Solo oyuncuların son umudu "solo dungeon"(!) :d

platoon0x

Üye
Her yenilikte aynı tepkiyi vermem kendimi bile şaşırtmaya başladı ama cidden bir kez daha sormak istiyorum geliştirici ekibe, siz bu dungeonları koymadan önce görev itemli / ortalama itemli karakterlerle dungeonları kesmeyi denediniz mi acaba?

60+ kısıtlaması koyulan solo dungeonu 60-65 arası herhangi bir warriorun "scroll basmadan" bitirmesi imkansız bir kere tasarım hatası 1, insanlar bu günlük etkinlik için market içeriği harcamak zorunda mı?

exp kasamayan oyuncuların kısmen rekabete tutunabilmesi ( :d ) için bir fırsat olabilir dediniz, diğer bölgelerden çok daha iyi exp oranları olacak dediniz, 62 level karaktere verdiği exp 0.30 filan.

en sondaki bossu kesmek için full scroll lu bir warrior 100 can 100 mana potu filan harcıyor, bosstan piyango vurmadığı sürece zararına bitiriliyor dungeon en azından moblara bol bol çöp dropu vs koysaydınız, veya en basitinden bossun içine 50, 100x can ve mana potu dropu koyabilirsiniz.

ki bu yaşadığım deneyimler warrior ile, savaşçı bir sınıfla olan sorunlar. magelerin, premiumu olmayan assassinlerin ve priestlerin vay haline, bu adamlar günlük bir pve içeriğini bitirebilmek için her seferinde ücretiyle skill tree mi değiştirecek?

yapılması gereken en basit şey genel kazanılan expin %1000, %2000 artması, şu bitirmesi ve katlanılması zor etkinlikten aldığım exp en azından 0.3 yerine %3 veya 6 olmalı.

ve belki içeriye çok cüzi miktarlarla alınan, geçici bufflar veren npc ler koyabilirsiniz böylece insanlar oyun içi para harcayıp tek seferlik ihtiyaçları olan scroll bufflarını buradan kazanabilir.

(farkındaysanız girme limitiyle alakalı teknik sorunlara değinmedim bile o farklı bir muamma fakat zor da olsa girebilen oyuncuların üstüne bunlarla karşılaşması daha da üzücü ve tam bir hayal kırıklığı.)

FUULLKeDeR

Üye
çöp ve item atsa 1 günde heryer item patlar gb cogalır kanka :) böyle olması iyi nekadar düsük oran okadar zengin ve kaliteli ihtiyac olunacak itemler olur ve degerli kalır

platoon0x

Üye
çöp ve item atsa 1 günde heryer item patlar gb cogalır kanka :) böyle olması iyi nekadar düsük oran okadar zengin ve kaliteli ihtiyac olunacak itemler olur ve degerli kalır
farkındaysan ana droplarla alakalı hiçbir yorum yapmadım daha 2 kere girdiğim etkinlikten hemen drop almayı beklemek haksızlık olur fakat bossa gelene kadarki moblardan "masrafları çıkaracak kadar" eşya elde etmenin hiçbir sakıncası yok.

ozcsafak

Üye
oyun açıldığından beri bende aynı dertten müzdaribim. diyorum ki kardeşim çalışıyoruz. günlük 4 5 saat oyun sürem var. bi clanım yok solo oyuncuyum ne xp kasabiliyorum ne level. test ekibinden hiç kimse oturup 65 e çar kasmamış. adamlara genie koyun diyoruz. genie olan partide item drobu atmasın diyoruz. yok elle kasıcan. mouse macro yazıyoruz aa macro yasak. ula klavye mi dayanır devamlı skile basmaya parmak mı dayanır. bunları dediğimde zindanlar gelecek rahatlıcaksınız diyor. olaya bak hahaha

Cape_Mage

Üye
Bende katiliyorum, dungeonlar exp kasamayan oyunculara yardimci olacak deniliyordu ancak 63 levelde easy mode da bastaki yaratiklarin verdigi exp 3k idi. Level atlamak icin 300milyon+ istenilen gorevde 3k cok komik bir rakam. Ayrica son bossda gereginden fazla asiri zor olmus, surekli %5 HP Regen yapiyor ve kesebilmek icin cok asiri pot harcamak gerekiyor.

Bence solo dungeonlarin kullanilabilir duruma gerebilmesi icin sunlar sart:
  1. Yaratiklardan gelen expler en az 10x arttirilmaliki girdiginin bir anlami olsun. 2/3x yetmez, arkadasin dedigi gibi en az 10x.
  2. Sondaki bossun HP Regeni azaltilmali, yada ornegin her 5 saniyede bir yapiyorsa, her 10 saniyede bire cikartilmali.

exden

Üye
Oyunun test ekibi gerçekten çok vasat...
Boyle bisi oldugunu dusunmen bile bu oyuna fazla dostum.

Kesinlikle gunluk limitli olan bir yerin guzel xp vermesini beklerim. Item atmasa da olur ama harcanilan potun karsiligi xp alalim lutfen ya. Oracle donsem daha cok xp alicam ayni surede

FUULLKeDeR

Üye
ya tamam seni anlıyorum ama bişeler yapmak için birşeyler kaybetmek lazım onunun önemi o ben farm yaparken mesela 1 2 k pot gidiyor günlük elde var sıfır sımdi pot gidiyor diye farm yapmıyacakmıyız sc basmıyacakmyıız bu oyunun yada bunun gibi oyunların özelligi bu sans mecbur harcanacak onlar gidecek bitecek yani

JaxSui

J
Boyle bisi oldugunu dusunmen bile bu oyuna fazla dostum.

Kesinlikle gunluk limitli olan bir yerin guzel xp vermesini beklerim. Item atmasa da olur ama harcanilan potun karsiligi xp alalim lutfen ya. Oracle donsem daha cok xp alicam ayni surede
Çok önceden test ekibi ilanı vardı. Böyle bir ekibin var olduğunu düşünüyorum...

exden

Üye
Çok önceden test ekibi ilanı vardı. Böyle bir ekibin var olduğunu düşünüyorum...
Cok iyi is yapmislar ne diyim. Hagarda girmeden neyi test etmisler acaba. Gelsin yazsin bir tane test ekibinden biri herhangi bir basliga neyi test ettigini

SoloFarmer51

Üye
Oyundan soğumaya başladım ya meslek yapıyorum şuan cidden wth is going on yani.

exden

Üye
Test ekibi gizli hocam :D anlaşmaları var.
Gizli olan hersey yozlasir. Heryerde seffafligi savunurum.

Adamlarin oyun ici loglari yok, tl ile item satan veya çaldıranların itemlerinin gittiği karakterleri/hesapları takip edebilecekleri ve banlayacakları araçlar yok, 3. parti gb satışı yapan sitelere karşı yasal bir hamleleri yok. Forumlarda durmaksızın konu siliyorlar illa denk gelirsiniz. Discord desen komple kapalı...

Hiç biri iyi izlenimler değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt