bu tarz olaylar güven kırıcı.Önümüzdeki günlerde bir duyuru geçeceğini düşünüyorum, açılış ile ilgili ama net olarak tam tarih yok ortada, 1 2 hafta gecikebilir dendi ancak sanırsam anlaşma tam olarak sonuçlanmadığı için bu süreç uzayabilir.
Aslinda su yonden dusunmek lazim, isteseler acarlar ama ne kadar guvenli olur?bu tarz olaylar güven kırıcı.
zaten verdikleri tarihe uymayarak kötü bir izlenim bırakılıyor şuan.Sadece Death Valley haritası bile basite indirgenmemeli çünkü birçok hata bug olabilir mob sorunları olabilir. Burada doğacak olan karakter hataları skil , skill efect , damage gibi birçok sıkıntılar olabilir. Kötü bir izlenim vermek kötü gidişat getirir diye düşünüyorum. Herkesin aklında kötü izlenimi bırakmak hoş olmaz bence
Bende senin gibi bu forma üyeyim. Bu konu hakkında bir görüş belirttim herkes gibi. Tüm açıklamaları, oyunun gittiği yönü bir araya getirirsen belli bir çıkarımları yapabilirsin. Ayrıca herkes gibi konu hakkında bir görüş yapma hakkım var, boş boş konuşup durumları çarpıtmayalım dostum. Verdiğin şu tepkiye bak yani neyse SABIR.@shandy19071907, siz oyunu yapanlar ile beraber misiniz? Elde avuçta herhangi bir bilginiz yokken neden tahminde bulunuyorsunuz sürekli? Neden sürekli onların adına konuşuyorsunuz? Sizin tahmininize ihtiyacımız yok, biz yetkili ağızlardan açıklama bekliyoruz, sizden değil.
tarihe uyuyorlar. dün discord'a girdiniz mi ? discord a canlı canlı soruları cevapladılar. bu hafta içi resmi bir açıklama geleceğini söylediler. daha 2 hafta bitmedi. açıklamada yok değil var. sadece takip edelim lütfen.zaten verdikleri tarihe uymayarak kötü bir izlenim bırakılıyor şuan.
discorda girmedim hiç dün açıklamaları bizimle paylaşabilirmisin kardeşimtarihe uyuyorlar. dün discord'a girdiniz mi ? discord a canlı canlı soruları cevapladılar. bu hafta içi resmi bir açıklama geleceğini söylediler. daha 2 hafta bitmedi. açıklamada yok değil var. sadece takip edelim lütfen.