Son açıklamadan 2 hafta geçti

LuciusAntonius

Üye
Sürecin 1 2 hafta gecikeceğini, Burhan bey açıklamasında da belki de 1 hafta sürecek demişti. Açıklama yapılması şart.

May Payne

Üye
Bir araç satın almaya gittiğinizde; "2022 model ne zaman çıkacak? Haydi çıksın artık. Sabırsızlanıyorum." denildiğinde "Tamam efendim hemen yarın araç üretilip kargoya verilecek. Siz hiç merak etmeyin." mi deniliyor. :) "Bekleyeceksiniz. Ne zaman çıkarsa o zaman satın alıp binersiniz." cevabı alınır. Rise Online World'de ne zaman çıkarsa o zaman oynarsınız. Gereksiz konular açıpta forumu kirletmemeye özen gösterelim. İyi forumlar...

LuciusAntonius

Üye
Bir araç satın almaya gittiğinizde; "2022 model ne zaman çıkacak? Haydi çıksın artık. Sabırsızlanıyorum." denildiğinde "Tamam efendim hemen yarın araç üretilip kargoya verilecek. Siz hiç merak etmeyin." mi deniliyor. :) "Bekleyeceksiniz. Ne zaman çıkarsa o zaman satın alıp binersiniz." cevabı alınır. Rise Online World'de ne zaman çıkarsa o zaman oynarsınız. Gereksiz konular açıpta forumu kirletmemeye özen gösterelim. İyi forumlar...
Merhaba ,
Benzetmeniz çok anlamsız ve yersiz olmuş. Kendi adıma söylemek isterim ki tarih verildiği için eleştiriyoruz, Buda yönetimi rahatsız etmezken sizi neden bu kadar rahatsız etti :)

May Payne

Üye
İyi, forumu kirletmeye devam edin o halde. Sabırsızlığınız ile çözüm bulamayacağınızı düşünüyorum. İyi forumlar değerli ROW oyuncusu. :)

eNdo

Üye
Hepimize bu konuda lazım olan tek şey biraz sabır ve anlayış.

Siyah34

Üye
Dünkü konuşmada burhan bey bu hafta içinde haber vericez dedi

Resquection

Üye
Tahminle yürümüyor bu işler. Forumda bilgilendirme bekliyoruz.

erkanc

E
(@Jill Valentine) arkadaşa modluk verin. Boş cevap yazan yıldızcı arkadaşlarada benden yıldız verin. Benim puanım negatife gidebilir. Benden alın onlara verin. Biz puansızlığa da sabrederiz.

Sabırcı arkadaşlar için oyun içindeki her semte Camii yapılsın. Bunu onlara çok görmeyin. Dindar arkadaşlarımız o camiiye gider ibadetini görür. Günlük hayatlarındaki dindarlıklarını oyun içinde de tatmin etsinler. Hatta müezzin atamalarını bunların içinden yapalım.

Tahminci arkadaşlar için forumda ayrı bir bölüm açılsın. Tahmini tutturanlara oyun içinde item verelim. Ya da bir loto sistemi olsun. Bu önemli.

Açıklama bekleyen arkadaşlara, günlük hayattan benzetmeler ile cevap veren, betimleme sanatını katleden arkadaşların 2B kağıda çizdikleri resimler oyun içindeki reklam panolarına yerleştirilsin. Elde edilen gelir oyuna yeni başlayan fukaralara dağıtılsın. Sevaptır.

Siz iyi misiniz? Biri tahmin eder, diğeri sabret der. Bir başkası iyimserlikten komaya girecek neredeyse. Adam yöneticilerden açıklama bekliyor. Diskort denilen zımbırtıda yapılan açıklamayı buraya yazmak zor değil. Ben kullanmıyorum diskortu, ne olacak şimdi? Oyunun resmi forumuna üyeyim gelişmelerden haberdar olmak için. Başka bir kanal da tanımam. Ben diskalifiye mk oldum şimdi oyundan?

Yok biri der; "bu alfa, gezemeyeceksin zaten, keşif yapamayaksın. " arkadaşım, sanane, sa-na-ne! Adam merak ediyor, sa-na-ne!

Millet açıklama bekliyor. Boş cevap yazmayın. Gidin dindarlığınızı günlük hayatınızda yaşayın.

--------
Ek: Camii şart değil, meşrebine göre kilise, tapınak vs. Her şey olur.

May Payne

Üye
(@Jill Valentine) arkadaşa modluk verin. Boş cevap yazan yıldızcı arkadaşlarada benden yıldız verin. Benim puanım negatife gidebilir. Benden alın onlara verin. Biz puansızlığa da sabrederiz.

Sabırcı arkadaşlar için oyun içindeki her semte Camii yapılsın. Bunu onlara çok görmeyin. Dindar arkadaşlarımız o camiiye gider ibadetini görür. Günlük hayatlarındaki dindarlıklarını oyun içinde de tatmin etsinler. Hatta müezzin atamalarını bunların içinden yapalım.

