JohnPlane
Üye

hayatın olağan akışına uygun mu bu mp ayarları okçuları sevmem okçu oynamayıda sevmem ama mesela 3lü ok 35mp yiyor 5li ok 165mp yiyor oha dmg farkıda çok az nasıl exp kasıcaz pot parası yetişmiyor . sadece okçu için değil tüm joblar tüm insanlar aynı sıkıntıyı yaşıyor baba parası yiyen zengin evlatlarının belki umrunda değil seri seri mağazadan pot alıyorlardır ben alınterimi tüm pot parasına mı dökücem ne la bu ? beta da ayni şeyleri̇ yazdik pot ücretsi̇z yapildi çözülmedi̇ oyun açildi ayni sorunla yüz yüzeyi̇z. alacaksaniz hemen aksi̇yon alin parti̇lere gi̇remi̇yoruz ski̇ll bas di̇cekler di̇ye veya ben ski̇ll basmak i̇çi̇n ni̇ye stress e gi̇reyi̇m bu nedi̇r ya
Oyun Dünyada hiç eşi benzeri görülmemiş şekilde PotToWin diye birşey oluşturdu parayla pot almadan oyun içersinde birşey yapmak mümkün değil. Premium Aldık Kanat Aldık Pelerin aldık okey pet aldık okey zevkle alıyoruz ama ben skill vurmak için 10 kere düşünüyorum yine pot mu çekicem pustan diye bunun derhal düzenlenmesi gerekiyor potları ucuzlatmak yada skillerin manalarının azaltılması lazım artık nasıl olur bilemiyorum ama böyle olmuyor Hagard'da exp kasmak için saatte 1k pot gidiyor nasıl çözecez bu işi ya sıkıldım ama mecburen protean da kasmaya devam ediyoruz.
Oyun Dünyada hiç eşi benzeri görülmemiş şekilde PotToWin diye birşey oluşturdu parayla pot almadan oyun içersinde birşey yapmak mümkün değil. Premium Aldık Kanat Aldık Pelerin aldık okey pet aldık okey zevkle alıyoruz ama ben skill vurmak için 10 kere düşünüyorum yine pot mu çekicem pustan diye bunun derhal düzenlenmesi gerekiyor potları ucuzlatmak yada skillerin manalarının azaltılması lazım artık nasıl olur bilemiyorum ama böyle olmuyor Hagard'da exp kasmak için saatte 1k pot gidiyor nasıl çözecez bu işi ya sıkıldım ama mecburen protean da kasmaya devam ediyoruz.
Son düzenleme: