anlaşılma olmasın ben Rise için Pre konmasına karşı değilim. Premium'u olan 5 tane mmorpg sayar mısın merak ettim?
çok küçük düşünüyorsun.Bunun önüne kimse geçemez. Siteler engellenemez satış yapıyor diye. En fazla bayilik desteğini çeker. cash ve pre satışını onlara vermez. Yapacağı en büyük yaptırım bu olur.
Oyuncular bu illagel aktiviteyi kendi aralarında yapabilir. Tabi ki banlanma dolandırılma risklerini göz önüne almalı. Yönetim bu olaya izin verirse işim ucu kaçar. Önümüzde malesef ki kötü bir örnek de mevcut.ali'nin oyunda kazandığı oyun parasını, gerçek para karşılığında veli'ye satmasından neden rahatsızlık duyuluyor anlamıyorum. bunu yapabilecekleri satış siteleri olmasa bile güvene dayalı bir şekilde zaten yapacaklar. sonucunda da muhtemelen birçok kişi dolandırılacak. oyun parası ya da item satışı bu tarz siteler aracılığı ile yapıldığında tüm dolandırıcılık olaylarının önüne geçmiş olunuyor. bence buna engel koyulmaya çalışılması dolandırıcılığın önünü açmaktan başla birşey değil. çünkü o siteler aracılığı ile olmasa bile zaten bu oyun içerisinde bir şekilde yapılmaya çalışılacak. bence artık bu "kimse oyuna para yatıramasın, herkes oynadığı saatin karşılığı neyse o kadar gelişebilsin." zihniyeti biraz kendini sorgulamalı. sürekli bir yönetim üzerinde baskı kurmaya çalışılması, her duyurudan sonra "ama bu oyunu p2w yapar." serzenişleri artık kabak tadı vermeye başladı.
Rahatsızlık duyan yok, herkesin kendi sorumluluğunda olsun, yönetim buna destek çıkmasın diyoruz. Nesini anlamıyorsun? Oyuna para yatırmak için oyun içi mağaza var zaten. Burada satın alınabilecek bir sürü destek eşyası var. Kimsenin her şey bedava olsun dediği falan yok, bunu kendi kafanızdan uyduruyorsunuz.ali'nin oyunda kazandığı oyun parasını, gerçek para karşılığında veli'ye satmasından neden rahatsızlık duyuluyor anlamıyorum. bunu yapabilecekleri satış siteleri olmasa bile güvene dayalı bir şekilde zaten yapacaklar. sonucunda da muhtemelen birçok kişi dolandırılacak. oyun parası ya da item satışı bu tarz siteler aracılığı ile yapıldığında tüm dolandırıcılık olaylarının önüne geçmiş olunuyor. bence buna engel koyulmaya çalışılması dolandırıcılığın önünü açmaktan başla birşey değil. çünkü o siteler aracılığı ile olmasa bile zaten bu oyun içerisinde bir şekilde yapılmaya çalışılacak. bence artık bu "kimse oyuna para yatıramasın, herkes oynadığı saatin karşılığı neyse o kadar gelişebilsin." zihniyeti biraz kendini sorgulamalı. sürekli bir yönetim üzerinde baskı kurmaya çalışılması, her duyurudan sonra "ama bu oyunu p2w yapar." serzenişleri artık kabak tadı vermeye başladı.
Ben laf anlatmayı bıraktım, baktım geçmiyor süzgeçlerden geçmediği için kendimi de yormuyorum direk oyun yetkilileriyle iletişime geçtim sana da aynısını yapmanı tavsiye ederimRahatsızlık duyan yok, herkesin kendi sorumluluğunda olsun, yönetim buna destek çıkmasın diyoruz. Nesini anlamıyorsun? Oyuna para yatırmak için oyun içi mağaza var zaten. Burada satın alınabilecek bir sürü destek eşyası var. Kimsenin her şey bedava olsun dediği falan yok, bunu kendi kafanızdan uyduruyorsunuz.
Ne satılacaksa oyun içinde satılsın, gerçek parayla alışveriş de oyun mağazasında olsun, oyun ticarete dönmesin diyoruz. Bunu oyunun geleceği için söylüyoruz. Ticarethaneye dönen oyunların hali ortada, git bakalım aktif kaç oyuncu oyunu oyun olarak görüp oynuyor, niye yeni kimse başlamıyor? Bu durum yaşanmasın, kitle büyüsün, oyun birkaç bin oyuncunun ya da hayatsız, ruhsuz botların elinde kalmasın diyoruz.
Hay ben senin alnından öpeyim kardeşim benimRahatsızlık duyan yok, herkesin kendi sorumluluğunda olsun, yönetim buna destek çıkmasın diyoruz. Nesini anlamıyorsun? Oyuna para yatırmak için oyun içi mağaza var zaten. Burada satın alınabilecek bir sürü destek eşyası var. Kimsenin her şey bedava olsun dediği falan yok, bunu kendi kafanızdan uyduruyorsunuz.
Ne satılacaksa oyun içinde satılsın, gerçek parayla alışveriş de oyun mağazasında olsun, oyun ticarete dönmesin diyoruz. Bunu oyunun geleceği için söylüyoruz. Ticarethaneye dönen oyunların hali ortada, git bakalım aktif kaç oyuncu oyunu oyun olarak görüp oynuyor, niye yeni kimse başlamıyor? Bu durum yaşanmasın, kitle büyüsün, oyun birkaç bin oyuncunun ya da hayatsız, ruhsuz botların elinde kalmasın diyoruz.
Bizde herkese çip takılsın demiyoruz. Neyse aynı konulara sapılcak gb istediğin belli. O yüzden çok uzatmayacağım. Üstte arkadaş neden olmaması gerektiğini anlatmış okursan anlayabilirsin neden istenmediğiniArkadaslar her mmorpgde yasak dahi olsa real ticaret oluyor. Buna kimse engel olamaz. Ama yakalanan kişilerde cezalandirilir orasi ayrı. Yani cikipta bunlara birseyler yapin demek biraz mantiksiz çünkü, nasil olsun yani? Teker teker insanlara çip takip item satıyormu diye kontrolmü etsinler