Benim takıldığım nokta şu bir oyuncu gözünden olaylara bakamıyor maalesef oyun yönetimi. Gelen her yeni etkinlik yada uygulama hatalı . Zindanlar açıldı sadece dün kaza ile girebildim Bu kadar yoğun olan bir oyunda sıra sistemi nasıl düşünülmez. Makro için kod gönderiyorsunuz okuyabilmek için gözlüğümü takmam gerekiyor bunu zorlaştırmaktaki amaç ne. Geçen bir ticket attım abi biz şuan 2k lık pot kullanıyoruz %25 zararla tl ile aldığımız potlardan zarar ediyoruz. Üstüne 7 heavy set yapmak istersem % 40 lara çıkıyor bu oran diyorum. Bunun için bir çalışma yapılacakmı diye soruyorum Gelen cevap 1 ay önce oynadığım oyunun yönetim kadrosu sanki buraya gelmiş gibi hissettirdi. 65 ve 70 lvl de bu sorununuz ortadan kalkacak zaten nycs lerde alternatifi var şeklinde. Birincisi 70 lvl yok oyunda 65 lvl yayıncılara bakıyorum heavy set 4 takı epic adamın mana hala 1500 hatta hp istememesine rağmen hp yi 90 a kadar vermiş sırf mana can artsın diye o zaman dex kazanmak için giydiğin heavy armorun ne anlamı kalıyor
2. si oyuna saatte 4 m ve üzeri kazandıran slotmu koydunuzda biz gidip nycs den pot almıyoruz. Hiç yoktan söyle bir cevap beklerdim durumu değerlendirmeleri için yetkili birime iletiyorum şeklinde. Ben şahsen o potu her bastığımda 600 ü boşuna gittiğinde kendimi enayi gibi hissediyorum mecbur bırakılmak en çok nefret ettiğim şeylerden biri.