Babalarınbabası
Üye

Patır patır spike atan slotta sular kesildi mi? Bugünlük 2 saatlik farmımda hiç düşmedi. Deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim
Ben de dün 2 saatte 9 tane aldım. Bugün ne Kryss aldım gargondan ne de Stalker dan spike. Ee taş mı yiyelim? Anlamadım kibugünü bilmiyorum slot hep dolu geçemedim bir türlüdedün gece bir buçuk saatte 8tane almıştım
o adamların çektigi videolar 3 günlük droplar yönetimde bunu günlük atıyor sanıyor midem bulandı yaratık kesmekten farm atıcam diyeYoutubırın birisi video çekmiştir yöneticilerden birisi de görüp kısalım demiştir sonrada bunu duyurmak istememişlerdir.
Bu sorunu hala cozmemeleri zaten cok garibime kacıyor abi sen gorev itemini bukadar guclu yaparsan kimse karakter gelistirmeye bakmazOyunda görevler çok iyi itemler veriyor. Diğerlerinin bir anlamı kalmıyor. Ya da daha itemleri çıkaramadık biz bilmiyoruz. Görevler +7 takı veriyor. +5 kafi. Bir weapon veriyor nadirin +6 sı ile eş. Ee bu da farm atıp İtem basmayı engelliyor. Çünkü kimse almıyor zaten diyor artı eksi 40 vuracak. Sorun bence bu.
Kaç nolu camp?Şans işi ben 6 tane aldım çok uğraşmıyom para etmiyo knk