Tahminci arkadaşlar için forumda ayrı bir bölüm açılsın. Tahmini tutturanlara oyun içinde item verelim. Ya da bir loto sistemi olsun. Bu önemli.

Açıklama bekleyen arkadaşlara, günlük hayattan benzetmeler ile cevap veren, betimleme sanatını katleden arkadaşların 2B kağıda çizdikleri resimler oyun içindeki reklam panolarına yerleştirilsin. Elde edilen gelir oyuna yeni başlayan fukaralara dağıtılsın. Sevaptır.

Siz iyi misiniz? Biri tahmin eder, diğeri sabret der. Bir başkası iyimserlikten komaya girecek neredeyse. Adam yöneticilerden açıklama bekliyor. Diskort denilen zımbırtıda yapılan açıklamayı buraya yazmak zor değil. Ben kullanmıyorum diskortu, ne olacak şimdi? Oyunun resmi forumuna üyeyim gelişmelerden haberdar olmak için. Başka bir kanal da tanımam. Ben diskalifiye mk oldum şimdi oyundan?

Yok biri der; "bu alfa, gezemeyeceksin zaten, keşif yapamayaksın. " arkadaşım, sanane, sa-na-ne! Adam merak ediyor, sa-na-ne!

Millet açıklama bekliyor. Boş cevap yazmayın. Gidin dindarlığınızı günlük hayatınızda yaşayın.
Oyunların hayatınızda bu kadar yer ettiğini bilmiyordum hocam kusura bakmayın lütfen. Bilse idim temkinli yaklaşır idim. Evet aslında hepimizin ömründe en az bir kere camiye gidip o manevî atmosferi ciğerlerine soluması gerekiyor. Hatta oyun oynar iken de takke yada sarıkla oynamalıyız ki dindarlığı sonuna kadar savunalım. Modluğa gelince istemem efenim modluk falan. Bir işime yaramayacak bir şey. "Sabır eden derviş, sabrıyla mevlasına ermiş." derler bilmez misin? Sen ve diğer sabırsızlık kovalayan arkadaşlar kimse diskalifiye olmadı merak etmeyin. Yönetimin koca kalbi, sabırsızlar ile atıyor. <3

TheHandOfGod

Üye
ahahah ne kafalar var. Adam ben 2022 model araba istiyorum dersen beklersin diye örnek veriyor.. Madem öyle buraya yazılsın oyun 2022 den önce açılmayacak diye. Bakalım bu forum bu kadar aktif olacak mı? Hem tarihler ver şu zaman açacağız bu zaman açacağız diye. Sonra tarihler her seferinde patlayınca heyecanla oyunu bekleyenlere sabret de.. Herkes kraldan çok kralcı olmuş arkadaş. Zaten memleketin hali ortada bari oyun ortamında şu kafadan vazgeçin. Tarih verilmiş ve her seferinde verilen bu tarihlerden bekleyenlerin yüzü gülmemiş.. Bu kadar zor olmamalı verilen sözlerin arkasında durmak hele ki oyunun resmi sitesinde vizyon misyon olaylarında en büyük hedefimiz oyuncu mutluluğu oyuncuların sıkıntılarına en kısa sürede yanıt vermek gibi şeyler yazılıyorsa..

erkanc

E
Reklam panolarımız için ilk bağışımız @Jill Valentine arkadaşımızdan geldi. Bu ekran görüntüsünü aynen panoya koyalım.

Teşekkür ederiz.

Ekli dosyalar

• IMG_20201202_192449.jpg
    IMG_20201202_192449.jpg
    232.6 KB · Görüntüleme: 35

Siyah34

Üye

--------
Ek: Camii şart değil, meşrebine göre kilise, tapınak vs. Her şey olur.
Beni içten bu yazı kırdı yildizci diyerek. Kusura bakmayın discorda konuşmalarda olan bir konuyu belirttim. Burhan bey böyle dedi dedim. Bazı kişiler yardım etmenin kötü oldunu öğretiniz bana teşşekürler.

LiveUpTR

Üye
Bu kadar kargaşaya rağmen bir açıklamaya gelmiyorsa büyük problemler var anlamına geliyor sanırım.

May Payne

Üye
Bazen düşünüyorum da bu toxic kitleye ne oyun yapacaksın ki diyorum. Oynasınlar KO, M2 falan. Boş, beleş tayfa sanırım bir tek Türklerde var. Yabancı forumlarda falan böyle sabırsız toxic bir kitle görmedim ben hiç. :D

LiveUpTR

Üye
Bazen düşünüyorum da bu toxic kitleye ne oyun yapacaksın ki diyorum. Oynasınlar KO, M2 falan. Boş, beleş tayfa sanırım bir tek Türklerde var. Yabancı forumlarda falan böyle sabırsız toxic bir kitle görmedim ben hiç. :D
dostum sana kemik atan oldumu atladın hemen :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt