Solo oyuncular için bir yenilik düzenleme getirecek misiniz ?

Gensuke

Üye
oyuna giriyorum zindan yapıyorum ve çıkıyorum bu kadar.başka da yapabildiğim bişey yok

Gensuke

Üye
Bir süre sonra onu da yapmaktan sıkılıyorsun, potu karşılamıyor. Artık cz de farm yapmak da zevksiz oldu, kritik açan asas tek atıp geçiyor
bu konuyu cz'de slota girip 2dk sonra bir asasın bana vurup expye yattıktan sonra açtım zaten bişey kasabildiğimiz yok olanı da veriyoruz

Balerion

Üye
Grup zindan + 2x Solo zindan + Darkness cavern + Binek yarışı + CFW + Blood walley + Lucky Draw + Meslek kasma.Bunlar hep solo yapılan şeyler.
4 zindanın tümü vakit kaybı. At yarışı sadece NFT bineklilerin ayrıcalıklı olduğu, paranın konuştuğu bir etkinlik. Saçmalığın daniskası. CFW sadece lunaskar girebilir. Protean olup düzenli CFW giren varsa bi doktora görünsün. Blood walley girebilirsiniz mage veya okçuysanız.

Rosalindaa

Üye
4 zindanın tümü vakit kaybı. At yarışı sadece NFT bineklilerin ayrıcalıklı olduğu, paranın konuştuğu bir etkinlik. Saçmalığın daniskası. CFW sadece lunaskar girebilir. Protean olup düzenli CFW giren varsa bi doktora görünsün. Blood walley girebilirsiniz mage veya okçuysanız.
Vakit kaybı falan değil şansını deniceksin bi anda 20 gblik itemde atabilir.Binek yarışında lobide 1 tane nft oluyor diğer 4 kişi ödül alıyor.

Cyanogen

Üye
pvpside zaten p2w buffer karakterin oldugu bi oyunda buff sc mi satılır heroism zaten tavan yaptırdı p2w olmayı

berktun

Üye
Siliniyor diye biliyorum cc geldiği zaman tekrar aktif oluyor
Aynen tekrar aktif oluyor ama priest buffı silindiğiyle kalıyor. Aynı mekaniğin buff yeteneklerinde de olması lazım süresi bitmediyse cure alınca buff devam ederse sc sadece solo oynayan veya priest bulamayan/tercih etmeyen partilerin alternatifi güzel bir market öğesine dönüşür. Şuanki hâli pay2win.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt