Solo oyuncu için en iyi job hangisi?

Baphomet7

Üye
Knight haric diger mmo oyunlarda okcu raid ve zindanalrda çok iyidir

EniViciVokke

Üye
3-5 combosu nasıl olacak bilemiyorum fakat priest in çok fazla alan skili mevcut bu yüzden bir tık önde olur gibi

Baphomet7

Üye
zaten 3 - 5 combo olucaksa oynanamz yukardan ok yagmurus yerlere trrap vs atıp yada ok sektirme 4-5 kere sekme saglayan ok atışları yoksa okcu boş olur bu oyunda

Xagrext

Üye
Rogue aç. Alt class olarak ne seçeceğin farketmez. En çok kendine yetebilen o. 2. de battle priesttir.

Rogue kendine atack, hız, defans buffı atabilir. Dandik de olsa heali bile var. (dandik dediğim az veriyor, çok mana yiyor ama baya baya hızlı) En dengeli karakter bence bu. Okçu olursan çok mana yersin ama.

Battle priest de defans, can buffı atabiliyor doğal olarak. Tabi healin de var. Ofansif olarak da baya iyi. Ama zırhın düşük olduğu için baya dengesiz bir karakterin olacak.

Mage açma en kötüsü o.

Son düzenleme:

Diocenes

Üye
bence oynanış hakkında hiç bir bilgimiz yok her karakter solo kasabilir oyunda dungeon sistemi var bu sayede takıma gerek kalmadan kendin random bir takımla bile kasabileceksin ama pvp ye gelince solo hiç bir karakterde kolay olacağını sanmıyorum pvp bir ekip işi sonuçta :)

eNNj

Üye
Okçu açmalısın bence farm falan kolay olur diye düşünüyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt