Stalker drop

Babalarınbabası

Üye
Patır patır spike atan slotta sular kesildi mi? Bugünlük 2 saatlik farmımda hiç düşmedi. Deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim

istanbulls26

Üye
bugünü bilmiyorum slot hep dolu geçemedim bir türlüde :D dün gece bir buçuk saatte 8tane almıştım

JaxSui

J
'Drop oranları değişmemiştir. Eğer değişseydi güncelleme notlarında yazardı.'
Ah pardon tanıdık geldi bu cümle.

JohnPlane

Üye
Youtubırın birisi video çekmiştir yöneticilerden birisi de görüp kısalım demiştir sonrada bunu duyurmak istememişlerdir.

heldx

Üye
Dün akşam 9.30-12.30 arası 9 tane aldım 1 saatini çift slot döndüm

erkutrx58

Üye
Dandik bir moba item koymuşlar herkes birbirine ks atıyor, oyun cok kısıtlı rün sistemi gelene kadarda girmeyeceğim

vardenl111

Üye
Youtubırın birisi video çekmiştir yöneticilerden birisi de görüp kısalım demiştir sonrada bunu duyurmak istememişlerdir.
o adamların çektigi videolar 3 günlük droplar yönetimde bunu günlük atıyor sanıyor midem bulandı yaratık kesmekten farm atıcam diye
3 günde 1 drop alıyoruz onuda basmaya korkuyoruz adamın biri geliyor gb çekip itemleri toplayıp basıyor adam pk sında illa bu oyunu parası olan mı oynayacak anlamış degilim

JaxSui

J
Oyunda görevler çok iyi itemler veriyor. Diğerlerinin bir anlamı kalmıyor. Ya da daha itemleri çıkaramadık biz bilmiyoruz. Görevler +7 takı veriyor. +5 kafi. Bir weapon veriyor nadirin +6 sı ile eş. Ee bu da farm atıp İtem basmayı engelliyor. Çünkü kimse almıyor zaten diyor artı eksi 40 vuracak. Sorun bence bu.

KOROW

Üye
Oyunda görevler çok iyi itemler veriyor. Diğerlerinin bir anlamı kalmıyor. Ya da daha itemleri çıkaramadık biz bilmiyoruz. Görevler +7 takı veriyor. +5 kafi. Bir weapon veriyor nadirin +6 sı ile eş. Ee bu da farm atıp İtem basmayı engelliyor. Çünkü kimse almıyor zaten diyor artı eksi 40 vuracak. Sorun bence bu.
Bu sorunu hala cozmemeleri zaten cok garibime kacıyor abi sen gorev itemini bukadar guclu yaparsan kimse karakter gelistirmeye bakmaz

Babalarınbabası

Üye
Şuradan 3-5mlik kastığımız slotlara bir ket vuruluyor. Herkes dv de item düşürmeye çalışırsa protean kingdom ve lunaskar haritaları sooth dışında ( exp) bir işe yaramayacak mı?

HeaveN

Üye
Şans işi ben 6 tane aldım çok uğraşmıyom para etmiyo knk

jwely

Üye
Ben de az önce zindandan kalan sc'ler boşa gitmesin diye takılayım dedim de 25 dk' da 2 tane attı.

fstab

Üye
okcu damagelerinde olduğu gibi oynama değil düzeltme yapmışlardır :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt