Unbeatable
Üye

Gördüğüm kadarıyla soulbond ile ilgili herkes olumsuz konu açmış fakat benim gibi memnun olanlarda illaki vardır buyrun oylamaya
itiraz edenler hep aynı kişiler takılmayınBen de memnunum kullanacağım eşyayı alır takarım. Sanki bir grup anlaşmış da sürekli aynı konu açılıyor. Sanırım herkes gelecek güncellemeler için elindekini çıkarmaya çalışıyor.
Sana katılıyorum kardeşim,tam da onu istiyorum bende.Ama inan o zaman kimse açtırmaz,çünkü hedefleri başka bu kişilerinCoin temizlemek için kullanılabilir, rare itemlere 1gb epiklere 5 gb uniq itemlere 10gb karşılığı mesela, hem coin azaltılmış olur azdan az çokdan çok gider. hem gerçekten açtırmakmı istiyorlar yoksa satıp oyunu bırakmakmı istiyorlar belli olur.![]()
Herkes pk atmak zorunda değil.Mesela ben pve için oynuyorumMemnun olanlar pk atmayanlar
650 tl karşılığında o baba itemi satabiliyorsunuz zaten. Olay soulbondun oyunu yavaşlatması kimsenin itemi kitli kalmıyor satmak istedikten sonra bizim isteğimiz oyunun geneline kattığı yavaşlığı kaldırmak gerçek soulbond böyle bir şey değil.Adamlar parayı basıp +7-8 itemi aldı. Çatır çatır pk da milleti ezdi. Şimdi zevki bitti itemi satıp diğer oyuna gidicek. Bizde burda takılıcaz.
Beyfendinin yarın keyfi gelince yine item alıp gelicek sonra yine satıp gidicek.
Soulboundu kabul etmeyen oynamasın.
Gerçek soulbound item satışını imkansız hale getirendir. Bizimki biraz yavaşlatıyorsa ben yine memnun oluyorum.650 tl karşılığında o baba itemi satabiliyorsunuz zaten. Olay soulbondun oyunu yavaşlatması kimsenin itemi kitli kalmıyor satmak istedikten sonra bizim isteğimiz oyunun geneline kattığı yavaşlığı kaldırmak gerçek soulbond böyle bir şey değil.