1313designer
Üye

Hocam zaten sadece görüntü amaçlı premium 900 iken işlevsiz kıyafet 1600 nedir ya 500 yap alıyım zaten 30 gün sonra buhar oluyo
işlevsiz değil 1600 lerde göğüslük bir kac özellik veriyor,sanırım araştırmadan olaya balıklamış ama yılana sarılmış gibisin.Hocam zaten sadece görüntü amaçlı premium 900 iken işlevsiz kıyafet 1600 nedir ya 500 yap alıyım zaten 30 gün sonra buhar oluyo
kanka konuyu okumaya üsendim ama o paramı lan bu paramı lan dıye dıye bu hale geldik ekmege 100 lira versek o para mı lan dıyecek kıvamdayız160 lira para mı lan. 4 paket sigara parasıOğlum siz ülkedeki para mefhumunun değişimini hala kavrayamadınız bence
![]()
Bunu anlamak zor değil, birazcık büyğk şirketleri incelesel: Lol, dota, pubg, fortnite, concueror blade, warcraft vs vs bir ton oyun yapıyor ve tutmuş bir formül. Yapımcı kadroyu yönlendiren kadro çok dandik bence.Aynı fikirdeyim süresiz olsa satışlar dolayısıyla toplam kazanç daha yüksek olacaktır. Hatta zamanla sezonluk ve geriye dönük alınamayacak tarzda içerikler olsa oyuncular beğendikleri kostümleri kaçırmak istemeyeceklerdir.
ben bu konuyla ilgili bir paylaşım yapmıştım. özellikle PoE tarzı görsel öğelerin çok mantıklı olduğunu söylemiştim. ama konu hiç ilgi görmedi desem yeridir. yönetim de umursamadı malesef.Bunu anlamak zor değil, birazcık büyğk şirketleri incelesel: Lol, dota, pubg, fortnite, concueror blade, warcraft vs vs bir ton oyun yapıyor ve tutmuş bir formül. Yapımcı kadroyu yönlendiren kadro çok dandik bence.