DUYURU Sunucu Bakımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cepnot

Üye
Hayır osmanlı' dan dost olmaz derken neyi imaa ediyorsun ? kendine göre deyimler uydurma kafana göre! Sevmiyorsan saygı duyacaksın! Burada kalkıp siyaset mi yapalım ? @BEARFACT bu tarz konuşmalar ne zamandan beri yorum niteliğini taşıyıp gereken ceza verilmiyor. Hayır bilelim de bizde siyaset yapalım herkes bir birine girsin!
Ayen Nemesis Katılıyorum
Zoruna giden varsa İçinde Kalsın bura siyaset Alanı değil,
Osmanlı kim sen kim diye sormak lazım 6 kıtayi yöneten bir devleti 1 pc yöneten birinin kötülemesi ve oyun platforumda siyaset yapması, kabul edilebilir bir şey değil.

Harley

Üye
Tamam bakım yapılıyor normaldir diyelim server açılınca exp event bugün olmamalı zaten günün çoğusu gitti çalışmaya gidiyoruz exp event yine yararlanamıcaz

Jeay

Üye
Yavaştan vakti geliyo mesajın, tahminleri alalım? Ben 18:00'de açılması ön görülüyor diyorum. Öngörmek niye ayrı yazılıyor onu da hiç sorgulamıyorum...

madebodom

Üye
Yavaştan vakti geliyo mesajın, tahminleri alalım? Ben 18:00'de açılması ön görülüyor diyorum. Öngörmek niye ayrı yazılıyor onu da hiç sorgulamıyorum...
Bir öncekinde 5 saat ileri attı 8den 13e çıkardı şimdide 13den 5 saat ileri atsa 18 yapar ben de oyumu saat 18:00dan yana kullanıyorum :D

ReginaMeis

Üye
Nasıl bir sorunla karşı karşıyalar onu anlayamadım. Server'ın tavanı mı akıttı ne oldu yani? Olmuyorsa güncelleme, bir önceki çalışan versiyonunu pushlayın, onu oynamaya devam edelim. Bir hafta sonra tekrardan bekleriz böyle. Haftasonu yapılacak iş mi bu yani?

TheSado

Üye
Bulunduğum pc.de oyun yok ama site serveri açılmış. Oyun ile aynı yerde barındığını düşünürsek, oyuna bir bakın.

cripton

Üye
Çok güzel Gerçekten oyunun söylediğiniz saat de kapanmaması bizim suçumuzmuş gibi , kastığımız exp ler geri sarılmış bravoo

Nodar

Üye
Aksilikler olmuştur. Biraz anlayışlı olmaya çalışın. Kimse oyunun kapalı kalmasını istemez. Bir de bana ne diyen var. Sana ne ise bırak oynama.
sana mı soracağız tam olarak anlayamadım? zamanında çıkıp "oyuncular sınıfta kaldı" gibi zirvalarlarsa, böyle şeyleri duyacaklarını bilmeliler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt