DUYURU Sunucu Bakımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gungakar

Üye
Benim takıldığım nokta şu bir oyuncu gözünden olaylara bakamıyor maalesef oyun yönetimi. Gelen her yeni etkinlik yada uygulama hatalı . Zindanlar açıldı sadece dün kaza ile girebildim Bu kadar yoğun olan bir oyunda sıra sistemi nasıl düşünülmez. Makro için kod gönderiyorsunuz okuyabilmek için gözlüğümü takmam gerekiyor bunu zorlaştırmaktaki amaç ne. Geçen bir ticket attım abi biz şuan 2k lık pot kullanıyoruz %25 zararla tl ile aldığımız potlardan zarar ediyoruz. Üstüne 7 heavy set yapmak istersem % 40 lara çıkıyor bu oran diyorum. Bunun için bir çalışma yapılacakmı diye soruyorum Gelen cevap 1 ay önce oynadığım oyunun yönetim kadrosu sanki buraya gelmiş gibi hissettirdi. 65 ve 70 lvl de bu sorununuz ortadan kalkacak zaten nycs lerde alternatifi var şeklinde. Birincisi 70 lvl yok oyunda 65 lvl yayıncılara bakıyorum heavy set 4 takı epic adamın mana hala 1500 hatta hp istememesine rağmen hp yi 90 a kadar vermiş sırf mana can artsın diye o zaman dex kazanmak için giydiğin heavy armorun ne anlamı kalıyor :D 2. si oyuna saatte 4 m ve üzeri kazandıran slotmu koydunuzda biz gidip nycs den pot almıyoruz. Hiç yoktan söyle bir cevap beklerdim durumu değerlendirmeleri için yetkili birime iletiyorum şeklinde. Ben şahsen o potu her bastığımda 600 ü boşuna gittiğinde kendimi enayi gibi hissediyorum mecbur bırakılmak en çok nefret ettiğim şeylerden biri.

Zbam

Üye
Benim takıldığım nokta şu bir oyuncu gözünden olaylara bakamıyor maalesef oyun yönetimi. Gelen her yeni etkinlik yada uygulama hatalı . Zindanlar açıldı sadece dün kaza ile girebildim Bu kadar yoğun olan bir oyunda sıra sistemi nasıl düşünülmez. Makro için kod gönderiyorsunuz okuyabilmek için gözlüğümü takmam gerekiyor bunu zorlaştırmaktaki amaç ne. Geçen bir ticket attım abi biz şuan 2k lık pot kullanıyoruz %25 zararla tl ile aldığımız potlardan zarar ediyoruz. Üstüne 7 heavy set yapmak istersem % 40 lara çıkıyor bu oran diyorum. Bunun için bir çalışma yapılacakmı diye soruyorum Gelen cevap 1 ay önce oynadığım oyunun yönetim kadrosu sanki buraya gelmiş gibi hissettirdi. 65 ve 70 lvl de bu sorununuz ortadan kalkacak zaten nycs lerde alternatifi var şeklinde. Birincisi 70 lvl yok oyunda 65 lvl yayıncılara bakıyorum heavy set 4 takı epic adamın mana hala 1500 hatta hp istememesine rağmen hp yi 90 a kadar vermiş sırf mana can artsın diye o zaman dex kazanmak için giydiğin heavy armorun ne anlamı kalıyor :D 2. si oyuna saatte 4 m ve üzeri kazandıran slotmu koydunuzda biz gidip nycs den pot almıyoruz. Hiç yoktan söyle bir cevap beklerdim durumu değerlendirmeleri için yetkili birime iletiyorum şeklinde. Ben şahsen o potu her bastığımda 600 ü boşuna gittiğinde kendimi enayi gibi hissediyorum mecbur bırakılmak en çok nefret ettiğim şeylerden biri.
Kanka takma çok ya 600den bir şey olmaz ,çok şey yapma senin dediğinin bir çözümüde potun 1500 e düşmesi:D

GreeN4Ever

Üye
Bunun şerefine yarın sabah 8den pazar gecesi 23:99 a kadar %100 exp event bekliyoruz :D
oyunun 8 de de açılacağını zannetmiyorum yeni bir yama atmadılar eğer sorunsuz ise atılan yama neden gece açmadılar görürsünüz en az 3-4 saat daha ileri atar olay :D

Atom0619

Üye
Teknik sorunlar bence uykuları geldi :)
Ek olarak insanları sabah saatlerine kadar bekletmenin karışıklığı olarak EXP event yapabilirsiniz.

Human

Üye
Beklenmedik hatalar olabilir, önemli olan bu hatalardan ders çıkarmak ve tecrübe etmek. Bundan sonraki güncellemeler aynı veritabanı ile oluşturulmuş olan "TEST" sunucusunda önceden test edilerek yapılırsa beklenmedik hatalar minimuma indirilir.

JaxSui

J
Beklenmedik hatalar olabilir, önemli olan bu hatalardan ders çıkarmak ve tecrübe etmek. Bundan sonraki güncellemeler aynı veritabanı ile oluşturulmuş olan "TEST" sunucusunda önceden test edilerek yapılırsa beklenmedik hatalar minimuma indirilir.
Test sunucusu ve test ekibi var. :) Şaka değil. Var.

SELOXER

Üye
oyunu umarım exp event ile açarsınız ve kitlenin yüzde 90 ı iyiki böyle olmuş der. not:bugün erken uyudum iyiki gece açmamışsınız xd

tenfinger

Üye

SunRise7:48 AM​

Merhaba Savaşçılar, Sunucu ve bakım güncellemesi devam etmektedir, oyun sunucuları tahmini olarak 13:00 'da açılmasını ön görüyoruz. Sizleri beklettiğimiz için özür dileriz. Erken erişim sürecinde olduğumuzu ve oyunumuzun halen geliştirilmeye devam ettiğini tekrardan hatırlatmak isteriz. * Telafi olarak Premium süreleri 1 gün uzatılmıştır. Oyun açıldıktan sonra EXP etkinliği başlayacaktır. Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz. Rise Online World

Zbam

Üye
ben daha bunu yazarken böyle bir acıklama gelmiş

Sunucu ve bakım güncellemesi devam etmektedir, oyun sunucuları tahmini olarak 13:00 'da açılmasını ön görüyoruz.
Sizleri beklettiğimiz için özür dileriz.
Erken erişim sürecinde olduğumuzu ve oyunumuzun halen geliştirilmeye devam ettiğini tekrardan hatırlatmak isteriz.
* Telafi olarak Premium süreleri 1 gün uzatılmıştır.
Oyun açıldıktan sonra EXP etkinliği başlayacaktır.

Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.
Rise Online World (düzenlendi)

2021
Bu kanalda mesaj gönderme iznine sahip değilsin.
Öyle deme öyle deme çağırma 5 dakikaya gelir oyun:D:D

halilaga

Üye
oyuna giremiyorum diye yeni pc aldım eve geldim oyun yok sabah oldu hala yok Maşallah dediğim 3 gün yaşamıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt