İstek Son Güncelleme ile düşürülen gold miktarları

raybek

Üye
Merhaba oyunda yeni gelen güncelleme sonrası parti ile kastığımız slotdan gelen gold ile pot ve repair parası çıkmıyor neden gold miktarı bu kadar düşürülüyor. Oynama hevesi gidiyor milletin bazı şeyler zorlaştırılabilir ama bu şekilde oynanmaz hale gelmemesi gerekir

Son düzenleme:

hoppe34

Üye
Çok haklı bır sitem harpy ve ss slotunda 1.5 k gelen gold suan 600 gold olarak gelmekte normal sartlarda guncelleme oyunun ıyı yonde ılerlemesını saglar ıken bu guncelleme oyunu kotu yonde etkılemıstır bı an once düzeltilmesini beklıyoruz artık :)

Mervan47

Üye
bu güncellemenin mob droplarında ayarların geri alınlası gerektiğni düşünüyorum aksi taktirdi oyuna sadece zindan yapmak için girer başkada birşey yapmayacağım düzeltilmesini istiyoruz.

Balerion

Üye
O zaman ben de dün 2 saat 15 dakika çift slot Dread Cyclops farmımın neticesini paylaşayım. Bu para gelen çöp itemlerin de golda dönüştürülmuş hali. Düşenin heps bu değil tabiki ama harcadığım tüm pot, ok, adrenalin, balık vb masrafları düştüm. Bu kaldı. 200 küsur k çok değil mi ya oyun bu kadsr bonkör olmamalı

Ekli dosyalar

• IMG-20221203-WA0000.jpeg
    IMG-20221203-WA0000.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 119

Balerion

Üye
O zaman ben de dün 2 saat 15 dakika çift slot Dread Cyclops farmımın neticesini paylaşayım. Bu para gelen çöp itemlerin de golda dönüştürülmuş hali. Düşenin heps bu değil tabiki ama harcadığım tüm pot, ok, adrenalin, balık vb masrafları düştüm. Bu kaldı. 200 küsur k çok değil mi ya oyun bu kadsr bonkör olmamalı
Bu da başka bir slotun 1 saat 10 dklık emeği. Bu slotun hangisi oldugunu söylemeyeyim şimdi büyük para dönüyor burda sırrımız ifşa olmasın ;)

Ekli dosyalar

• IMG_20221203_163146.jpg
    IMG_20221203_163146.jpg
    2.4 MB · Görüntüleme: 125

Alkoer

Üye
Şimdi başka bir konuya giricem ban filan yerim...

Hangi oyundan örnek almışlar farm atan oyun oynayan adamın zarar ettiği yada sizin paylaştığınız resimlerdeki gibi komik rakamlar ile döndüğünü.

Rowa ile coin girişini engelleyelim derken normal oyuncu öldü.

Magicflow57

Üye
Şimdi başka bir konuya giricem ban filan yerim...

Hangi oyundan örnek almışlar farm atan oyun oynayan adamın zarar ettiği yada sizin paylaştığınız resimlerdeki gibi komik rakamlar ile döndüğünü.

Rowa ile coin girişini engelleyelim derken normal oyuncu öldü.
Row olmadan pt ye bile almıyolar boşuna uğraşıyoruz sağda solda

Cabbar34

Üye
aslında parti ile kasılan coıns oranında ciddi düşüş var .bu 5pc 8 pc ile gold kasanları etkilemiş gibi görünsede aslında row ile ex kasan vede slot masrafını çıkarmaya çalışanları kötü etkiledi..şimdi gelelim amacı sadece gold olanlara partili sistemde bunlara belki darbe vuruldu ama işin birde bilinmeyen boyutu var..x bir slot var ben orayı farmlıyorum bütün gün bu mobların defi hp si aşırı dusuruldu 5mana yiyen skıl ile 2 atıyorum yani sıfır mana pot masrafı..slotdan temiz max 2k coin gelıyor.1 saatde yaklaşık 100 mana 50 pot gelıyor .slotun dagger dorobu var düz 250k +6 sı 7m .şimdi 1 saatde 900k coıns alıyorum .100mana 50 pot yaklasık 900k ya satıyorum .1 saatde bazen yarım çanta bazen tam çanta çöp gelıyor düz hesap 400k da orası bazen sadece 4 kalkan gelıyor sadece kalkan 120k ortalama 400k dıyelım..2.200k para edıyor net gelır.10 saatde 22m ediyor.cıkan kryss leri ben basıyorum misal 2 tane +6 bastım 7m den attım pazara bazen 3 tane 6 cıkıyor bazen 4 tane bazen hıcde cıkmaya bılıyor bunları eklemıyorum..ama sansa 4 tane bastıgımda 28m de temız orası yapıyor..yani demem oki elle yapılan 10 saatlık emek karşılıgında bu paralar çok komik rakamlar gercekten..vardır yönetimin bir bildiği 60k user ıle başladık 2k3k lara düştük vardır tabiki bir bildiği yönetimin...

Cabbar34

Üye
ayrıca 5pc 8pc li çetelerin önünede hiçbir şekilde geçilemedi..bahsettiğim slota 2 krakter bıraksa biri row atak bırıde slotda otursa min1.200k coıns max 1.600k coıns gelıyor rowdakı krater herturlu row masrafını cıkardıgı gibi oturan krakterdekı coins kar..ve bu slot her sunucuda 4 tane var 2bırıne 2 bırıne 2 bırıne koydugunda sistemi hiçbir sey olmamıs gibi devam edıyor.. sıfır pot mana masrafı oluyor .sadece 1 krakter row harcıyor başkada bişey yok..şimdi çetelerimi ezdiler yoksa ex kasıp masrafınıda slotdan cıkaran normal oyuncuyumu?

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Farklı bir konuda yazmıştım,

R.O.W Assistant EXP kasmanızı kolaylaştırmak amacıyla oyuna entegre edilmiş bir yardımcı sistemdir. R.O.W Assistant ile EXP dışında Coin gelmesi ve pazarda satılan coin miktarını çıkartmasını bekleyemezsiniz.

ROWA dışında kasanlar için tabii ki bir düzenleme yapılabilir ancak denge gözetmek gerek.

DeadLegion

Üye
Merhaba,

R.O.W Assistant EXP kasmanızı kolaylaştırmak amacıyla oyuna entegre edilmiş bir yardımcı sistemdir. R.O.W Assistant ile EXP dışında Coin gelmesi ve pazarda satılan coin miktarını çıkartmasını bekleyemezsiniz.

ROWA dışında kasanlar için tabii ki bir düzenleme yapılabilir ancak denge gözetmek gerek.
Madem row asistani exp kasmamizi kolaylastirmak icin getirdiniz. Madem row asistanla coin biriktirmeyi bekleyemiyoruz o zaman coin ve item droplarini dungeonlara tasiyin da bir item yuzu gorelim. Saatlerce farm yapip dungeon donup elimiz bos donuyoruz.

Phteah

Üye
Ya buradaki işlem aslında çok basitti. Yapılan güncellemeyi sadece ROWA kullananlara uygulayacaktın. Tüm oyuna değil. Madem ROW Assistant adında bir sistem getirildi. Bundan sonra oyunu 2 şekilde ele almaları gerek. ROWA kullanılabilen/kullanmayan diye. Gelen yenilikler, dengelemeler, güncellemeler vs. bu şekilde yapılmalıydı. Böylelikle hem normal oyuncuyu ve elle farm, exp kasmak isteyenleri de zora sokmamış olacaktınız. Solo oyuncuyu bile sevindirebilirdiniz. Umarım dikkate değer bir düzenleme yapılır.

Ayrıca buna benzer bir ayrımın sınıf dengelemelerinde de kullanılabilir ki öyle olması gerekiyordu. (PVE-PVP şeklinde) bunu geçiyorum bu başka bir forum konusu.

NoobTeam

Üye
Merhaba,

hayatınız çelişki üzerine kurulu ! canlı yayında oto atak gelıcegını soledıgınızde kımse istemedi umursamadınız geliceksede exp kasılsın sadece dendı umursamadınız şimdi bu cevap oldumu sizce siyasetle ugrasın bence :)

Balerion

Üye
Merhaba,

Bence olumlu ve makul bir yaklaşım, bence de row exp içindir. Bu yüzden gold droplarının azaltılması normal, ama manuel farm yapanlar icin de kötü oldu şimdi zaten elle en fazla 2 saat yapılabiliyor o da artık hicbişey vermiyor kötü oldu yani rowa çalışmayan kamplarda gold drobu eski haline getirilmeli bence. Bu bencesi tabi. Manuel farm candır ve organiktir, pazara da zarar vermez

Son düzenleme:

:NaturoN:

Üye
Merhaba,

İyi hoş diyorsunuz ancak, biz 4 kişi rowla 4-5 saat GRİM slotuna bırakıyoruz anca 1 tane Hatred ya düşüyor ya düşmüyor. Elimizde onca saat oynarsak ne zaman gidip PK atacağız. 15 yaşında değiliz artık. 30'a geldik hatta geçtik çoğumuz.

Ben +1 düşürmek için o kadar uğraşacağım birde bu +7 ye nasıl basılacak. Evet zor ise herkese zor buna okeyim ancak. Karakterimizi geliştiremezsek PK'ya çıkamıyoruz oda oyunu oynama motivasyonunu düşürüyor.

presto_86

Üye
İyi hoş diyorsunuz ancak, biz 4 kişi rowla 4-5 saat GRİM slotuna bırakıyoruz anca 1 tane Hatred ya düşüyor ya düşmüyor. Elimizde onca saat oynarsak ne zaman gidip PK atacağız. 15 yaşında değiliz artık. 30'a geldik hatta geçtik çoğumuz.

Ben +1 düşürmek için o kadar uğraşacağım birde bu +7 ye nasıl basılacak. Evet zor ise herkese zor buna okeyim ancak. Karakterimizi geliştiremezsek PK'ya çıkamıyoruz oda oyunu oynama motivasyonunu düşürüyor.
Pk atan adamların yüzde 90 i parayı basıp item almadiysa eşek gibi aniririm burada farm atıp item yapan varim diyen varsa masallarını başka yerde anlatsin

Anthelior

Üye
Madem row asistani exp kasmamizi kolaylastirmak icin getirdiniz. Madem row asistanla coin biriktirmeyi bekleyemiyoruz o zaman coin ve item droplarini dungeonlara tasiyin da bir item yuzu gorelim. Saatlerce farm yapip dungeon donup elimiz bos donuyoruz.
Net son 1 aydır (ötesini bilmiyorum), dungeon yapıyorum. Düşürdüğüm en baba Earthshaker, onunla gelen parayla da anca sadece ve sadece 1 (bir) yeteneğimi açabildim. Geriye bir şey kalmadı...

Balerion

Üye
Pk atan adamların yüzde 90 i parayı basıp item almadiysa eşek gibi aniririm burada farm atıp item yapan varim diyen varsa masallarını başka yerde anlatsin
Merhabalar evet ben de anırabilirim farm ile pklık car dizmek imkansız şu an, belki dv'de asaslar ayaklı bp olacak bir car dizebilirsiniz :D
Ama iki ay ömce böyle değildi, slottan düşen coin row parasını direk karşıliyordu, çöp itemler potu karşıliyordu, düşen epikler de günde en az 20 m getiriyordu (20 en az, ortalaması 30 idi. ) Dropların duşmesiyle ilgili resmi bir açiklama var mı bilmiyorum ama şu an row da zarar ettiriyor. Gold zaten düştü drop da çok az. Ama ben rowcunun kâr etmesine karşıyım, expini kasıp sıfıra sıfır para kasması bu isin olması gerekeni zaten. Ama rowcu 18 saat kasıyor, o bile sıfıra sıfır kaliyorsa manuel farm atan ne yapsın? 18 saat mi oynasın o da kâr etmek için?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt