şu görüntüden başka işlevi olmayan kıyafetler.

1313designer

Üye
Hocam zaten sadece görüntü amaçlı premium 900 iken işlevsiz kıyafet 1600 nedir ya 500 yap alıyım zaten 30 gün sonra buhar oluyo

suistimal61

Üye
Hocam zaten sadece görüntü amaçlı premium 900 iken işlevsiz kıyafet 1600 nedir ya 500 yap alıyım zaten 30 gün sonra buhar oluyo
işlevsiz değil 1600 lerde göğüslük bir kac özellik veriyor,sanırım araştırmadan olaya balıklamış ama yılana sarılmış gibisin.

Aziz

Üye
Kozmetik. Bugün kendinize 50 liralık tişörtte alabilirsiniz, 1200lük tişörtte. Birisi üstünüzde daha şık daha güzel durabilir. Birisi ihtiyaç olur. Sadece vücudunuzu kapatabilir. Ancak oyunda bulunan kozmetiklere ekstra özellikler ekleterek başta konuyu açan oyuncu dahil herkes, biz böyle bir şey istemedik tamamen p2w oldu demeniz kaçınılmaz son olur.

DiabIo

Üye
Aynı fikirdeyim süresiz olsa satışlar dolayısıyla toplam kazanç daha yüksek olacaktır. Hatta zamanla sezonluk ve geriye dönük alınamayacak tarzda içerikler olsa oyuncular beğendikleri kostümleri kaçırmak istemeyeceklerdir.

Robert

Üye
160 lira para mı lan. 4 paket sigara parası :D Oğlum siz ülkedeki para mefhumunun değişimini hala kavrayamadınız bence :D

KOROW

Üye
160 lira para mı lan. 4 paket sigara parası :D Oğlum siz ülkedeki para mefhumunun değişimini hala kavrayamadınız bence :D
kanka konuyu okumaya üsendim ama o paramı lan bu paramı lan dıye dıye bu hale geldik ekmege 100 lira versek o para mı lan dıyecek kıvamdayız :D

Mmomanyagı

Üye
Aynı fikirdeyim süresiz olsa satışlar dolayısıyla toplam kazanç daha yüksek olacaktır. Hatta zamanla sezonluk ve geriye dönük alınamayacak tarzda içerikler olsa oyuncular beğendikleri kostümleri kaçırmak istemeyeceklerdir.
Bunu anlamak zor değil, birazcık büyğk şirketleri incelesel: Lol, dota, pubg, fortnite, concueror blade, warcraft vs vs bir ton oyun yapıyor ve tutmuş bir formül. Yapımcı kadroyu yönlendiren kadro çok dandik bence.

Alkoer

Üye
Bunu anlamak zor değil, birazcık büyğk şirketleri incelesel: Lol, dota, pubg, fortnite, concueror blade, warcraft vs vs bir ton oyun yapıyor ve tutmuş bir formül. Yapımcı kadroyu yönlendiren kadro çok dandik bence.
ben bu konuyla ilgili bir paylaşım yapmıştım. özellikle PoE tarzı görsel öğelerin çok mantıklı olduğunu söylemiştim. ama konu hiç ilgi görmedi desem yeridir. yönetim de umursamadı malesef.

kostümler sınırsız olsa hepsini alıp koleksiyon yaparım zamanla. pet ve binek te aynı şekil account bound olmalı. her karaktere pet ve binek saçma.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt