şuanda oyundan atma sorunu var 4 kişi oynuyoruz giriyoruz atıyor giriyoruz atıyor
tskorsats00 Üye Katılım 21 Ara 2020 Mesajlar 27 Puanları 3 22 Ara 2020 #1 şuanda oyundan atma sorunu var 4 kişi oynuyoruz giriyoruz atıyor giriyoruz atıyor
Vision Senior Moderatör Katılım 12 Kas 2020 Mesajlar 1,266 Puanları 113 22 Ara 2020 #2 Şu an için sunucu taraflı bir sorun gözükmemekte, oyundan atma problemi sizden kaynaklı olabilir.
tskorsats00 Üye Katılım 21 Ara 2020 Mesajlar 27 Puanları 3 22 Ara 2020 #3 Vision' Alıntı: Şu an için sunucu taraflı bir sorun gözükmemekte, oyundan atma problemi sizden kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla ... diyelim öyle neden yapar böyle hala atıyor anlamadım servere atıyor
Vision' Alıntı: Şu an için sunucu taraflı bir sorun gözükmemekte, oyundan atma problemi sizden kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla ... diyelim öyle neden yapar böyle hala atıyor anlamadım servere atıyor
Vision Senior Moderatör Katılım 12 Kas 2020 Mesajlar 1,266 Puanları 113 22 Ara 2020 #4 tskorsats00' Alıntı: diyelim öyle neden yapar böyle hala atıyor anlamadım servere atıyor Genişletmek için tıkla ... Connection lost hatası için bu konudan devam edebilirsiniz.
tskorsats00' Alıntı: diyelim öyle neden yapar böyle hala atıyor anlamadım servere atıyor Genişletmek için tıkla ... Connection lost hatası için bu konudan devam edebilirsiniz.
tskorsats00 Üye Katılım 21 Ara 2020 Mesajlar 27 Puanları 3 22 Ara 2020 #5 Vision' Alıntı: Connection lost hatası için bu konudan devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... baktım ver bende aynı o şekilde ayarlar zaten ama gene atıyor anlamadım
Vision' Alıntı: Connection lost hatası için bu konudan devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... baktım ver bende aynı o şekilde ayarlar zaten ama gene atıyor anlamadım