Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hell modda sclerim bitmisken keyfe keder sc'siz Warriorum ile (65 Level) görev itemli zindan deniyim bossu kesemedim normal mi bu hadi eskiden sc basıyodum kesiyodum simdi sc'siz insanları net anladım Sc'si olmayan ne yapıyor bu zindanda D:
ben sc ilede kesemiyom wariror ile ya tamam sc basalım ama 100 pot gidipte son bossu keseceksem ne mantıgı kaldı 100 pot bile yetmez görev itemi ile wariror hiçbir halt yapamıyor solo zindanda
Hell modda sclerim bitmisken keyfe keder sc'siz Warriorum ile (65 Level) görev itemli zindan deniyim bossu kesemedim normal mi bu hadi eskiden sc basıyodum kesiyodum simdi sc'siz insanları net anladım Sc'si olmayan ne yapıyor bu zindanda D:
Zindan moblarina sağlam bir nerf gelse güzel olacak. İtemini geçtim en azından solo oyuncuların exp kasabilmeleri için kolay bir alternatif olmus olur.
Harpyde 30-40dk kassan easy zindanda kastiğin expi kazanmış oluyorsun. Zindanda bu expi okçu isen 17dk da elde ediyorsun fakat harcanan potun haddi hesabı yok. Üste de SC basmak gerekiyor
Kanka ben sc'nin parasına falan laf ettigimi düsünmüyorum sadece gereksiz solo bir oyuncu icin ki ben alabiliyorum ama alamayan ne yapıyor dıye merak ettim