skillerin aşırı mana harcamasi " PotToWin "

JohnPlane

Üye
hayatın olağan akışına uygun mu bu mp ayarları okçuları sevmem okçu oynamayıda sevmem ama mesela 3lü ok 35mp yiyor 5li ok 165mp yiyor oha dmg farkıda çok az nasıl exp kasıcaz pot parası yetişmiyor . sadece okçu için değil tüm joblar tüm insanlar aynı sıkıntıyı yaşıyor baba parası yiyen zengin evlatlarının belki umrunda değil seri seri mağazadan pot alıyorlardır ben alınterimi tüm pot parasına mı dökücem ne la bu ? beta da ayni şeyleri̇ yazdik pot ücretsi̇z yapildi çözülmedi̇ oyun açildi ayni sorunla yüz yüzeyi̇z. alacaksaniz hemen aksi̇yon alin parti̇lere gi̇remi̇yoruz ski̇ll bas di̇cekler di̇ye veya ben ski̇ll basmak i̇çi̇n ni̇ye stress e gi̇reyi̇m bu nedi̇r ya

Oyun Dünyada hiç eşi benzeri görülmemiş şekilde PotToWin diye birşey oluşturdu parayla pot almadan oyun içersinde birşey yapmak mümkün değil. Premium Aldık Kanat Aldık Pelerin aldık okey pet aldık okey zevkle alıyoruz ama ben skill vurmak için 10 kere düşünüyorum yine pot mu çekicem pustan diye bunun derhal düzenlenmesi gerekiyor potları ucuzlatmak yada skillerin manalarının azaltılması lazım artık nasıl olur bilemiyorum ama böyle olmuyor Hagard'da exp kasmak için saatte 1k pot gidiyor nasıl çözecez bu işi ya sıkıldım ama mecburen protean da kasmaya devam ediyoruz.

Son düzenleme:

MiceS

Üye
Evet bu okçuların 5 skilin mana harcamasına güncelleme yapılması lazım

DESTUR

Üye
Ben kaç gündür söylüyorum konu açıyorum destek görmüyor. Ama oyun stratejisi de olabilir sonuçta cash ile mana aldırıyorlar

X A

Üye
Battle Priestle 220 mana yiyor onu napıcaz :)

huseyin35

Üye
Bu oyun knight online'a tepki olarak doğmuştu. Alfa 1 bile başlamadan tüm açıklamalarda oyun pay to win olmayacak, mağaza içerisinde satılan hiç bir eşya oyuncuyu diğer oyunculardan farklı bir konuma getirmeyecek. Tek tip premium olacak o da çok fark yaratmayacak denmişti.

Fakat rün basma, item upgrade oranını artırma ve pot'un TL ile satılması pay to win babasıdır.

Paytowin olmayan oyun mu var o zaman bu adamlar nerden para kazanacak diyorsanız path of exile'ye bakın.

Eğer yönetim p2w olmadan nerden para kazanacağını bilmiyorsa, oyuncunun harcağı mana ve hp potuna göz diyorsa yazıklar olsun. Bana özelden yazsınlar ben para kazanacakları p2w olmayan 50 madde sayacağım tek tek yazacağım bunu.

presto_86

Üye
Manalara düzenleme gelmelidir düşük lvl moblarda çok vuruyor bu mantikla cz de mana su gibi akar nasıl olacak bilmiyorum

Jacques

Üye
Slotlar ortalama saatte 1m coins atıyor 2 saatte 1k lık pot parası çıkıyor zaten hangi slotta 1k mana harcıyorsun?

JohnPlane

Üye
Slotlar ortalama saatte 1m coins atıyor 2 saatte 1k lık pot parası çıkıyor zaten hangi slotta 1k mana harcıyorsun?
Hocam senin levelin düşük herhalde Hagard da ki slotların çoğunda gidiyor bu mana bu seviyede ezik skill vurmazsan.

JohnPlane

Üye
Sana basit bir hesapta yapayım kronometre tuttum Dakikada 6 Tane Soothsayer kesiyorsun saatte 360 tane 1k geliyor 3 saatte 1m yapabiliyorsun. Hadi bu slot ucu ucuna belki kurtarıyor olabilir ama eslantta ki tüm slotlar mana sömürüyor çünkü ciddi skill vurman gerekiyor

JohnPlane

Üye
aynen kanka

yada 1mlik potun lafını yapmıyorumdur belki.
Olabilir ben para ödemek istemiyorum pot için bu kadar. Anlamadığın yada kabul etmediğin nokta şu ben 1m lik pot parası harcıyorum diyelim ama bu slotta 1m lik coin alamıyorum dolayısıyla parayla mağazadan pot almak zorunda kalıyorum anlatabiliyormuyum hocam ? ben zaten oyuna desteğimi yapmışım premium almışım kanat almışım pet almışım diye birde sürekli mağazadan pot alayım pot oyun için hayati birşey pot olmadan hiç birşey yapamazsın.

Jacques

Üye
Olabilir ben para ödemek istemiyorum pot için bu kadar. Anlamadığın yada kabul etmediğin nokta şu ben 1m lik pot parası harcıyorum diyelim ama bu slotta 1m lik coin alamıyorum dolayısıyla parayla mağazadan pot almak zorunda kalıyorum anlatabiliyormuyum hocam ? ben zaten oyuna desteğimi yapmışım premium almışım kanat almışım pet almışım diye birde sürekli mağazadan pot alayım pot oyun için hayati birşey pot olmadan hiç birşey yapamazsın.
Kardeşim oyunun bir dengesi var warrior hantaldır güçlüdür çok mana harcar asas çeviktir yüksek anlık yüksek dps atar ama sürekli değildir manayı az harcar bp en yüksek dps i atar ama defansı yoktur oyun bu dengeler üstüne kurulu hadi sen çok pot harcıyon diye warriorun 60 skillini 100 mana yaptık bu warrioru vs de kim kesicek? Ne yapıcaz warrioru dengelemek için asası mı bufflucaz daha çok mu vurucak asas? sonra asası buffladık diye ne yapıcaz magelerinde defansını arttıralım madem eee? oyunun bi ekosistemi var her halta carlamayın valla oyunun yapımcısı olsam lanet olsun diyip kapatıp giderdim adam 52 lvl mage ile tek yemiş czde gelmiş burda ağlıyor bu ne ya yeter la.

levge

Üye
Oyunun p2w olduğunu düşünmüyorum günümüzdeki sunucu maliyetleri yüksek ve min 2 yıldır devam eden çalışmaları düşününce hızlı bir nakit akışı özellikle yeni açılış hype ı ile birlikte kazanılması gerekiyor. İleride bu tarz patchler gelecektir düzenleme olarak diye düşünüyorum. İlk açılışta hazır bir hype söz konusuyken mali açıdan işleri düzeltmek istemiş olabilirler satış stratejisi olarak.

JamesCheasterfield

Üye
Warriorlar 275 mana yiyor diyen arkadaşlar var 60 skili vuran warrior yok oyunda 44 vuruyorlar 27 vuruyorlar okçu ile 3lü ok atarak hangi slotta partye gireceğiz? Oyunu her yerde savunuyorum ama okçu oyuncusu olarak 5li okun 165 mana harcaması çok can sıkıcı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt