Soulbound

Soulbonddan memnun musunuz?

• Gayet memnunum

• Hiç memnun değilim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Unbeatable

Üye
Gördüğüm kadarıyla soulbond ile ilgili herkes olumsuz konu açmış fakat benim gibi memnun olanlarda illaki vardır buyrun oylamaya

EndienHunter

Üye
Ben de memnunum kullanacağım eşyayı alır takarım. Sanki bir grup anlaşmış da sürekli aynı konu açılıyor. Sanırım herkes gelecek güncellemeler için elindekini çıkarmaya çalışıyor.

birol2003

Üye
Ben de memnunum kullanacağım eşyayı alır takarım. Sanki bir grup anlaşmış da sürekli aynı konu açılıyor. Sanırım herkes gelecek güncellemeler için elindekini çıkarmaya çalışıyor.
itiraz edenler hep aynı kişiler takılmayın :)

sadece soulbound itemin törpülenmesi, buflanması, stat değiştirmesi çok saçma geliyor o kadar.

Digna Nyx

Üye
Ruh bağı sistemi ile ilgili bir problemim yok fakat elindeki silahın / zırhın üst versiyonunu alacak olan ve elindeki silah/zırh 1 sene kilitli olan arkadaşlar için belirli bir kademeye göre ruh bağı çözme sistemi getirilebilir.

Örneğin:

+8 Rare silah/zırh ruh bağı açmak için 100k Battle Point
+7 Epic silah/zırh ruh bağı açmak için 150k Battle Point
+8 Epic silah/zırh ruh bağı açmak için 200k Battle Point
+6 Unique silah/zırh ruh bağı açmak için 200k Battle Point
+7 Unique silah/zırh ruh bağı açmak için 300k Battle Point
+8 Unique silah/zırh ruh bağı açmak için 500k Battle Point

gibi gibi.

Böylelikle insanlar battle point kasmak için ayrı bir sebebe daha sahip olur.

JaxSui

J
Forumda da aynı konu hakkında bir sürü başlık oluşturmak normal herhalde. Bir moderatörün bu konuları tek bir konuya toparlayıp diğer konuları da o konuya yönlendirip kapatması gerekiyor ama... Onlar daha iyi bilir. @BEARFACT

feya

Üye
Ruh bağı kesinlikle açılmamalı,bulunduğum bir ortamdaki konuşmalara şahit olduğuma dayanarak söylüyorum bunu.Neymiş,burdan ruh bağlarını açtırabilirlerse hemen satıp itemlerini malüm oyuna geçeceklermiş.Sorunca neden geldiniz buraya diye,burdan yüklerini yeterince almışlar ve artık tek amaçları ruh bağını açtırmakmış.Hiç kusura bakmayın,ama ruh bağı bu oyunun bel kemiği

birol2003

Üye
Coin temizlemek için kullanılabilir, rare itemlere 1gb epiklere 5 gb uniq itemlere 10gb karşılığı mesela, hem coin azaltılmış olur azdan az çokdan çok gider. hem gerçekten açtırmakmı istiyorlar yoksa satıp oyunu bırakmakmı istiyorlar belli olur. :) Hem souldbound olayını bile bile itemi kilile sonrada yok böyle zararlı yok şöyle zararlı diye sürekli başlık aç, itemi ilk başta kilitlemeyecektin, bile bile lades demişsin şimdi çıkar yol arıyorsun ucunda ölüm yok,o itemi nasıl yaptı isen yeni iteminide aynı yollarla yapacaksın bu kadar basit.

feya

Üye
Coin temizlemek için kullanılabilir, rare itemlere 1gb epiklere 5 gb uniq itemlere 10gb karşılığı mesela, hem coin azaltılmış olur azdan az çokdan çok gider. hem gerçekten açtırmakmı istiyorlar yoksa satıp oyunu bırakmakmı istiyorlar belli olur. :)
Sana katılıyorum kardeşim,tam da onu istiyorum bende.Ama inan o zaman kimse açtırmaz,çünkü hedefleri başka bu kişilerin

feya

Üye
Bir kaç ay kapatsınlar o zaman pk yı,belki rahatlarsınız.Craft yapanlara çamur atmaya benzemez o iş

RionLi

Üye
Ben memnunum o itemi alıyorsam 1 sene kitli olmasını göze alarak alıyorum demektir ben bu durumdan hiç şikayet etmedim

Alkoer

Üye
Adamlar parayı basıp +7-8 itemi aldı. Çatır çatır pk da milleti ezdi. Şimdi zevki bitti itemi satıp diğer oyuna gidicek. Bizde burda takılıcaz.

Beyfendinin yarın keyfi gelince yine item alıp gelicek sonra yine satıp gidicek.

Soulboundu kabul etmeyen oynamasın.

mmtakiff06

Üye
Bende memnunum +8 swift shooter gibi bi itemi aliyorsam 1 sene beni götüreceğini bildiğim için almışımdır. Ayrıca yeni bir itemmi geldi onuda alirim 2 sinide takarim. Isime gelmiyorsa almam bu ruh bağı olayi kalkarsa oyun malum oyun 2 olarak piyasaya sürülmüş gibi olur.

Jacques

Üye
Adamlar parayı basıp +7-8 itemi aldı. Çatır çatır pk da milleti ezdi. Şimdi zevki bitti itemi satıp diğer oyuna gidicek. Bizde burda takılıcaz.

Beyfendinin yarın keyfi gelince yine item alıp gelicek sonra yine satıp gidicek.

Soulboundu kabul etmeyen oynamasın.
650 tl karşılığında o baba itemi satabiliyorsunuz zaten. Olay soulbondun oyunu yavaşlatması kimsenin itemi kitli kalmıyor satmak istedikten sonra bizim isteğimiz oyunun geneline kattığı yavaşlığı kaldırmak gerçek soulbond böyle bir şey değil.

feya

Üye
Arkadaşlar,siz bu itemleri alırken bilmiyormuydunuz ruh bağı olacağını da şimdi burda hüngür hüngür ağlıyorsunuz. Ama sizler şöyle düşündünüz,biz bu yönetime nasıl olsa her istediğimizi yaptırıyoruz...Ama bu sefer sert taşa çarptınız malesef :D

Alkoer

Üye
650 tl karşılığında o baba itemi satabiliyorsunuz zaten. Olay soulbondun oyunu yavaşlatması kimsenin itemi kitli kalmıyor satmak istedikten sonra bizim isteğimiz oyunun geneline kattığı yavaşlığı kaldırmak gerçek soulbond böyle bir şey değil.
Gerçek soulbound item satışını imkansız hale getirendir. Bizimki biraz yavaşlatıyorsa ben yine memnun oluyorum.

Bogateg

Üye
Sürekli aynı şeyi dile getirip baskıyla kaldırmaya çalışıyorlar biz gayet memnunuz , takmasaydiniz elinize kardeşim itemi taktiysan 1 yıl bekleyeceksin ya da nft yap sat , gelip foruma sürekli aynı konu, moderatör arkadaşlar neden müdahale etmiyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt