solo zindan sizce de cok zor degil mi?

KOROW

Üye
Hell modda sclerim bitmisken keyfe keder sc'siz Warriorum ile (65 Level) görev itemli zindan deniyim bossu kesemedim normal mi bu :D hadi eskiden sc basıyodum kesiyodum simdi sc'siz insanları net anladım Sc'si olmayan ne yapıyor bu zindanda D:

haberler14

Üye
ben sc ilede kesemiyom wariror ile ya tamam sc basalım ama 100 pot gidipte son bossu keseceksem ne mantıgı kaldı 100 pot bile yetmez görev itemi ile wariror hiçbir halt yapamıyor solo zindanda

Vioneeraa

Üye
Hell modda sclerim bitmisken keyfe keder sc'siz Warriorum ile (65 Level) görev itemli zindan deniyim bossu kesemedim normal mi bu :D hadi eskiden sc basıyodum kesiyodum simdi sc'siz insanları net anladım Sc'si olmayan ne yapıyor bu zindanda D:
sc 3m farkındasın demi

N3v3N

Üye
Zindan moblarina sağlam bir nerf gelse güzel olacak. İtemini geçtim en azından solo oyuncuların exp kasabilmeleri için kolay bir alternatif olmus olur.
Harpyde 30-40dk kassan easy zindanda kastiğin expi kazanmış oluyorsun. Zindanda bu expi okçu isen 17dk da elde ediyorsun fakat harcanan potun haddi hesabı yok. Üste de SC basmak gerekiyor :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt