Yazma bunu tatlım birazdan STR Priler basacak konuyu ve ağzını açtığına pişman olacaksın az buz da değiller böyle bir geldimi ırk geliyorCidden str priler kabak tadı verdi her slotta onlr farm atıyolar bazen tek bazen 2 kişi, ve adım gibi eminim yüzde 90 ı macro veya koxp kullanıyolar ,
Death valley e göre mage ve warriorlara nerf gelmeli o zaman. Özellikle magelere.Hocam death walley'de str pri partileri gördün mü sekizer onar tane ? Ben hiç görmedim de. Ama mage partileri warior partileri az da olsa asas partileri mevcut. Demekki bu bp dediğiniz kadar da güçlü değil. Ha sen diyorsan ki farmda bpler var. Evet farm odaklı bir job zaten benzeri oyunlarda da bu durum böyle. Özetle her jobun avantajı dezavantajı durumuna geliyoruz. Bir gün death walley'de 10 tane bp priest partisi görürsek o zaman bence de nerf gelsin.
Niye insanlar oyunu bıraksın yani ne gerek var böyle muhabbetlere gereken yapılsın sorun ortadan kalksınBp ye şuan da laf atanlar 70 pasif skill acildigin da oyunu birakicaklar![]()
Tabiki hayır. Tam aksine karakterlerle oynanmaması gerektiğini düşünüyorum. Her karakterin özelliği belli , kendine yakın olanı seçip oynamak mantıklı olan. Mmorpg ruhu budur zaten. Oyun tarzına uygun karakterle oynarsın. Ben asas oyuncusu olarak 8 kişilik partide haz alamıyorum zaten. 3-4 kişi ya da solo oynuyorum genellikle. Bence assassin demek de budur zaten. 8 kişi pt olduğunda da warior ptlerle kafa kafaya girip kesilince foruma konu açmıyorum. Çünkü onların da olayı o. Farklılıkların olması güzel benim adıma. Yoksa gider fps oyunlar oynardım zaten herkesin eşit itemler kullandığı eşit güçte olduğu.Death valley e göre mage ve warriorlara nerf gelmeli o zaman. Özellikle magelere.
Ben BP oynuyorum güçlü olduğunun farkında olarak 10 11 gblik item yaptım şu an charıma sence bp nin nerflenmesi durumunda adil mi olucak durum ben 2 aydır kasıyorum kastığım paraylada item topladım bp nerflense yada diğer charlar bufflansa benim itemlarım 5 para etmiyecek ve satıp başka charda dizemiycem ama sen oyunun ilk gününden beri farkındaydın bpnin bu gücünün hiç bir şey değişmedi ama nedense 1 haftadır herkes bp çok güçlü diye ağlıyor char ilk günden beri böyle sen yeni 65 olmuş olabilirsinde ben ne zamandır farm yapıyorum dediğin şekildeki radikal değişikler MMORPGlere uygun değil bir karakterin en önemli özelliğini törpülemessin zaten adam bu yüzden açmıştır bunu bug vardır farklı bir şey vardır tamam onu düzelt ama bp alfadan beri böyle demek ki karakterin matematiğinde bir sıkıntı yok bpnin farm gücününün nerflenmesini istemekle asasın görünmezliğine veya okçunun uzaktan vurmasına sitem etmek arasında bir fark yok solo farm yapmak istiyosan ya okçu ya bp oyna diğerleri malesef seçenek değil bu ilk günde böyleydi bende bunu görerek bp kastım açıkçası görev itemlı elinde 7 golden yada swift olan okçuda benden kutu alamasın bir zahmet +7 heartseekerlı yada +6 vixenli okçular gayet bplerle baş edebiliyor.Ayrıca herkes bp açsın yine para harcamayan adam para harcayandan kutu alamıyacak aç bp 65 e kas bakalım görev itemıyla kaç bpden kutu alabiliyosun.KAÇTIR BUNUNLA İLGİLİ KONU AÇIYORUZ BAŞKA KONU VAR DİYİP KAPATIYORLAR ARTIK BP ONLİNE OLDU OYUN ANLAMIYORLAR YADA GÖRMEZDEN GELMEK HOŞLARINA GİDİYOR GÜYA NERF YAPTILAR GÖREV İTEMİNİN AP Sİ DÜŞTÜ AMA ZATEN HEPSİNDE BP İTEMİ VARDI YANİ . MECBUR KALIP HERKES BP PRİ OYNAMAK DURUMUNDA KALICAK BÖYLE GİDERSE