Bir süre sonra onu da yapmaktan sıkılıyorsun, potu karşılamıyor. Artık cz de farm yapmak da zevksiz oldu, kritik açan asas tek atıp geçiyoroyuna giriyorum zindan yapıyorum ve çıkıyorum bu kadar.başka da yapabildiğim bişey yok
bu konuyu cz'de slota girip 2dk sonra bir asasın bana vurup expye yattıktan sonra açtım zaten bişey kasabildiğimiz yok olanı da veriyoruzBir süre sonra onu da yapmaktan sıkılıyorsun, potu karşılamıyor. Artık cz de farm yapmak da zevksiz oldu, kritik açan asas tek atıp geçiyor
Grup zindan + 2x Solo zindan + Darkness cavern + Binek yarışı + CFW + Blood walley + Lucky Draw + Meslek kasma.Bunlar hep solo yapılan şeyler.oyuna giriyorum zindan yapıyorum ve çıkıyorum bu kadar.başka da yapabildiğim bişey yok
4 zindanın tümü vakit kaybı. At yarışı sadece NFT bineklilerin ayrıcalıklı olduğu, paranın konuştuğu bir etkinlik. Saçmalığın daniskası. CFW sadece lunaskar girebilir. Protean olup düzenli CFW giren varsa bi doktora görünsün. Blood walley girebilirsiniz mage veya okçuysanız.Grup zindan + 2x Solo zindan + Darkness cavern + Binek yarışı + CFW + Blood walley + Lucky Draw + Meslek kasma.Bunlar hep solo yapılan şeyler.
Vakit kaybı falan değil şansını deniceksin bi anda 20 gblik itemde atabilir.Binek yarışında lobide 1 tane nft oluyor diğer 4 kişi ödül alıyor.4 zindanın tümü vakit kaybı. At yarışı sadece NFT bineklilerin ayrıcalıklı olduğu, paranın konuştuğu bir etkinlik. Saçmalığın daniskası. CFW sadece lunaskar girebilir. Protean olup düzenli CFW giren varsa bi doktora görünsün. Blood walley girebilirsiniz mage veya okçuysanız.
devamlılığı olan şeyleri kastetmiştim aslında exp farm gibiGrup zindan + 2x Solo zindan + Darkness cavern + Binek yarışı + CFW + Blood walley + Lucky Draw + Meslek kasma.Bunlar hep solo yapılan şeyler.
Siliniyor diye biliyorum cc geldiği zaman tekrar aktif oluyorDb yiyince buff siliniyor ama sc silinmiyor. Daha büyük pay2win olamaz ne yazıkki
Aynen tekrar aktif oluyor ama priest buffı silindiğiyle kalıyor. Aynı mekaniğin buff yeteneklerinde de olması lazım süresi bitmediyse cure alınca buff devam ederse sc sadece solo oynayan veya priest bulamayan/tercih etmeyen partilerin alternatifi güzel bir market öğesine dönüşür. Şuanki hâli pay2win.Siliniyor diye biliyorum cc geldiği zaman tekrar aktif oluyor