LuciusAntonius
Üye

Sürecin 1 2 hafta gecikeceğini, Burhan bey açıklamasında da belki de 1 hafta sürecek demişti. Açıklama yapılması şart.
Merhaba ,Bir araç satın almaya gittiğinizde; "2022 model ne zaman çıkacak? Haydi çıksın artık. Sabırsızlanıyorum." denildiğinde "Tamam efendim hemen yarın araç üretilip kargoya verilecek. Siz hiç merak etmeyin." mi deniliyor."Bekleyeceksiniz. Ne zaman çıkarsa o zaman satın alıp binersiniz." cevabı alınır. Rise Online World'de ne zaman çıkarsa o zaman oynarsınız. Gereksiz konular açıpta forumu kirletmemeye özen gösterelim. İyi forumlar...
Oyunların hayatınızda bu kadar yer ettiğini bilmiyordum hocam kusura bakmayın lütfen. Bilse idim temkinli yaklaşır idim. Evet aslında hepimizin ömründe en az bir kere camiye gidip o manevî atmosferi ciğerlerine soluması gerekiyor. Hatta oyun oynar iken de takke yada sarıkla oynamalıyız ki dindarlığı sonuna kadar savunalım. Modluğa gelince istemem efenim modluk falan. Bir işime yaramayacak bir şey. "Sabır eden derviş, sabrıyla mevlasına ermiş." derler bilmez misin? Sen ve diğer sabırsızlık kovalayan arkadaşlar kimse diskalifiye olmadı merak etmeyin. Yönetimin koca kalbi, sabırsızlar ile atıyor. <3(@Jill Valentine) arkadaşa modluk verin. Boş cevap yazan yıldızcı arkadaşlarada benden yıldız verin. Benim puanım negatife gidebilir. Benden alın onlara verin. Biz puansızlığa da sabrederiz.
Sabırcı arkadaşlar için oyun içindeki her semte Camii yapılsın. Bunu onlara çok görmeyin. Dindar arkadaşlarımız o camiiye gider ibadetini görür. Günlük hayatlarındaki dindarlıklarını oyun içinde de tatmin etsinler. Hatta müezzin atamalarını bunların içinden yapalım.
Tahminci arkadaşlar için forumda ayrı bir bölüm açılsın. Tahmini tutturanlara oyun içinde item verelim. Ya da bir loto sistemi olsun. Bu önemli.
Açıklama bekleyen arkadaşlara, günlük hayattan benzetmeler ile cevap veren, betimleme sanatını katleden arkadaşların 2B kağıda çizdikleri resimler oyun içindeki reklam panolarına yerleştirilsin. Elde edilen gelir oyuna yeni başlayan fukaralara dağıtılsın. Sevaptır.
Siz iyi misiniz? Biri tahmin eder, diğeri sabret der. Bir başkası iyimserlikten komaya girecek neredeyse. Adam yöneticilerden açıklama bekliyor. Diskort denilen zımbırtıda yapılan açıklamayı buraya yazmak zor değil. Ben kullanmıyorum diskortu, ne olacak şimdi? Oyunun resmi forumuna üyeyim gelişmelerden haberdar olmak için. Başka bir kanal da tanımam. Ben diskalifiye mk oldum şimdi oyundan?
Yok biri der; "bu alfa, gezemeyeceksin zaten, keşif yapamayaksın. " arkadaşım, sanane, sa-na-ne! Adam merak ediyor, sa-na-ne!
Millet açıklama bekliyor. Boş cevap yazmayın. Gidin dindarlığınızı günlük hayatınızda yaşayın.
Beni içten bu yazı kırdı yildizci diyerek. Kusura bakmayın discorda konuşmalarda olan bir konuyu belirttim. Burhan bey böyle dedi dedim. Bazı kişiler yardım etmenin kötü oldunu öğretiniz bana teşşekürler.(@Jill Valentine) arkadaşa modluk verin. Boş cevap yazan yıldızcı arkadaşlarada benden yıldız verin. Benim puanım negatife gidebilir. Benden alın onlara verin. Biz puansızlığa da sabrederiz.
Sabırcı arkadaşlar için oyun içindeki her semte Camii yapılsın. Bunu onlara çok görmeyin. Dindar arkadaşlarımız o camiiye gider ibadetini görür. Günlük hayatlarındaki dindarlıklarını oyun içinde de tatmin etsinler. Hatta müezzin atamalarını bunların içinden yapalım.
Tahminci arkadaşlar için forumda ayrı bir bölüm açılsın. Tahmini tutturanlara oyun içinde item verelim. Ya da bir loto sistemi olsun. Bu önemli.
Açıklama bekleyen arkadaşlara, günlük hayattan benzetmeler ile cevap veren, betimleme sanatını katleden arkadaşların 2B kağıda çizdikleri resimler oyun içindeki reklam panolarına yerleştirilsin. Elde edilen gelir oyuna yeni başlayan fukaralara dağıtılsın. Sevaptır.
Siz iyi misiniz? Biri tahmin eder, diğeri sabret der. Bir başkası iyimserlikten komaya girecek neredeyse. Adam yöneticilerden açıklama bekliyor. Diskort denilen zımbırtıda yapılan açıklamayı buraya yazmak zor değil. Ben kullanmıyorum diskortu, ne olacak şimdi? Oyunun resmi forumuna üyeyim gelişmelerden haberdar olmak için. Başka bir kanal da tanımam. Ben diskalifiye mk oldum şimdi oyundan?
Yok biri der; "bu alfa, gezemeyeceksin zaten, keşif yapamayaksın. " arkadaşım, sanane, sa-na-ne! Adam merak ediyor, sa-na-ne!
Millet açıklama bekliyor. Boş cevap yazmayın. Gidin dindarlığınızı günlük hayatınızda yaşayın.
--------
Ek: Camii şart değil, meşrebine göre kilise, tapınak vs. Her şey olur.
dostum sana kemik atan oldumu atladın hemenBazen düşünüyorum da bu toxic kitleye ne oyun yapacaksın ki diyorum. Oynasınlar KO, M2 falan. Boş, beleş tayfa sanırım bir tek Türklerde var. Yabancı forumlarda falan böyle sabırsız toxic bir kitle görmedim ben hiç.![]()
dostum sana kemik atan oldumu atladın hemen![]()