Str priler yüzünden oyunu bıraktım.

jutedss

Üye
Cidden str priler kabak tadı verdi her slotta onlr farm atıyolar bazen tek bazen 2 kişi, ve adım gibi eminim yüzde 90 ı macro veya koxp kullanıyolar ,
Yazma bunu tatlım birazdan STR Priler basacak konuyu ve ağzını açtığına pişman olacaksın az buz da değiller böyle bir geldimi ırk geliyor

N3v3N

Üye
Erken erişimde olur o kadar. Bugün STR pri yarın okçu. Ayak uydurmak gerekir. STR pri kasıp farm at.

morganlefay

Üye
Bence bu konudaki sıkıntı bp priestle alakalı değil. Moblar tek düze mantıkta yapılmış. Levelleri arttıkça HP, def ve resisti doğru orantılı artıyor.
Her jobun avantajlı olduğu mob olmalı bence. Bazılarını warriorlar, bazılarını asaslar, bazılarını bp priler kolay kesebilmeli.

Robert

Üye
Hocam death walley'de str pri partileri gördün mü sekizer onar tane ? Ben hiç görmedim de. Ama mage partileri warior partileri az da olsa asas partileri mevcut. Demekki bu bp dediğiniz kadar da güçlü değil. Ha sen diyorsan ki farmda bpler var. Evet farm odaklı bir job zaten benzeri oyunlarda da bu durum böyle. Özetle her jobun avantajı dezavantajı durumuna geliyoruz. Bir gün death walley'de 10 tane bp priest partisi görürsek o zaman bence de nerf gelsin.

KAYBERENN

Üye
bp solo farm karakteri ama diğer alanlarda zayıf gerçek bu evet çok iyi ama bir o kadar da kırılgan yapılacaklar skil damagelerin eşitlenmesi ve item farkıyla kapatmak aradaki farkı başka yapabilecek bir şey yok ama itemsiz bp ön planda olmamalı bu kadar

KAYBERENN

Üye
oyun erken erişim oldugu için her an her şey değişebilir ,:D bence de bırakma okcuda bak bi günde cöp oldu :D

Alkoer

Üye
Erken erişimdeyiz bırakmayın.

Daha sonra asaslar wariorlar da erken erişebilir belki kim bilir...

Lady

Üye
Hocam death walley'de str pri partileri gördün mü sekizer onar tane ? Ben hiç görmedim de. Ama mage partileri warior partileri az da olsa asas partileri mevcut. Demekki bu bp dediğiniz kadar da güçlü değil. Ha sen diyorsan ki farmda bpler var. Evet farm odaklı bir job zaten benzeri oyunlarda da bu durum böyle. Özetle her jobun avantajı dezavantajı durumuna geliyoruz. Bir gün death walley'de 10 tane bp priest partisi görürsek o zaman bence de nerf gelsin.
Death valley e göre mage ve warriorlara nerf gelmeli o zaman. Özellikle magelere.

ReginaMeis

Üye
Her gün iki üç tane konu açılıyor böyle. Görünmezi göremiyoruz, kaçanı yakalayamıyoruz, damage yedik mi toparlayamıyoruz, damage vurunca yavaşlatamıyoruz. Bir özelliğimiz fazla vurmak, o da paladin jobunun özelliği, ne hikmetse batıyor. Her jobdan daha fazla vurur paladin. Tek bir şartla. Duran ünitelere. Kaçmaya başlasa asparagusa bile yetişemiyoruz.

Robert

Üye
Death valley e göre mage ve warriorlara nerf gelmeli o zaman. Özellikle magelere.
Tabiki hayır. Tam aksine karakterlerle oynanmaması gerektiğini düşünüyorum. Her karakterin özelliği belli , kendine yakın olanı seçip oynamak mantıklı olan. Mmorpg ruhu budur zaten. Oyun tarzına uygun karakterle oynarsın. Ben asas oyuncusu olarak 8 kişilik partide haz alamıyorum zaten. 3-4 kişi ya da solo oynuyorum genellikle. Bence assassin demek de budur zaten. 8 kişi pt olduğunda da warior ptlerle kafa kafaya girip kesilince foruma konu açmıyorum. Çünkü onların da olayı o. Farklılıkların olması güzel benim adıma. Yoksa gider fps oyunlar oynardım zaten herkesin eşit itemler kullandığı eşit güçte olduğu.

SonJnoW

Üye
Bırakma oyunu nolur üzüldük :( buraya yazana kadar bi BP de sen kasmıştın şimdi

Zbam

Üye
KAÇTIR BUNUNLA İLGİLİ KONU AÇIYORUZ BAŞKA KONU VAR DİYİP KAPATIYORLAR ARTIK BP ONLİNE OLDU OYUN ANLAMIYORLAR YADA GÖRMEZDEN GELMEK HOŞLARINA GİDİYOR GÜYA NERF YAPTILAR GÖREV İTEMİNİN AP Sİ DÜŞTÜ AMA ZATEN HEPSİNDE BP İTEMİ VARDI YANİ . MECBUR KALIP HERKES BP PRİ OYNAMAK DURUMUNDA KALICAK BÖYLE GİDERSE
Ben BP oynuyorum güçlü olduğunun farkında olarak 10 11 gblik item yaptım şu an charıma sence bp nin nerflenmesi durumunda adil mi olucak durum ben 2 aydır kasıyorum kastığım paraylada item topladım bp nerflense yada diğer charlar bufflansa benim itemlarım 5 para etmiyecek ve satıp başka charda dizemiycem ama sen oyunun ilk gününden beri farkındaydın bpnin bu gücünün hiç bir şey değişmedi ama nedense 1 haftadır herkes bp çok güçlü diye ağlıyor char ilk günden beri böyle sen yeni 65 olmuş olabilirsinde ben ne zamandır farm yapıyorum dediğin şekildeki radikal değişikler MMORPGlere uygun değil bir karakterin en önemli özelliğini törpülemessin zaten adam bu yüzden açmıştır bunu bug vardır farklı bir şey vardır tamam onu düzelt ama bp alfadan beri böyle demek ki karakterin matematiğinde bir sıkıntı yok bpnin farm gücününün nerflenmesini istemekle asasın görünmezliğine veya okçunun uzaktan vurmasına sitem etmek arasında bir fark yok solo farm yapmak istiyosan ya okçu ya bp oyna diğerleri malesef seçenek değil bu ilk günde böyleydi bende bunu görerek bp kastım açıkçası görev itemlı elinde 7 golden yada swift olan okçuda benden kutu alamasın bir zahmet +7 heartseekerlı yada +6 vixenli okçular gayet bplerle baş edebiliyor.Ayrıca herkes bp açsın yine para harcamayan adam para harcayandan kutu alamıyacak aç bp 65 e kas bakalım görev itemıyla kaç bpden kutu alabiliyosun.

HeaveN

Üye
Bp priest ataklari düşürülmesi lazım biraz daha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt