pelerin + kanatlarda uzatılmalıDestek olmak için kostüm almıştım , hatta yanlış almama rağmen umursamadım... Telafi 1 gün premium uzatılacakmış 1 aylığına 100tl verdiğim kostüm süremide giden zaman kadar uzatılsın.
Hadi ya sen demeseydin keyiflerinden kapattıklarını sanıcaktık görüyomusun.Ortada giderilmesi gereken sorunlar var , milletin exp leri geri sarılmış basılan scrollar,vs vs bunlardan bahsediyor insanlar.Adamlar keyfinden kapalı tutmuyorlar, bu oyundan para kazanıyorlar. En büyük kaybı kapalı tuttukları müddetçe onlar yaşıyor. Demek ki kapatmalarını gerektirecek bir sebep var. Mevzuyu dallandırıp budaklandırmak yersiz.
oyunun açılmasına mı son 10 dakika yeni bir açıklamaya mıSon 10 dakika bakalım![]()
Güzel kardeşim burada tek deha beyin sen değilsin burada ki oyuncuların tek derdi bakım süresi değil cuma gününden cumartesine bakım olması.. bakım saatlerinde yayıncıların boss kesmesi... Senin gibi bu kadar büyük bir soruna ılıman yaklaşırsak yarın bir gün bu oyunda malum oyuna dönüşür.Adamlar keyfinden kapalı tutmuyorlar, bu oyundan para kazanıyorlar. En büyük kaybı kapalı tuttukları müddetçe onlar yaşıyor. Demek ki kapatmalarını gerektirecek bir sebep var. Mevzuyu dallandırıp budaklandırmak yersiz.
Güzel kardeşim burada tek deha beyin sen değilsin burada ki oyuncuların tek derdi bakım süresi değil cuma gününden cumartesine bakım olması.. bakım saatlerinde yayıncıların boss kesmesi... Senin gibi bu kadar büyük bir soruna ılıman yaklaşırsak yarın bir gün bu oyunda malum oyuna dönüşür.
3600 ek gösterge haberleri gibi jsdhkgjsOyun yeni, bakımlar aksilikler elbet olacaktır fakat akşam bakım koyup tahmini bakım süresi 30 dakika deniyor, bakımdan 1.5saat sonra yeni tahmini bakım süresi 4 saat oluyor, sonra sabah deniyor sabah olduğunda da öğlen 13.00da bakımın biteceği tahmin ediliyor.
Ben ve benim gibi birçok arkadaşın izinli olduğu tek gün bugün. Zaten zaman ayıramıyoruz bu oyuna haftada benim olan 1 günümün de böyle geçmesi hoş değil.
3600 ek gösterge haberleri gibi jsdhkgjs
yapma milletin kalbine indirceksinSunucu ve bakım güncellemesi devam etmektedir, oyun sunucuları tahmini olarak 17:00 'da açılmasını ön görüyoruz. demenizi bekliyoruz haydiii(ironidir.)
17.00 a uzadı duyurusu geçilirse 17.00da da açılacağına inanmayıp yarını beklerimSunucu ve bakım güncellemesi devam etmektedir, oyun sunucuları tahmini olarak 17:00 'da açılmasını ön görüyoruz. demenizi bekliyoruz haydiii(ironidir.)