DUYURU Sunucu Bakımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kuzz

Üye
Bu saate kadar uyumadım zaten farmı kaçırdık bari pazar atar uyurum diye ve düşündüğüm gibi 13.00'da da açılmadı discord kanalına bakarak uyuyakalacağım birazdan :D demin de moderatörlerden Vision bir şeyler yazıp sildi, verdiğiniz saatten yarım saat geçmesine rağmen bir açıklamanızın olmaması, discordda yaptığınız bildirimin kopyala yapıştırını bu konuya iki saat sonra yapmanız ve benzeri hareketler oldukça amatörce ve oyuncularınızın güvenini kırıyor. Ben şimdi uyuyup gece uyanacağım ve sırf bu bakım yüzünden dış dünyayla bağlantım kesilecek, tekrar uykumu düzene sokmak için çaba harcamak zorunda kalacağım :D

Zbam

Üye
Yaptığınız kadarını açında oynayalım sıkıldık gerisini sonra açarsınız:D

IFracTure

Üye
biz malum oyunun 2 hafta kapalı kaldığını biliriz burdaki ağlayanlar yeni yetme her yeni oyunda olabilecek şeyler bu kadar abartmayın sakince bekleyin

nemesis04259

Üye
Şu saate kadar uzayacak diye bir yazı daha geçerlerse bu sefer ciddi anlamda oyuncu kaybına uğrayacaklarının farkındalardır bence. Saat 13.00 da açılacakken 14.00 oldu bu bile ufakta olsa insanların oyundan soğumasına ve uzaklaşmasına neden oluyor. Umarım daha fazla kayıp olmadan problemi çözüp sunucuları aktif ederler. Her geçen süre oyuncu kaybetme niteliğini taşıyor.

chatlax035

C
1 saat i de caktırmadan hiç ettiler bari açıklama yapın da insanlar cıldırmasın. Uzadıysa yazın uzadı zaten bundan sonra yapacak birşey yok

Kuzz

Üye
45 dakikadır discord kanalına bir şeyler yazıp siliyorlar sevgili moderatörlerimiz ellerindeki olası senaryoları değerlendirmekle meşguller :D

emre62

Üye
Dışarda bir hayat var arkadaşlar bukadar kasmayın. Açıldığında haber verecekler girersiniz yine oyuna

soulgrisman

Üye
saat 2 yi bekledik sabah 8 e attınız. sonrasında açıklamayı 07,55 de yapıyorsunuz 13,00 a ertelendi diye. saat olmuş 13,50 hala açıklama yok. discord dan bir açıklama yok. RESMEN DALGA GEÇİYORSUNUZ...

soulgrisman

Üye
saat 2 yi bekledik sabah 8 e attınız. sonrasında açıklamayı 07,55 de yapıyorsunuz 13,00 a ertelendi diye. saat olmuş 13,50 hala açıklama yok. discord dan bir açıklama yok. RESMEN DALGA GEÇİYORSUNUZ...

DODOERDO

Üye
biz malum oyunun 2 hafta kapalı kaldığını biliriz burdaki ağlayanlar yeni yetme her yeni oyunda olabilecek şeyler bu kadar abartmayın sakince bekleyin
Yıllardan 2000 aylardan ocak günlerden salıydı ve oy gün o gün ensemde ılık bir rüzgar hissettim paramız olmadığı için internet kafenin yolunu edindim yağan kar ve üstümü kaplayan bir kasvetle. yürüdüm adım adım şehrin duman ve sis kokulu sokaklarından. Kafeden içeri girdiğimde de tam anlamıyla hezeyana uğradım . Devamı 2023 de

DODOERDO

Üye
Yıllardan 2000 aylardan ocak günlerden salıydı ve oy gün o gün ensemde ılık bir rüzgar hissettim paramız olmadığı için internet kafenin yolunu edindim yağan kar ve üstümü kaplayan bir kasvetle. yürüdüm adım adım şehrin duman ve sis kokulu sokaklarından. Kafeden içeri girdiğimde de tam anlamıyla hezeyana uğradım . Devamı 2023 de

WiLdNephthys

Üye
Şimdi oyuna bir gircez oyundaki bütün temel sorunlar devam ediyor olcak.
Aslında bu sorunlar oyun açıldığından beri devam ediyor hala bir çözüm yok.
Bırakın zindanı biz daha oyunu normal olarak oynayamıyoruz ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt