DUYURU Sunucu Bakımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vuejs

Üye
Destek olmak için kostüm almıştım , hatta yanlış almama rağmen umursamadım... Telafi 1 gün premium uzatılacakmış 1 aylığına 100tl verdiğim kostüm süremide giden zaman kadar uzatılsın.

tkalpakoglu

Üye
RoW ekibi de bu durumdan memnun olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar. Evet zor ve can sıkıcı bir durum ve biz oyuncular da bu kadar uzun süre oyunda pasif kalmak istemiyoruz. Fakat çok küçük bir kod hatasının bile oluşturacağı etkiler çok büyük sorunlara yol açabiliyor. Gelen patch'in doyurucu olmasını dilerim. Ellerinize sağlık.

Nodar

Üye
Destek olmak için kostüm almıştım , hatta yanlış almama rağmen umursamadım... Telafi 1 gün premium uzatılacakmış 1 aylığına 100tl verdiğim kostüm süremide giden zaman kadar uzatılsın.
pelerin + kanatlarda uzatılmalı

looksepic

Üye
Adamlar keyfinden kapalı tutmuyorlar, bu oyundan para kazanıyorlar. En büyük kaybı kapalı tuttukları müddetçe onlar yaşıyor. Demek ki kapatmalarını gerektirecek bir sebep var. Mevzuyu dallandırıp budaklandırmak yersiz.

cripton

Üye
Adamlar keyfinden kapalı tutmuyorlar, bu oyundan para kazanıyorlar. En büyük kaybı kapalı tuttukları müddetçe onlar yaşıyor. Demek ki kapatmalarını gerektirecek bir sebep var. Mevzuyu dallandırıp budaklandırmak yersiz.
Hadi ya sen demeseydin keyiflerinden kapattıklarını sanıcaktık görüyomusun.Ortada giderilmesi gereken sorunlar var , milletin exp leri geri sarılmış basılan scrollar,vs vs bunlardan bahsediyor insanlar.

uurorc

Üye
yapacakları bakım 10 dakika bile sürse bakım gününü cuma hariç hafta içi bir güne çekmeleri daha mantıklı olur, tatil gününde oyun açılsın diye beklemek oldukça can sıkıcı.

defenderrr

Üye
Oyun yeni, bakımlar aksilikler elbet olacaktır fakat akşam bakım koyup tahmini bakım süresi 30 dakika deniyor, bakımdan 1.5saat sonra yeni tahmini bakım süresi 4 saat oluyor, sonra sabah deniyor sabah olduğunda da öğlen 13.00da bakımın biteceği tahmin ediliyor.
Ben ve benim gibi birçok arkadaşın izinli olduğu tek gün bugün. Zaten zaman ayıramıyoruz bu oyuna haftada benim olan 1 günümün de böyle geçmesi hoş değil.

vuejs

Üye
Güzel kardeşim burada tek deha beyin sen değilsin burada ki oyuncuların tek derdi bakım süresi değil cuma gününden cumartesine bakım olması.. bakım saatlerinde yayıncıların boss kesmesi... Senin gibi bu kadar büyük bir soruna ılıman yaklaşırsak yarın bir gün bu oyunda malum oyuna dönüşür.

chatlax035

C
Yama notları düşmediği sürece pek bir beklentim yok şuanlık :)

looksepic

Üye
Güzel kardeşim burada tek deha beyin sen değilsin burada ki oyuncuların tek derdi bakım süresi değil cuma gününden cumartesine bakım olması.. bakım saatlerinde yayıncıların boss kesmesi... Senin gibi bu kadar büyük bir soruna ılıman yaklaşırsak yarın bir gün bu oyunda malum oyuna dönüşür.

Üslubunuz sebebiyle sizinle muhabbet etmeyi dahi yerinde bulmuyorum. Böyle bir şey yapıyorlarsa adamlar zaten telafisini yaparlar. Daha önce yapmamışlar gibi konuşuyorsunuz.

Nemutluturkumdiyene

Üye
Sunucu ve bakım güncellemesi devam etmektedir, oyun sunucuları tahmini olarak 17:00 'da açılmasını ön görüyoruz. demenizi bekliyoruz haydiii :D (ironidir.)

uurorc

Üye
Oyun yeni, bakımlar aksilikler elbet olacaktır fakat akşam bakım koyup tahmini bakım süresi 30 dakika deniyor, bakımdan 1.5saat sonra yeni tahmini bakım süresi 4 saat oluyor, sonra sabah deniyor sabah olduğunda da öğlen 13.00da bakımın biteceği tahmin ediliyor.
Ben ve benim gibi birçok arkadaşın izinli olduğu tek gün bugün. Zaten zaman ayıramıyoruz bu oyuna haftada benim olan 1 günümün de böyle geçmesi hoş değil.
3600 ek gösterge haberleri gibi jsdhkgjs

Aura

Üye
Yeni haritalar, etkinlikler, düzenlemeler ve değişiklikler bekliyoruz. Site açıldığına göre güncelleme notu da gelecektir sanırım. :cautious:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt