CanavarHun
Üye

61 lwl priest olarak kesemediğim mob yok belkide kendini biraz geliştirmen gerekiyordur bro ayrıca exp pt parti bulmak çok kolay lunaskarda her hangi bir slottan max 5 dk bekleyin partidesinizbu her oyunda olan bir mekaniktir sıkıntı yok. tabiki 8 kişi bir araya gelirse 1 kişiden daha hızlı ve efektif olacaktır bunu söylemeye bile gerek yok.
ama olay şu ki solo oyuncu kendi lv ine uygun bir mob u efektif bir şekilde kesemiyor. ben bunu bir priest olarak söylüyorum. her türlü buffum ve debuff um olmasına rağmen kendime uygun bir mob farmlayamıyorum. mob saniyede 2 hit vuruyor benim skill fail veriyor.
grup olarak oynama olayına gelirsek oynadığım birçok oyunda grup oyunu solo oyuna göre en az 2 kat daha fazla xp alır. bu çok normal. bazı oyunlar solo oynayanı teşvik edip bu farkı düşürür hatta çok üst seviye oyunculara grup la alınan xp yi yakalama imkanı verenler bile var.
ama bizim oyunda şuan grup oyunu herşey solo oynamak diye birşey söz konusu değil. daha önce dediğim gibi grupla %10 kasılsın ben solo %3-5 e razıyım. ama solo %0