Arkadaşlar oyun başlarında belki farketmiş olabilirsiniz ama MMORPG olduğu için bu oyunu tercih eden ekipler vardı , Hatta 2004 malum oyundan gelen Tioc,UndeZzZ gibi clanlar bile başladı bu oyuna bu adamların amacı sizce GB kasıp satmak mı ? Değildi . Oyuna para vermenin para ile item almanın yanlış olduğunu düşünen bir çok oyuncu var günde 2 saat oynasak bile insan birşeyler yapıp karakterine eklemek istiyor inanın Death Valley de ego tatmini gibi bir amacımda yok şahsen ama hayalet oyun gibi oldu şu anda durum Eventler desen ekip ile giremiyorsun sene 2022 olmuş event e tıklamak için ekrana kağıt yapıştırıp girmeye çalışıyoruz

herkes sessiz sedasız bırakıyor oyunu belirli başlı mage ekipler ve Babashopper dediğimiz karakterler kaldı oyunda şöyle örnek vereyim BP puanları sıfırlandı Warrior karakterim var ilk gece 6k np kastım sonrasında sadece eventlere girdim sağ taraf 15-20k bandında hala sembol var offical bir oyunda bu kadar np ile sembol tutuyorsa bir karakter sıkıntı var demektir açılan çakma pvp serverlerda bile bu artık mümkün değil 2 party harici oyunda pvp yapan ekip kalmadı (melee) partyler için konuşuyorum , Para hiç umrumda değil iki kere en maksimum düzeyde cash alışverişi yaptım 1 kuruş gelir elde etmedim oyundan tek amacım zevkli bir oyun oynamak . Dungeon giriyorsun toplama partiler , event giriyorsun toplama partiler oyunda çekişmede kalmadı ki , Tamam yeni oyun sorunlar düzeltilsin sabır edelim ama eldeki sistem bozuldu gibime geliyor , ben çok iyi hatırlıyorum bu oyun pay to win olmayacak denildi oyunun ikinci haftasında sponsor yayıncı 50GB lik upragede diye video attı , olur mu böyle şey oyun kaybetti işte benim amacım kaliteli insanlar ile kaliteli bir oyun oynamak öyle Craft slotlarında nöbetleşe duran karakterler ile oynamak değil .