Solo oyuncular hiç bir şekilde level kasamıyor

CanavarHun

Üye
bu her oyunda olan bir mekaniktir sıkıntı yok. tabiki 8 kişi bir araya gelirse 1 kişiden daha hızlı ve efektif olacaktır bunu söylemeye bile gerek yok.

ama olay şu ki solo oyuncu kendi lv ine uygun bir mob u efektif bir şekilde kesemiyor. ben bunu bir priest olarak söylüyorum. her türlü buffum ve debuff um olmasına rağmen kendime uygun bir mob farmlayamıyorum. mob saniyede 2 hit vuruyor benim skill fail veriyor.

grup olarak oynama olayına gelirsek oynadığım birçok oyunda grup oyunu solo oyuna göre en az 2 kat daha fazla xp alır. bu çok normal. bazı oyunlar solo oynayanı teşvik edip bu farkı düşürür hatta çok üst seviye oyunculara grup la alınan xp yi yakalama imkanı verenler bile var.

ama bizim oyunda şuan grup oyunu herşey solo oynamak diye birşey söz konusu değil. daha önce dediğim gibi grupla %10 kasılsın ben solo %3-5 e razıyım. ama solo %0
61 lwl priest olarak kesemediğim mob yok belkide kendini biraz geliştirmen gerekiyordur bro ayrıca exp pt parti bulmak çok kolay lunaskarda her hangi bir slottan max 5 dk bekleyin partidesiniz

MaRaKeSH

Üye
Kimsenin özel bir beklenti içinde olduğunu düşünmüyorum.Sadece exp oranlarının düzenlenmesi yeterlidir diye düşünüyorum.Parti ile kastığın zaman misal %10 kasıyorsan tek başınada %4-5 gibi kasılmadı diye düşünüyorum.
buna katılıyorum exp oranları gerçekten düşük ve hala daha görevlerin az exp verdiğini düşünenlerdenim enazından görev sayısı artırılsa veexp düzenlese bir tık daha herkes mutlu olacaktır. mesela bazı oyunlarda premiumlu oyunculara 1 kere görev tekrarı vardı mantıklı bir hareket

MaRaKeSH

Üye
Sen açma kardeş o kadar itici konuşuyorsunki lunaskarım ama senden bişey istemem üstteki konuşma üslubuna bak sonra davet et ayıp ya
dostum sen kendin olayı çirkinleştiriyosun bizim kapımız dürüst oynamak isteyen herkese açık. hep hiçbir klan almıyor diyorsun hemde adam seçiyosun sizin sorununuz kendinizle oyuna ve diğer oyunculara laf atmayın bari

CanavarHun

Üye
Kral exp pt yok demedim var tabiki mesela aposlarda güzel taksiler var .. clan pt full diyen var aynen..
dostum taksi dediğin şey para karşılıgı kasanlar öyle bir durum gördüğünde şikayet edebilirsin klan parti diyip almaya bilirler aralarında kasabilirler onlara rağmen bir sürü exp parti var özellikle saat aksam 6dan gece 4e kadar tüm slotlar tüm camplar full exp parti yani ben hiç öyle bir problem yaşamadım bir sürü slot var hepsi dolu

karanlik07

Üye
dostum sen kendin olayı çirkinleştiriyosun bizim kapımız dürüst oynamak isteyen herkese açık. hep hiçbir klan almıyor diyorsun hemde adam seçiyosun sizin sorununuz kendinizle oyuna ve diğer oyunculara laf atmayın bari
Ya kardeşim sen ciddi anlamda sorunlusun attığın mesajlara bak kendin çirkinleştin şimdide ayırt edici ben olmuşum . İnsaf be kardeşim üstte yazdıklarına bak sonra beni clanına davet et sayın yönetici

karanlik07

Üye
dostum taksi dediğin şey para karşılıgı kasanlar öyle bir durum gördüğünde şikayet edebilirsin klan parti diyip almaya bilirler aralarında kasabilirler onlara rağmen bir sürü exp parti var özellikle saat aksam 6dan gece 4e kadar tüm slotlar tüm camplar full exp parti yani ben hiç öyle bir problem yaşamadım bir sürü slot var hepsi dolu
Kral bak üstteki postları okumamışsın belli sorun ne biliyormusun ben oyuna 10 da giriyorum bazen 10.30 tamammı belediyede satın alma sorumlusu olarak çalışıyorum sabah mesaim 8 de ben çok bişey istemiyorum görevlerle gelen expler arttırılsın bide solo zindan girişleri başlasın bu kadar yani.. girdiğim saatler partilerin kastığı saatler ve o saatlerde hiç bi pt de yer bulamıyorum aksini idda eden varsa akşam beraber girebiliriz 12 den sonra bulunan pt benim işime yaramıyor çünkü sabah iş var bende uyuyorum …

Alkoer

Üye
61 lwl priest olarak kesemediğim mob yok belkide kendini biraz geliştirmen gerekiyordur bro ayrıca exp pt parti bulmak çok kolay lunaskarda her hangi bir slottan max 5 dk bekleyin partidesiniz
çok teşekkür ederim dostum hemen geliştiriyorum kendimi.

MaRaKeSH

Üye
Kral bak üstteki postları okumamışsın belli sorun ne biliyormusun ben oyuna 10 da giriyorum bazen 10.30 tamammı belediyede satın alma sorumlusu olarak çalışıyorum sabah mesaim 8 de ben çok bişey istemiyorum görevlerle gelen expler arttırılsın bide solo zindan girişleri başlasın bu kadar yani.. girdiğim saatler partilerin kastığı saatler ve o saatlerde hiç bi pt de yer bulamıyorum aksini idda eden varsa akşam beraber girebiliriz 12 den sonra bulunan pt benim işime yaramıyor çünkü sabah iş var bende uyuyorum …
Ya kardeşim sen ciddi anlamda sorunlusun attığın mesajlara bak kendin çirkinleştin şimdide ayırt edici ben olmuşum . İnsaf be kardeşim üstte yazdıklarına bak sonra beni clanına davet et sayın yönetici
bak hala hakaret ediyosun sana bir ters kelime sölemiyorum. hala kendi eksikliklerini oyunun eksikliği ve diğer oyuncuların eksikliği gibi görüyorsun. ben her akşam 10 a oyuna giriyorum gel diyorum alıcam ben seni klana kardeş ittifakımız full mele her türlü yer bulacaksın diyorum. ama sorunun bu değilki senin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt