Sn. Rise Online yetkilileri artık bir el atın..

Alkoer

Üye
kardesm bu devırde artk hersey para.Oyun parası ne kadar degerlı olursa o kadar cok user olur rekabet olur canlanma olur
Dostum bu söylediğin sadece ülkemiz için geçerli.

Diablo 3 te trade kapalı 35milyon oyun sattı.

Wow ve poe de banlıyorlar reel money transaction yapanları.

Oyun parası değerli olunca dediğin gibi user çok oluyor ama userin %99u farmer.

2004 yapımı oyunu örnek veriyorum hep çünkü itemlerimi hiç satmadım. +10 +3 item dizili duruyor priest te. User çok dediğin CZ çıkınca hep aynı adamlar var nerde bu user?

Bırakın RoW diğer oyuna benzemesin. 1 sene geçsin bakalım nasıl olacak oyun bi bekleyelim. Daha ilk çıktığı anda diper oyunda olan aynı olayı istiyorsunuz.

Lütfen bırakın başka oyuna benzemeyelim...

Shrimp

Üye
Arkadaşlar oyun başlarında belki farketmiş olabilirsiniz ama MMORPG olduğu için bu oyunu tercih eden ekipler vardı , Hatta 2004 malum oyundan gelen Tioc,UndeZzZ gibi clanlar bile başladı bu oyuna bu adamların amacı sizce GB kasıp satmak mı ? Değildi . Oyuna para vermenin para ile item almanın yanlış olduğunu düşünen bir çok oyuncu var günde 2 saat oynasak bile insan birşeyler yapıp karakterine eklemek istiyor inanın Death Valley de ego tatmini gibi bir amacımda yok şahsen ama hayalet oyun gibi oldu şu anda durum Eventler desen ekip ile giremiyorsun sene 2022 olmuş event e tıklamak için ekrana kağıt yapıştırıp girmeye çalışıyoruz :) herkes sessiz sedasız bırakıyor oyunu belirli başlı mage ekipler ve Babashopper dediğimiz karakterler kaldı oyunda şöyle örnek vereyim BP puanları sıfırlandı Warrior karakterim var ilk gece 6k np kastım sonrasında sadece eventlere girdim sağ taraf 15-20k bandında hala sembol var offical bir oyunda bu kadar np ile sembol tutuyorsa bir karakter sıkıntı var demektir açılan çakma pvp serverlerda bile bu artık mümkün değil 2 party harici oyunda pvp yapan ekip kalmadı (melee) partyler için konuşuyorum , Para hiç umrumda değil iki kere en maksimum düzeyde cash alışverişi yaptım 1 kuruş gelir elde etmedim oyundan tek amacım zevkli bir oyun oynamak . Dungeon giriyorsun toplama partiler , event giriyorsun toplama partiler oyunda çekişmede kalmadı ki , Tamam yeni oyun sorunlar düzeltilsin sabır edelim ama eldeki sistem bozuldu gibime geliyor , ben çok iyi hatırlıyorum bu oyun pay to win olmayacak denildi oyunun ikinci haftasında sponsor yayıncı 50GB lik upragede diye video attı , olur mu böyle şey oyun kaybetti işte benim amacım kaliteli insanlar ile kaliteli bir oyun oynamak öyle Craft slotlarında nöbetleşe duran karakterler ile oynamak değil .

Archantos

Üye
Warrior karakterim var ilk gece 6k np kastım sonrasında sadece eventlere girdim sağ taraf 15-20k bandında hala sembol var
Bunun sebebi tüm joblara ayrı ayrı Simge vermesi. Warrior karakterininde az olduğunu düşünürsek PK alanında bu gayet normal.

Archantos

Üye
Farkındayım hocam o sistemin bence hiç normal değil bu oyunun ilk 2-3 ayını göz önüne alırsam .
Proteana ayrı Karusa ayrı veriyor 50 kişiye veriyor. Şuanki metada Warriorların biraz güçsüz kaldığını savunursak bu seviyede simge olması normal. Sanırım 75 sonrası simge kasmak zorlaşır Warriorlar arasında

MontesQue

Üye
Ya en basit örneği Death Valey'de 7 camp - Protean ve Lunaskarda 16 camp vardı ne exp kasmaya boş yer nede farm için boş yer bulunabiliyordu şuan Death Valey 2 Camp Protean ve Lunaskar 6 Camp ve heryer bomboş :D

wultrox

Üye
şuana kadar temiz 10K verdim oyuna 1m bile satmışlığım yok ben kumarbazım dostum anvil ilgi alanım droplarım itemi anvile giderim 3 tane karakterim var 1 orta alt diger 2'si orta üst seviye durumdalar yazdıklarımı hangi kafayla okudun bilmiyorum ben coins'ten vs bahsetmedim ben saatlerce farm atip kayde deger 3-5 item kasıp anvilde şansını denemek istiyen tayfadanım sen memnunsan serverin hali hazırdaki farmından benim açtığım konuyla ilgilenmiceksin zaten hiç birşeyin gelişmeme sebebide bu oyuncuların birbirine olan anti patileri yüzünden ben burda bir çok arkadasın durumunu izah ettim kendi yaşadıgım ve gözle görülür ciddi derecede ölmüş farm sisteminden bahsettim sen kalkıp bunu benim birşeyler kasıp satma senin tabirinle TL kazanma çabasında oldugumu düşünüyorsun dostum ön yargılarını yık farmın iyi olmasını istiyen herkez TL kazanmak istiyor anlamına gelmez çok şükür maddi durumum iyi işim var gücüm var günde 4-5 saat oyun oynayıp kendi çapımda keyf almaya çalısıyorum he sana bunu burda izah etmeme gerekte yok aslında ama işte anlatıyım dedim sana göre serverın bir takım sorunlarını dile getiren herkez para kazanmak istiyor anlamına geliyor bunu anladım o yuzden kardeşim katılmıyorsan yazdıklarıma o basit bakış açınla eleştirme ben şahsi olarak yaşadıgım problemi dile getirdim ama katılırsın ama katılmazsın kalkipta konuyu farklı yere çekmen iftira atar cinste yafta yapman senin kişiligini karakterini gösterir :)
Çok uzun. hadi yarışalım. elimdeki bow sadece 40k.

kromx96

Üye
dropları %100 de 100 de açsalar bu piyasa toparlanmaz tek çare sıfırlama. başta yapılan para bugu üstüne her ne lkadar droplarla oynamadık deselerde mılletın zamanında bol bol aldığı drop bunun üstüne kutu getiri onlardan booool bol çıkan droplar şu ankı hale geldi ve düzelmesinin imkanı yok :D boşuna beklemeyin. arkadaşında dediği gibi test server gibi düşünün ki aynı öle :D. Toparlar mı derseniz toparlar tam sürüme geçtiğinde bu hatalardan ders alırlarsa yeni servera CANAVAR gibi gelirler. ozaman bahsedersiniz gülerek zamanında ne çektik be diye.

DeadLegion

Üye
kardesm bu devırde artk hersey para.Oyun parası ne kadar degerlı olursa o kadar cok user olur rekabet olur canlanma olur
Oyun parasinin degerli olmasi oyun icinde drop oranlari ve coin miktarinin cok dusuk olmasindan kaynaklaniyor kardesim. Gbyi yuksek goren herkes kodan buraya geldi ama farm yapiyorsun drop yok ustune pot paran cikmiyor. Senin dedigin user bu sistemde en fazla 1 ay dayanir. Kalici user gelmesi icin drop oranlarini ve coin miktarini artirmalari gerekiyor. Ayrica upgrade yapmak bu kadar zor olmasa farmdan dusen itemler de pazarda ucuz olmaz aksine degerlenir. Cunku basmak icin herkes +0 item talep etmeye baslar. Ama malesef bu oyun dedigimin tam tersi yonde ilerliyor. Oyun yonetimi oyuncuya hicbir sey vermeyip kepceyle almaya calisiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt